Mamici de noiembrie- decembrie (114)
Raspunsuri - Pagina 14
catus76_ro spune:
salutari la burtici si mamici!
Felicitari pt noile mamici si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!!!
Eu am trecut azi printr-o interventie chirurgicala, si anume o incizie de evacuare a continutului glandelor Bartholin.A fost cam dureros dar a trecut...doar operatia...trebuie sa merg din doua in doua zile sa-mi schimbe pansamentul. Am 4 fire ...sper sa nu ma efcteze in cazul unei nasteri naturale...voi ce parere aveti???
pupici, de la o dravidutza in aproape 34 de sapt!
RAMONELLA spune:
Multumesc de incurajari,fetelor!!!!Iara m-am apucat de plans!!!Am facut baita,ne-am epilat,ne-am taiat unghiutele,suntem pregatite pentru marea intalnire!!!!De abia astept!!!!!!!!Maine o voi tine pe Bea in brate!!!Va fii bine!!!!!!!!!!
Pussi am nr tau de telefon,probabil o sa-ti trimit tie mesaj daca ma interneaza si daca nasc,ca daca Ancuta e in spital,nu are cum sa scrie!
Deci multumesc inca o data,si va anunt eu!Acuma ne culcam,ca maine va fii o zi plin.
Va pupacesc pe toate!!!!!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
40+
Beatrice Alessia
crisstiana spune:
felicitari tuturor mamicilor, multa sanatate, recuperare rapida si beblusi mancaciosi,dar necolicosi!
noi suntem tot in formula 2 in 1 si mai avem de asteptat pana sa ne cunoastem(eu si bb)![]()

am uitat sa schimb semnatura. suntem in 34 +
Crisstiana
31+
claudia1178 spune:
Buna seara
De cateva zile am ajuns si noi acasa......dupa 6 saptamani de spital!
Ingerasul meu s-a nascut prematur pe data de 10 octombrie, la 35 saptamani, ecografic 33 de saptamani pentru ca am avut preeclamsie.....cu 41 cm, 1800 kg.
A stat la incubator o perioada, dar acum suntem bine si cel mai important lucru......sanatoase si acasa!
Ce sa mai spun......a fost dificil....dar a trecut!
Claudia, mami de Teodora Victoria
31
crisstiana spune:
Ramonella, multa bafta maine! Iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si o refacere rapida, iar Bea sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Claudia, imi pare rau ca s-a intamplat asa, dar important este ca ati trecut cu bine peste aceasta perioada dificila. Multa sanatate in continuare.

Tot nu am sch semnatura inca.
34 +
Crisstiana
31+
creem spune:
Felicitari pentru bebicii noi! si pentru vestile bune de la controale!
Am si eu una...m-am programat la cezariana miercuri!
Sper sa stea bebelina in burtica pana atunci!
Va pupic pe toate!
si o sa dau un mesaj la roxxy sau la dany, vad eu ce nr. nimeresc mai repede. Asta pentru ca voi sigur nu nasteti pana atunci!
Ne mai auzim maine, acum ma duc la patut ca sunt obosita...am atepat mult la dr ca a avut o nastere de urgenta, si mi se cam incordeaza burtica. Am luat un nospa...sper sa ma lase si sa dorm si eu....![]()
38+ 
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by creem
Vroiam sa intreb...tre sa ne radem si pe burtica?38+
Eu stiu ca da, trebuie sa nu lasi firicel de par.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
Ioana