Mamici de noiembrie- decembrie (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

A nascut Ancutza mea????????? Doamne ce fericire mare!!! Abia astept sa o vad pe Maria!!! FELICITARI DIN TOT SUFLETUL ANCA!!!!

Ramo tin pumnii pentru maine! O sa vezi ca trece totul foarte repede si cum iti vei vedea ingerasul o sa uiti totul! Iti pumnii sa fii curajoasa asa cum te stiu eu!

Creem bafta miercuri!! Cred ca arzi de nerabdare si in acelasi timp emotiile te coplesesc, nu?! Off... chiar uite ca asta nu stiam: pt cezariana trebuie sa ne radem complet????

Eu am unele dureri/intepaturi jos dar nu f.dureroase sper sa nu fie nimic grav! Toata ziua de azi am facut curat si poate si din cauza efortului.. cine stie?!

Ma duc in patut poate reusesc sa dorm. Am luat o jumatate de pastiluta de Diazepam!

Pupici si somn usor!

O graviduta in al-!!!

Biby
35+
Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca, FELICITARI mamico !!!!!
Sa ai o bebelina mancacioasa si sanatoasa.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

31+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 9 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anacami

Buna!
va multumesc tuturor pt. felicitari!
Felicit,la randul meu proaspetele mamici (se pare ca de la inceputul lunii avem zilnic cate 1-2 bebici, ca doar suntem de nov-dec,nu? bebelusi punctuali,nu gluma!)!

Nastere usoara (cel putin ca a mea ) tuturor mamicilor!

Pana la mai multe detalii, daca vreti sa vedeti cateva poze, le gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2809386530102385306fJLeHk

Aaa,nici sa nu ne fi programat nu reuseam: ne-am intalnit vineri (pt. noi prima zi, pt. RGE penultima) cu Roxana, l-am vazut "live" si pe George-un scumpic si jumatate (ni,ni.ni BB si Iasmi -sa nu fiti geloase, ca George a stat la distanta-totusi- de 2 carucioare de Stefania). Roxana,asteptam sa te vedem la TV

Va pupam pe toate si pe toti!

Camelia, Sebastian si Stefania

Camelia este superba micuta ta

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nasteri usoare si bb sanatosi !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

NEATZA FETELOR...off ce dor imi e de voi dar fi'miu imi cam ocupa timpul..plus ca biroul meu s-a transformat in masa lui de infasat ca sa nu ma aplec prea mult ca am si eu o frica sa nu plezneasca operatia...am piticii mei pe creier ce vreti........profit acum ca a papat si poate ii trage un somnic ca sa poata mami sa va scrie povestea nasterii..
VA PUP PE TOATE !! NASTERI USOARE IN CONTINUARE SI CEL MAI IMPORTANT ..SA AVEM PARTE DE BEBEI SANATOSI!! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU LA TOATE!!!
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!!...SI VIITOARELOR NASTERI USOARE!!!

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ
41 DE SAPTAMANI!!
BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!...CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA!!!IN MAI PUTIN DE CATEVA ORE VOI FI MAMICA

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata !
Multa bafta Ramo si burticilor care vor mai naste azi !!!
RGE, ne bucuram ca te auzim si asteptam povestea :)

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! servesc
roxana un lui georgeasta asa de dimineata!

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

POVESTEA NASTERII URSULETZULUI!!

…..31 OCTOMBRIE 2007…programare cezariana…desi toata sarcina mi-am dorit sa nasc natural….pana la urma cu mici probleme, pietre la rinichi, dureri de spate si strept. B…..pe care am reusit sa le rezolv…sarcina 41 de sapt ..col lung si inchis..ca de..mi-a fost mereu frica de nastere premature …asa ca decizia s-a luat ..MIERCURI PROGRAMARE CEZARIANA….la ora 2….ok..trecem noi si peste asta..bebe al meu sa fie sanatos..cum nasti nu mai conteaza…..marti seara ma suna dr sa-mi spuna san u maim erg la spital la 12 ci la 9 dimineata..UPSS…asta inseamana ca la 12 sunt MAMICA….eu??????..mamica?/….frate…..marti spre miercuri noapte mami a facut nani bine..s-a trezit dimineata a facut baica, s-a aranjat, s-a machiat ..s-a facut frumoasa pt ursuletul ei..emotii??...deloc…nu-mi vine sac red ..nu steam ca pot fi atat de curajoasa….parca sunt un pic nerabdatoare?!..eu inca ma gandesc la testul ala care mi-a iesit pozitiv..acolo s-a oprit realitatea la mne…sarcina de 41 de saptamani si bebe in brate??...nu mi se pare real….in fine….cred ca tati are mai multe emotii ca mine..nu vorbeste, nu clipeste..e total schimbat….mergem la spital , mi se face internarea….si suntem dusi in rezerva noastra unde urmeaza san e petrecem primele zile in familie completa…..marfa ..imi place rezerva..merita toti banii….al meu sot incepe sa apese pe toate butoanele sis a-si bage nasul pe unde nu trebuie…..in fine vine o asistenta imi adduce tot ce-mi trebuie si imi spune ca sunt asteptata in sala de operatii…eu tot nu realizez ce mi se intampla….eu cred totusi ca e marti spre miercuri noapte si visez…ca eu la cata frica aveam de operatii si mai ales de nastere ..nu se poate sa fiu atat de calma si cu picioarele pe pamant…in fine mergem la etajul 4 …aici inainte de a intra in preoperator asistenta ii spune sotului ca si-au schimbat regulile si sotul nu poate intra mai departe sis a ne luam la revedere..ma intorc si ma uit pe geam si vad soare afara , frumos, cerul senin si multe frunze colorate), apoi la sot….ma uit la el ca nu reactioneaza in nici un fel….ma duc la el si il pup (ultimul pupic pe care l-am primit ca de atunci ..OHA!)….el imi spune aveti grija de voi …Doamne!!..pei asta eventual trebuia sa-I spui doctorului nu mie….in fine imi dau seama ca nu e momentul sa stau sa-I explic niste chestii..intotdeauna al meu sot a fost pt mine un sprijin..este foarte dur, sigur pe el si nu il sperie nimic pe lumea asta…..intru in preoperator..mi se monteaza o branula si mi se pun cateva perfuzii..habar nu am cu ce..ma intend in pat si ma apuca un tremurat…mi-au inghetat picioarele..Doamne astia nu au caldura??...si le mai dau si o caruta de bani….vine o asisteta sa ma mangaie…MAMAIE…mie mi-e frig rau si-mi clantane dintii in gura..nu de mangaiat imi arde mie..incepe sa-mi faca complimente..vai ce mamica tanara si frumoasa..ce aranjata sunteti..ALO!! MI-E FRIG FRATEEEE!!...imi pune ceva in picioare si vine dr mea….si imi spune zambind ca intram..ii spun ca imi este foarte frig si mi-a zis ca este din cauza ventilatiei..sa stau linistita ca-mi revin..ok….ma ridic ma duc singura in sala de operatii(acum ma uit in urma sin u imi vine sa cred cat de curajoasa am fost)…..vine anestezistul meu…stia ca vreau peridurala si imi spune ca trebuie sa stau aplecata si mai departe imi explica el…ok..pare usor..ma aplec un pic..ma intreaba daca am emotii si de ce tremor..ii spun ca de abia astept sa vad bebelul ca este bine si sanatos si ca mi-e frig..la care imi spune gata am terminat trebuie sa ne intindem…dar o sa te ajutam noi ca nu o sa-ti mai simti picioarele….VALEU!!..asta chiar a terminat ..nu am simtit nimic..nu se poate ..asa de usor a afost???..imi amortesc picioarele…au!! Nu le mai simt…ce nasol..Doamne ..niciodata nu am avut senzatia asta…de parka nu as avea picioare..incep sa ma gandesc la saracii oameni care nu au……ma ajuta sistenta si dr anestezist sa ma intind….mi se pune paravan sa nu vad nimic apoi o simt pe dr ca face ceva pe burtica mea…BEI OAMENILOR EU VA SIMT …sper ca anestezia nu e doar asta ca eu simt burta..nu e de bine….stau si ma gandesc ca trebuie totusi sa le spun pentru ca eu nu am facut niciodata vreo operatie sau anestezie si poate nu a prins….in timp ce ma gandeam eu asa….o aud pe dr s-a pus contra e cu funduletul in sus nu vrae sa iasa..vorbea cu celalalt doctor..eu in gandul meu..pei e baiatul lu’; mama vrea sa ramana acolo numai cu ea..AUUUU..am tipat la ei…dr a trebuit sa apese tare pe coaste sa faca presiune sa iasa..eu nu steam ce face..tot vroiam sa le spun ca ii simt ca lucreaza ..nu ma doare nimci dar totusi o fi in regula?..anestezistul ma tot streseaza cu voma lui..daca imi vine, daca vad negru, daca lesin..LASA-MA FRATE..nu vezi ca ma stresezi..nu am nici pe dracu..la mine clar nu a prins anestezia…si-l aud pe dr SA VA TRAIASCA BAIATUL…..DOAMNE CE MARE E PUTEREA TA…ma bufneste plansul ..il vad…Doamne el era la mine in burtica???...nu se poate sa am eu atata noroc si sa merit atat de multe de la tine Doamne iti multumesc..il aud cum plange…il vadddddddd…E COPILUL MEU!! Eu l-am facut sunt mamica…curg siroaie de lacrimi de fericire…..acum as putea sa mor….nu ma mai intereseaza ..SUNT CEL MAI FERICIT OM DIN LUME..MULTUMESC DOAMNE!!...SCOR APGAR 10, 50 CM, 3.300 grame….e ursuletul meu…el e liniuta mea poztiva de la test..e viata si sufletul meu!!!...mi-l adduce asistenta si il mozolesc cu pupici ..e cald si miroase a bebe….eu am nascut!!!! Nu imi vine sa cred..dr mai lucreaza putin eu nu mai am rabdare..o intreb daca mai dureaza ca vreau sa-l vad pe bebe…..imi spune ca acum termina si ca-l duc pe bebe la spalat si il dau lui tati in rezerva…..ok!!...termina doctora , ne multumim unii la altii si sunt dusa inspre rezerva..pe hol il vad pe sot cu mainile in san de parka era dupa o foarte lunga asteptare..si cu capul in pamant..ma vede se uita la mine ..eu il intreb daca l-a vazut pe bebe si-mi zambeste..ma intreaba cum sunt..ii spun ca ok si mergem in rezerva..ni-l adduce pe bebe ..si de aici nimeni si nimic nu mi-a mai stat in cale….timpul a trecut foarte repede exact cum mi-am dorit ..iar acum suntem acasa . fericiti, o familie….visul meu din copilarie sa am un bebe la 25 de ani …..pe 23 noiembrie implinesc varsta de 25 de ani si ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia mea!!! ..de la nastere al meu sot este complet schimbat….inca nu reactioneaza..cred ca si pt el socul a fost prea mare..sper sa-si revina sis a nu-I mai fie frica de bebe…in prima zi ma uitam la bebe si ma gandeam cum naiba o sa ma descurc eu cu el ..imi era frica sa-l mangai dar sa –l mai iau si in brate..si nici nu stiu cum sa-l tin…daca se rupe..daca da capul pe spate..vai de capul meu!!!..a doua zi mi l-au dat la piept …atunci lumea mea s-a schimbat parka sunt mama de o viata..il manevrez foarte usor si cel mai mult imi plac momentele noastre intime ..cand suge si ill as dezbraca si se lipeste de pielea mea si ma miroase si zambeste, il vad ca este fericit si ofteaza..isi ia “tzasul” in brate si este numai al lui ….se lafaie……
..scuzati greseslile dar m-am grabit ca de nu prea am timp …sper sa va placa povestea mea..va pup si va urez nasteri usoare@!!..
PS…VREAU SI O FETITA!!..pe care o voi naste tot prin cezariana cu acelasi dr!!..dar mai intai tre sa vad cum il leg pe sot sa-l iau cu “japca”

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata '!!!
Raportam o noapte ingrozitoare nu am putut dormi deloc...eram asa invidioasa pe tati ca l-am trezit saracul de cateva ori. Imi venea sa il trag de nas, de par numai sa nu il las sa doarma.Sunt tacanita ,nu??? de femeie gravida...

Vali felicitari pt grasunica,cred ca la intrecut pe Luca daca are 2800,dar nu-i nimic recuparam si noi .

Ramo iti tin pumnii ...

Bei fetelor azi vine Ancuta cu acasa . Printesa ei a fost primul bebe mic pe care l-am tinut in brate si sa stiti ca nu mi-a fost teama era asa de scumpica... acum vreau si eu o fetita .

Dana 34+ Luca-Rares
AMR - 6 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

STEFI sa sti ca mi-ar prinde si mie bine cafeaua ta dimineata!!!

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput