Eu am folosit infuzia pentru semnele postacnee.Rezultatele au inceput sa apara dupa cateva saptamani de utilizare zilnica.Tenul meu a raspuns foarte bine la acest tratament.E drept, eram si foarte tanara atunci.Sper sa va ajute si voua!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Oricum, am observat ca au inceput sa se mai duca acum. Dar mai ales acum ca e frig afara se vad si mai tare. Se invinetesc si am si pe gat, unde nu pot pune fond de ten zilnic, ca port mult alb.
Depinde si de fiecare cum se regenereaza pielea. Apropo de acnee, eu am descoperit si de unde am avut-o. De la o infectie tampita de la o masea.
Aveti grija de dantura ca nu stii niciodata unde crapa...
Am intrebat odata la farmacie (imi plac farmaciile :P) despre o crema cicatrizanta si mi-a dat un pliculet cu crema, am dat 1 leu pe plic, tin minte ca era di state, cu aloe. Nu imi amintesc cum se cheama, dar daca vrei mai intru si mai intreb.
Gata, mi-am cumparat cimbrisoru :
Sa vedem ce iese ...
La mine problema sunt locurile punctelor negre, adica de departe nu arata tare rau tenul pe fatzada, dar de aproape parca as avea mici gaurici. 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
De unde l-ai cumparat?
Eu nu am avut timp, dar am sa ies astazi. Am un plafar in zona, oare gasesc?
Sigur gasesti la Plafar, acolo gasesti de toate. Eu de acolo mi-am luat si chestiile Gerovital + muuulte alte chestii si alifii pt mine si fi`mea 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)