Mamici de noiembrie- decembrie (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Roxxy mersi mult.Toata sarcina n-am avut nici o frica in legatura cu nasterea,acuma m-a apucat...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel40+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Laurici mersi si tie.Acum stau cu tava de prajituri in brate si ma indop.
Vai,mai am cateva ore si o tin pe Bea in brate!!!!!!

bebelina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Toate trecem prin starile astea cu cat se apropie momentul (mai ales ca tu esti deja la termen). Presupun ca esti la prima nastere ca si mine si e normal sa ne fie frica. In plus, subconstientul lucreaza (ne este frica si cand ne gandim ce va fi dupa aceea, daca ne vom descurca, daca e bebe sanatos). dar sigur o sa fie bine. Eu cred ca suntem o odisee norocoasa.

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Roxxy mersi mult.Toata sarcina n-am avut nici o frica in legatura cu nasterea,acuma m-a apucat...

bebelina
poze

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:

Fetelor,eu am ramas singura...Socrela si mami au plecat,mi-au facut putina curatenie...Sunt singura si m-au apucat emotiile...Chiar plang...Mi-e frica,fetelor....

bebelina
poze

Mey,Ramonel, pai tocmai tu? Si tocmai acum? Pai ce facem, ne inecam ca rromul la mal!Vezi ca ...de ce ti-e frica? De nascare? Sau ca esti singura? Pai noi ce suntem aici?

Uite, de la noi si , ca sa treaca supararea la fata si sa nu mai

Valentina 34+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

dragi fete, va multumesc din suflet si cu o pentru incurajarile voastre.E tare minunat sa ai alaturi de tine niste ganduri pozitive.Am ajuns la concluzia ca numai cine trece prin asa ceva intelege situatia in care te afli.Cand spun cuiva ca ma doare sau imi e greu toata lumea am senzatia ca ma vede ca o plangacioasa si o sensibila.Pana si mama si soacra se uita la mine mirate si imi tot repeta ca pe timpul lor femeile se duceau la serviciu pana nasteau si nu se mai facea atata caz pentru fiecare ecografie sau junghi.
Sper sa am puterea sa trec peste toate si sa ma descurc va pup dulce si o seara placuta.

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Vali m-ai facut sa rad cu rromul tau!!!
Ei lasa ca va vad eu cand vine momentul...Ca si eu eram tare viteaza.Va fii bine,doar nu sunt eu prima care naste.

Ma duc sa-mi tai ungiutele.Le-am taiat acum 2 saptamani,ca vezi Doamne eu nasc mai repede...dar de atunci mi-au crescut...

bebelina
poze

Mergi la inceput

quote:

Vali m-ai facut sa rad cu rromul tau!!!
Ei lasa ca va vad eu cand vine momentul...Ca si eu eram tare viteaza.Va fii bine,doar nu sunt eu prima care naste.

Ma duc sa-mi tai ungiutele.Le-am taiat acum 2 saptamani,ca vezi Doamne eu nasc mai repede...dar de atunci mi-au crescut...

bebelina
poze

Pai sa-ti spun un secret: eu cand incerc sa va incurajez pe voi, mai citesc odata ce scriu, ca sa-mi fac mai intai curaj mie...nu de alta, da' io chiar mi-s lupu' moralistu'...
Hai,ca maine va fi cea mai frumoasa zi din viata ta!

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Eu va doresc o seara frumoasa si o noapte linistita! Ne bagam la tv si la nani, cu speranta ca vom putea dormi, poate, in noaptea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

In primul rand multumesc pentru raspunsurile in legatura cu electrocardiograma, am reusit pana la urma sa ma programez la cardiolog pentru maine, sa faca ekg-ul, sa-l interpreteze si ce-o mai vrea sa faca.

Azi am fost la nasi-mea la cafea si m-am intors plina de cadouri, haine de scos din spital, port bebe, cercelusii de aur (desi deja am luat si noi ) si in plus am vazut ce a cumparat pentru botez, o groaza de hainute asortate, blugi, pardesiu, rochite, pantalonasi, bluzite cochete, imi venea sa le iau pe toate acasa de acum... Intr-adevar cred ca o sa fie cam multe haine cand o sa inceapa sa primeasca micuta....nu conteaza, mai face mami un dulap...

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ramonella , e normal sa ai emotii, plangi mama acuma cat mai ai timp...

Am uitat sa spun ca mi-a zis mama ca imi da portbebeul cu care m-a scos nasa mea din maternitate, ca l-a pastrat special sa il folosesc si eu. Nu stiu daca o sa-l folosesc atunci, dar sigur vreau sa il folosesc macar o data, ca sa il pot da mai departe cand o sa fie si fata mea mamica...

38s + Sophia

Mergi la inceput