***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

alexAlice,
vazu poze cu negrutza, tare dulcica; si noi avem swinger de la fisher price si e de baza , ca altfel boby sta ca un ursulet koala la mine in brate.

mica, abia astept sa vorbeasca mai multe; mi se pare asa inocent cand spune silabele.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna seara la toata lumea!

La multi ani sarbatoritilor de astazi si de maine!

Patrick al meu este la etapa de ros manutele si tot ce prinde cu ele si de cateva zile incearca sa-si bage si piciorusele in gurita.

Joi am fost cu tati si Patrick in Buc la cumparaturi,am ales sa mergem in cursul saptamanii ca sa nu fie aglomeratie prin mall-uri si a fosr super ok,ne-am cumparat o gramada de lucruri si binenteles si lui Paty...

Dupa aceea am plecat direct la munte,la Sinaia,am zis sa schimbam putin aerul si am stat pana duminica,a fost cam frigut dar frumos.

Ella,pacat ca Boby al tau nu s-a linistit nici pana acum,eu chiar il poreclisem Sadam pe al meu si ma gandeam ca am cel mai urlator copil ......dar acum e atat de cuminte,in masina ma joc cu el,cu jucariile lui,ii fac poze,este atat de cuminte in scoica lui ca nu-mi vine sa cred,se mai uita pe geam,la tiruri.....

cand il scot afara la fel,sta cuminte in carut si nimic nu zice,de drag il mai iau in brate cateodata,poate a contat ca l-am tot scos cu noi la cumparaturi,peste tot,la inceput urla si apoi a descoperit luminitele de prin magazine si tacea imediat

Oricum,un pentru Boby al tau,este un scump si seamana mult cu tine(parerea mea).

Paflo,vineri dupa ce ne-am cazat am fost sa mancam la Snow si erau acolo si niste colege de-ale tale,mi-am adus aminte ca si tu esti in Sinaia,mi-am dat seama ca sunt medici ca numai de medicamente si boli vorbeau,la un moment dat l-au vazut pe Paty in scoica langa noi si s-au jucat cu el,m-au intrebat daca" e papusoi sau papusica " pt ca era imbracat in rosu

Vineri seara l-am tinut afara mai mult,ne-am plimbat un pic si in Brasov si seara la hotel cum am intrat in camera la caldura a adormit imediat,nu i-a mai trebuit leganat,suzeta.....nimic,si nu s-a mai trezit peste noapte cum face acasa,aerul de munte a fost super pt el,am zis ca o sa plecam mai des.

V-am admirat astazi capsuneii,la cele care ati fost active zilele astea si sunt niste scumpi

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

multumim frumos fetelor de urari!
uram si noi sarbatoritilor de azi toate cele bune.

ella, si bianca a inceput de cateva zile sa faca kk mai des(de 4-5 ori pe zi) si putin mai tare(nu se mai imprastie in pampers), dar nu stiu la ce sa asociez asta(diversificarea sau ca i am schimbat cerealele de la nestle la milupa, de la piureul de legume ca poate nu l am subtiat mai mult.....).o sa intreb maine dr ca mergem la control.
tot tu ella, spune mi te rog, noi cele in concediul de lauzie trebuie sa ne facem pensie privata??? e obligatoriu???

va spusesem saptamana trecuta ca mi a zis dr ca bia are lipsa de calciu mai mare; i am facut analizele si au iesit ....varza; ca si fe mari,si in rest aproape toate celelalte(hemoleucograma), ba mici,ba mari. l am sunat pe dr si mi a zis ca i imposibil ca el a apasat cu mainile pe capul biancai si a zis ca nu i osul gata si ca ar fi trebuit sa fie;de aici lipsa de ca(si biancai ii tremura barbita cand papa, ii transpira mainile, picioarele). adevarul e ca laboratoarele din pitesti dau rateuri si cand fac grupa sanguina. asa ca mamici din bucuresti, spuneti mi si mie unde sa vin sa i fac fetei analize.
off e asa de greu sa vrei sa ti faci un control medical sau o analiza si sa nu fi sigur ca ti iese bine....

in pitesti de o ora ninge(de fapt mai mult lapovita).....
CUMPAR ZILE DE VARA!!!!!!!!!!!!!!!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

roxicucu, la anul pe vremea asta, toate o sa avem capsunei vorbitori si atunci sa vezi distractie; cred ca seamana cu ta-su care citea singurel la 3 ani;
Sincer n-as vrea sa am un copil anormal , sa nu traiasca copilaria ca toti ceilalti; sotul meu n-a avut decat de suferit din cauza precocitatii lui; soacra-mea imi povestea ca in fiecare an (s-a inamplat pana in clasa a 5-a), in prima zi de scoala, se inchidea in camera lui si citea toate cartile primite de la scoala; nimeni nu-l forta dar asa era el; in clasa I, el stia ecuatii cand ceilalti invatau sa numere; nu-i placea sa se joace, in timp ce copii de varsta lui faceau asta asa natural; nici asa, br!!!

nu stiu sa-ti zic de laptele Humana din soia cat costa, dar cutia are multa culoare ciclam/mov , atat am retinut; am citit pe spatele cutiei ca nu contine lapte; e un praf cu aspect de lapte pudra, vitaminizat si care are nu stiu ce chestie in el care ajuta flora intestinala sa se refaca.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Ella, multumesc! (zise cioara satisfacuta ) Bobytzul tau e super tare! Dar vad ca ai trecut la cuvinte grele, eu incerc doar cu mama, tata... E foarte bun swinger-ul. Acum l-am lasat in Germania, mi-e teama ca a ramas mic de Alice, dar poate sa stea in el si daca ii ies piciorusele pe afara :)

Va pup

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!

Pepsi, multumesc! ... ai fost singura care a remarcat ca m-am plans de necazul cu Teodora! (asta apropo de bagatul in seama). Astazi i-am dat supia clara si a papat-o fara reactii adverse! Legumele i le-am pasat si tot nu i-au pacut ... deci piureul de legume ... mai tarziu!

Elteka, multumim si returnam pt Elias! E foarte bine pentru varsta lui!

Mica, felicitari ... pai ne apucam sa votam, nu? Cum procedam? Sub ce nume l-ai pus?

Chiquitita, de ce nu ai curaj sa-i dai mandrei lingurita?

Mihamora, ! Nici Mario Dominic nu e mai prejos! Ce ochi frumosi are!!! Si noi avem la manuta un elastic de par rosu ... si paturica de la "Mami" ... imi place mult sacul de dormit ala alb! De unde il aveti?

Moko, am vazut poze cu Stefanutul drag!

Addinel, Maria e o scumpa! ! Ce bine ii sta cu galben!

Monytza, Albastrica e tare dulce! Si vad ca o si imbraci dupa nume ...si, gata, vrea direct in picioare? Si vad ca sunt populari cercelusii printre capshunici ... si ai Teodorei sunt tot cu pietricele albe! Tu ii poti lua si cu albastru!

Paflo, facem clubul cercelusilor? Am admirat-o iar pe Sofia (caci am mai facut-o) ... e dulce foc! Si Teodorei i-am cumparat astazi mingea aia cu sunete ... ii place insa asa ... mai de la distanta! E cam zgomotoasa pentru inceput ... dar o accepta ea ... asa a facut cu toate jucariile muzicale (si are o gramada)!

Ali24, platim!

Gravidutza, combinezonul e super! Si mie mi-ar placea, dar cel visiniu!

Ella, Bobita e baiat mare!

AlexAlice, ai o fetita deosebita, minunata!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

chiqui
alex ce negrutza dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chiquitita, pai ce marci de lapte ai incercat?vezi ca sint unele ptr bebei mai "fortosi" trebuie sa te uiti cite calorii are.ai grija cu alifia cu antibiotic, prin piele se absoarbe si in organism, cu moderatie si numai la sfatul medicului!mai ales daca sint de la caldura o crema hidratanta ajunge!

paflo, ma bucur ca si-a luat revansa a mica cu chiuitul!

eu una sint fericita ca david sta in brate la oricine il pun!ride la toata lumea si e calm! pe cind dominic abia pe la 3 luni nu mai plingea la taica-su in brate!!! ce sa mai zic de alta lume....

dicirstea, eu nu-i dau decit vit D. m-am uitat pe prospectul la ce ai scris tu, si are edulcorant(sorbitol) are portocala(nerecomandata inainte de 1 an) si mai are si E 211 care este suspect ca ar avea efecte asupra sanatatii copiilor(legat de hiperactivitate)uite si aici un articol http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_benzoate
asta nu ca sa te sperii, dar vezi tu incercam sa le dam ceva ca sa nu faca raceala si acel ceva e de fapt nu prea bun ptr sanatatea lor....cel mai bine e sa tratam cind si daca sint bolnavi

androix, citind ce-a scris duda mi-am amintit o chestie, dominic ii face lui david ce fac eu.... asa mi-am dat seama, ca daca eu il trag de obraji, face si el(acu nu vreau sa zic ca te-ai urcat tu pe fata) da ma refer ca ei imita, si eu fata de dominic evit sa-l pup prea tare sau sa=l dragalesc pe david, ca dominic nu are notiunea de incet.....

didi, spre 6 luni mai au un puseu de crestere, chiar ieri m-a sunat o prietena din acelasi motiv, fetita ei de 5 luni jumate suge din ora=n ora, a durat 2 zile, acum e iar bine, daca dureaza mai mult de 48h nu mai este puseu. poate fi de la dinti, cum ia in greutate?e bine ca ti-ai luat oala, ele au gust mult mai bun, si pastreaza mai bine vitaminele ca se fierb cit trebuie!ce suc? supa aia in care fierb cind le fierbi normal? pai aparatul meu are ca un fel de tava sub ala cu site in care se recupereaza un suc. sa ma tii la curent cu david al tau cum suge si ce e!a si sa nu uit in timpul puseului de crestere nu e bine sa dai suzeta decit de necesitate, e bine sa suga el ca asa tu produci cit trebuie.of nu stiu ce e cu andrada, mi-e dor de ea, nu mai stiu nimic de ea!

poohy, la multe lunisoare, ce mai faceti?

tot am vrut sa scriu, la intoleranta(care s-a dovedit ca este mai degraba o alergie la proteina gliadina din cereale) la gluten=celiachi efectele NU apar imediat!ci in saptaminile chiar lunile dupa consumarea produsului(asta din cauza ca am citit "i-am dat copilului biscuiti si nu a avut nimic")deci mare atentie, cica unul din primele semne ar fi ca nu mai creste nici greutate nici cm!tulburari de caracter, perturbari digestive, diaree, vomitaturi.

revin

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Iar am scris tarziu! Vorbim maine! Pupici! Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

AlexAlice e tare dulcica negresica ta.eu nu il las pe bobo meu aproape de animale si in nici un caz de mate(dar poate sunt eu mai obsedata de ele-nu le suport nici in preajma mea dar a lui in nici un caz)dar eu am avut toxoplasmoza care cica se face de la pisici si am pierdut o sarcina si de acolo cred ca nu le suport dar daca tie iti plac atunci tu sti...

Motannel ok.dar sa mai imi aduci aminte eventual ca eu am ramas cam uituca dupa sarcina

Graviduta da inseamna gris.de ce? te miri si tu ca scrie ca se da de la 4 luni?ca si eu m am mirat cand am vazut

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput