***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eu, folosesc suzeta, desi la dominic nu vroiam, si am folosit-o f putin, ca nu ia placut, acuma, am folosit-o de cind era mic! si nu-mi fac probleme, ca pe dominic l=am dezvatat de biberon in 2 zile cu suzeta reusesc sa-l adorm repede, si nu am problemele cu trezitul ca si dominic!desi poate nu e nici o legatura, ca unii se scoala dupa suzeta!

alynta27, primii dintisori apar in jurul virstei de 6 luni, acuma sint si exceptii, de ex Napoleaon s=a nascut cu un dinteal tau e inca prea mic sa aibe. la dominic la 7 luni i-au dat 4 odata, primii care ies sint incisivii centrali de jos, apoi cei de sus. si al meu baleste mult si roade tot

la multe lunisoare sarbatoritilor

elteka, atunci alapteaza copilu si nu te stresa de NIMIC, daca medicul zice ca e bine, tu simti la fel, da-i bataie si lasa diversificarea ptr inca putin!(din cite te cunosc nu-ti va placea diversificarea)dominic era la fel, urla in carucior, s-a cumintit pe la 6 luni cind statea in fund si vedea lumea!nici lui david nu i-a placut la inceput, da il luam in brate si iar il punem si tot asa, pina s-a invatat!are jucarele si tare se vorbeste cu ele. ei sa stii ca pe dominic tot eu il potolesc cel mai repede cind are bubasi el nu mai suge!

mica, bine ca ai rezolvat!

dicirstea, asa este cu alergiile astea, e tare urita aia la arahide ca nu trece, si cum spui nu dadea nimeni arahide la copii, ci se gaseau in alte produse! iti zic sincer ca dominic abia acuma la 4 ani i-am dat sa guste o arahida, sau nuci, de frica sa nu-mi faca alte alergii, si kiwi la fel, fructe de mare inca mi-e frica! sa stii ca viata unei familii cu copii alergici se schimba TOTAL, sint si lucruri bune(maninci mult mai sanatos) dar si cum ziceai ca sa fac cumparaturi imi lua citeva ore in plus ca citeam tot, si cum am studii in alimentatie stiu sa le citesc, si sa vad ce porcarii sint ascunse sub diferite nume! cel mai rau era la zilele de nastere ale altor copilasi, explica-i puiului de ce el nu primeste prajitura dar am noroc de un pui inteligent ca niciodata nu s-a tavalit pe jos ca nu i-am dat ciocolata sau ca altul minca in gura lui iaurt, mai tare ma socam eu! cu vanilia, asa e cum spui, si eu ii dau totul natural,nici eu nu as lua cu vanilie cerealele de bebei, principiul diversificarii este sa manince totul natural asa cum este ca sa se obisnuiasca cu adevaratul gust, dar nenorocitii astia baga de toate si orice numa sa cumperi marca lor, ca bebeul sa ii placa mai mult, cum am mai zis era un mare scandal in franta ca bagau tot felu ca bebeul sa ii placa cerealele cu zahar si nu alea simple! si acuma la dominic tare rar primeste ceva dulce, prefer fructele.ma bucur ca ti-a placut piscina cu zapada, avem atita zapada aici, ca sper martie aprilie eu ma cam satura propos de ingerasi, eu ii zic lui dominic ca el e ingerasul mare, si david ingerasul mic, si=l tot intreb citi ingerasi are mama si el imi zice doia si am uitat sa-ti zic ca e tare frumusel micutul tau!imi place in costumasul cu ursulet!

roxicucu, mutare usoara. nu vreau sa=l contrazic pe medicul tau, dar parerea mea clara este in caz de alergie sau orice reactie la lapte vaca sa intrerupi administrarea lui, il treci pe lapte praf hidrolizat, sau soia(atentie sa urmaresti ca poate da reactii intretaiate si cu soia cind e la lapte). chestia cu datul treptat e o prostie si singurii medici care o recomanda in caz de alergie la lapte vaca sint cei din romania din cite am vazut pe forumul asta. chestia cu introducerea treptat o faci la un copil, cum e dominic la care testele ies bune!si cu teste bune, cind i-am dat primele chestii cu lapte imi facea reactii tardive, ca alergiile sint de 4 feluri si am asteptat inca 6 luni pina sa=l pun in contact cu produsele lactate! repercursiunile faptului ca nu se indeparteaza alergenul sint grave si se vad si in timp, probleme de hipersensibilitate, alergii incrucisate, astm. eu, asa as face pina nu as fi sigura daca e alergic sau nu(eu asa am facut la sfatul medicului si a fost bine) i=as da numai lapte sin(daca se poate)apoi cel hidrolizat(poohy stiu ca-i dadea fetei) apoi cel de soia!asta pina cind testele iti spun ce si cumintra la bebei cu alergii fetele din romania iti vor putea indica unde se fac testele, ce produse sa cumperi, sint f patite si au sfaturi bune, acolo ne ajutam cele cu probleme. multa sanatate.

graviduta, eu ii picur in apa de baie din cind in cind ulei de masline

va las fug la aquafitness vorbim cind ma intorc

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

tot io si-s in viteza..iar sunt inteleasa gresit si asa cum zice florina s-ar putea sa fie si un aer de depresie.

Moko &moberi nu e vorba ca nu raspunzi ci doar spuneam ca daca nu esti luat in seama trebuie sa insisti ca toate suntem in viteza.

Uite, mie imi plac mesajele de Monitza , fata povesteste ce mai face albastrica si tare mult o admir in poze. ce e drept ca uit sa ii comunic prea des asta.

Dar postul asta il deschisesem sa ii transmit Adinei-Addinelll sa ii traiasca Dolodoantza cea scumpa si ii transmitem mult pupici de la zmeii mei La multe lunisoare Maria sa!!!!!

fetita de Ckristina, baietel de Roxicucu si de Chowpersa si tuturor celor care azi au mai implnit o luna

Edit: Liviana, dar ce s-a intamplat cu M? scuze, nu am citit

Edit1: Voi ati facut asigurare la kopii? noi avem la fiecare pe numele fiecariua la ING. Alte pareri? lui R i-am facut si aici un kont de studii..

2. Ce cadouri faceti la sotz de Mos craciun?

Am vazut postul Livianei cu Viena pt aniversare..interesant, mi-am pus rotitele in miscare..pt LO..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Pepsi, multumesc pentru raspuns. Medicul este ,medic alergolog, singurul de altfel (nu am mai auzit de alt medic cu specializarea asta in Galati), de aceea am avut incredere in ce mi-a recomandat. Vineri am fost si am facut cateva teste alergo, la lapte si la ou. Oul l-a pus separat, pe un test a pus galbenusul si nu a iesit alergic si pe alt test a pus oul intreg si a iesit alergie, de aici deduc ca e alergic la albus (la fel ca si baietelul cel mare). La proteina din lapte a iesit de asemenea alergic, ma asteptam sa-i opreasca laptele pe care i-l dau acum si sa-mi recomande altceva. Chiar i-am spus de cateva ori ca i-a iesit pozitiv testul pentru ca nu intelegeam de ce nu recomanda altceva. El merge pe ideea ca de cand am inceput sa reintroducem laptele treptat nu a mai avut nici o reactie pe piele, nu a avut scaune proaste nici varsaturi. Nici nu stiu ce sa zic....mai dami niste detalii sau spune-mi unde sa citesc despre alergii. Cum adica lapte praf hidrolizat, exista la mai multe firme de lapte formula? sau e un lapte special?

Multumim pentru urari, astazi am implinit 5 luni

Graviduta, noi am folosit ulei de masline nefiert, numai in perioada cand era foarte cald si se umpluse bebe de bubite mici si rosii. Atunci numai cu asta i-a trecut, dar....sunt bebei si bebei.
Combinezonul este foarte dragut si cred ca ar fi binevenit pentru bebelusul prietenilor tai mai ales ca acu vine frigul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salutare
mihamora, distractie placuta in vacanta, ce mi-ar placea si mie, dar nu se intrevede nimic in viitorul apropiat
alynta nici noi nu avem dintisori, dar las ca apar ei, cat despre tinutul mainilor in gura, noi am progresat, am ajuns la etapa imediat urmatoare, ne tinem piciorul, are in permanenta ciorapelul umed iar cam e dezbracat , e cel mai fericit ca poate sa-si suga degetele de la picior in voie(numai stangul , deocamdata)
graviduta si noi folosim ulei de masline, tot la indemnul dr, cat despre produsele testate special pt copii eu am avut surpriza sa-i lase o piele tare aspra, uleiul de masline ne merge de minune si pt masaj si pt fundulet si nu am avut nicio iritatie pana acum

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)

Mergi la inceput

am refacut si semnatura unde am atasat poze sa va aratam cum crestem

Mergi la inceput

uf, cand am si eu timp de vorba nu mai e nimeni pe aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Michigan, bine ai revenit, ai un baietel superb, acuma frunzaresc pozele, in paralel cu cele ale Monitzei.
monytza albastrica e o dulce, imi aminteam o poza cu tine gravi, in tricou, slaba, cu picioare pana in gat, de i-am aratat-o sotului care a zis, fata asta e gravida ca voi???!!!!
didi, si eu m-am simtit "atinsa" de postarea ta, dar sa stii ca la multe chestii chiar nu stiu ce sa zic, cine mai are un bebe stie mai multe, plus ca de nu stiu cate ori s-a iscat o polemica, in fine...pluteste si o depresie, nu trebuie sa ne gandim la asta, e normal sa apara si afinitati, hai sa ne bucuram ca ne avem, eu cel putin am invatat multe de pe aici si sunt recunoscatoare...cum la fel am invatat si cat eram la asteptand un ingeras si la odisee
liviana, toate pe capul tau, saraca de tine, iti doresc din tot sulfletul sa iesi cu bine din toate! , de fiecare data cand pun wrap-ul ma gandesc: sa ii dea d-zeu sanatate livianei, ca nu ma mai taie operatia!
paflo, iti dau un mail maine, cu bubitele pe evolutii, ok?
addinel, un pupic special pentru frumoasa ta!

Eu nu dau fata cu nici o crema, mai ales de cand kay spunea ca a zis o dr din germania ca pielea bebeilor se mentine singura asa si mai mult o stricam. Adica o dau la fundulet si in cutulite, iar masaj ii fac imbracata. Asta fara sa punla socoteala preparatele cu care am dat-o pe fata cand avea bube.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Roxicucu-daca iti place asa mult melodia caut-o si pe net
Gianna Nannini-meravigliosa creatura

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Sobi,

uite ce-ti trebuie pentru dosarul de "stimulent":
- CI ambii parinti (copie si original)
- certificat nastere copil (copie si original)
- livret familie (copie si original)
- anexa 4 (formularul il iei de unde ai luat prima de nastere) eliberata de angajator din care sa reiasa ca ai realizat venituri salariale supuse impozitului pe venit timp de 12 luni anterioare nasterii, prima si ultima zi a concediului de maternitate, ultima zi de plata a concediului de maternitate
- adeverinta de la angajator din care sa reiasa data cucare solicitantul si-a reluat activitatea si realizeaza venituri impozabile
- dosar cu sina

Si foarte important, daca vrei banii pe card, atunci depune si un extras de cont fiindca au nevoie de IBAN;

Eu am dosarul facut si zace in geanta sotului care ma abureste in fiecare zi ca-l depune.

vei primi stimulentul atat vreme cat muncesti inainte sa implineasca bebe 2 ani.

succes!

Desi doar Sobi a intrebat, eu am raspuns pentru toate fetele

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput