Mamici de noiembrie- decembrie (114)
Raspunsuri - Pagina 13
darleena spune:
M-am intors de la doctor. Colul meu a reusit performanta de a se scurta la.....3,2cm 

. L-a apucat si pe doctor rasul, desi mi-a spus ca a mai vazut cazuri in care au venit femei cu colul lung si dupa cateva ore au intrat in travaliu.
Chestia mai nasoala este ca bebelina mea a crescut foarte putin de saptamana trecuta, deci nu se mai dezvolta corespunzator in uter, asa ca nu mai asteptam deloc...miercuri la ora 9 ma duc sa o scot, asta daca nu se gandeste sa vina pana atunci.
Ma duc sa ma pun pe lista cu cezariene....VINE KARA!!!!
Dar pana atunci:

RAMONELLA

39+ si
baby Kara 

AMR 2 zile 

pussi spune:
si eu ma plictisesc la culme.... as putea sa dorm si sa citesc .. dar nu ma lasa stomacul .. cum ocup pozitia orizontala .. cum 
quote:
Originally posted by Roxxy80
Fetelor, m-am plicitisit de moarte azi. Incerc sa stau cat mai mult in pat, insa mi s-a luat. Numai tampenii de filme si de emisiuni sunt la TV. De citit ma lupt cu o carte de vreo saptamana, insa nu prea am spor. Cred ca de plictiseala ma gandesc tot timpul la mancare. Voi cum va mai petreceti timpul?
Roxxy35+
Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 19 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
ramo maine tinem pumnii! pt. tine si Bea !Ai asteptat atat momentul asta si acum tri-e frica ...
o sa-ti treaca!
darleena miercuri mergem si cu voi la spital ... s-o asteptam pe Kara
mihuta tu esti ca mine de ziua mea ... toate cadourile erau pt. Tuste .. si ma tot minunam ce frumoase sunt!
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ

!!! DOAMNE AJUTA!
pufulet74 spune:
Salutam fetele 
Victo, multumim mult de expilcatiile cu impinsul, si eu mi-am salvat ce ai scris si ma apuc de exersat :))
Oricum, am fost azi la control si era f entuziasmat, cica colul e super, maturat, is candidatul perfect pt nastere naturala, asa ca asa am ramas, daca nu intervine nimic :)
Aa, si ca imi recomanda sa fac sex cit de des, de parca mai si am eu chef asa ca o balenutza esuata cum ma simt ... :))
Iti trimit PM cu pediatrul si mai pove, poate te si sun ...
Apropo de alaptat, eu am citit un pic si m-am uitat la un link cu video-uri care mie mi s-au parut f bune, Adina, ce zici de ele, sunt suficiente ca info sau ar mai trebui sa stiu ceva?
Uite link-ul: "" http ://www. thebirthden . com / Newman . html"
Ramonella, de ce esti speriata, nu e si sotul tau cu tine sau nu e in Cluj...?
Daca e ceva trimite un mesaj si venim dupa tine si te ducem la spital, ca doar suntem tot in Manastur ....
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Roxxy80 spune:
Inainte a ma retrage in patut, vreau sa scot niste majorete la incalzire pentru Ramo:

TINEM PUMNII, RAMO. SA NASTI USOR. O ASTEPTAM CU MULT DRAG PE BEA!!!!
Roxxy
35+
Matei
_
Roxxy80 spune:
Darleena, mai ai putin si iti vei tine puisorul in brate. Ce minunat!!!! Maine punem majoretele la incalzire. 
quote:
Originally posted by darleena
M-am intors de la doctor. Colul meu a reusit performanta de a se scurta la.....3,2cm. L-a apucat si pe doctor rasul, desi mi-a spus ca a mai vazut cazuri in care au venit femei cu colul lung si dupa cateva ore au intrat in travaliu.
Chestia mai nasoala este ca bebelina mea a crescut foarte putin de saptamana trecuta, deci nu se mai dezvolta corespunzator in uter, asa ca nu mai asteptam deloc...miercuri la ora 9 ma duc sa o scot, asta daca nu se gandeste sa vina pana atunci.
Ma duc sa ma pun pe lista cu cezariene....VINE KARA!!!!
Dar pana atunci:RAMONELLA
39+ si
baby Kara
AMR 2 zile
Roxxy
35+
Matei_
anacami spune:
Buna!
va multumesc tuturor pt. felicitari!
Felicit,la randul meu proaspetele mamici (se pare ca de la inceputul lunii avem zilnic cate 1-2 bebici, ca doar suntem de nov-dec,nu? bebelusi punctuali,nu gluma!)!
Nastere usoara (cel putin ca a mea
) tuturor mamicilor!
Pana la mai multe detalii, daca vreti sa vedeti cateva poze, le gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2809386530102385306fJLeHk
Aaa,nici sa nu ne fi programat nu reuseam: ne-am intalnit vineri (pt. noi prima zi, pt. RGE penultima) cu Roxana, l-am vazut "live" si pe George-un scumpic si jumatate (ni,ni.ni BB si Iasmi
-sa nu fiti geloase, ca George a stat la distanta-totusi- de 2 carucioare de Stefania). Roxana,asteptam sa te vedem la TV ![]()
Va pupam pe toate si pe toti!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
Anne_Ma spune:
Ce repede va veti tine voi puisorii in brate!!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
34+
Ioana
pussi spune:
cami ce frumoase si mari santeti

si aveti si mult par!![]()
PUSSI
34+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ

!!! DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Anacami , ce frumoasa e fetita ta ! Sa va traiasca !
Anne_Ma , stai la coada ! ![]()
38s +
Sophia