Nou stil de viatza (156)
Raspunsuri - Pagina 9
mamica dulce spune:
Neatza!
Raport de mare poarca
![]()
77.500
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
mephala30 spune:
Gusta, pai treci la povestit. Orice...pana la urma tot stil de viatza se numeste. ![]()
Maine sunt Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil.
Ruxandra, sorry, e gata si ceaiul. Asa e, corpul trebuie educat.
Cornelia, nu cred ca nu te-ai trezit, deci, unde esti?
Mephala - Gusta - Cornelia
gusta spune:
Multumesc Carmen de raspund .Maine am zi de pauza la treaba.Cele 2 bai sunt gata si daca mai fac si holul ma declar sef de proiect.
Cornelia ce faci nani?
Tumpi te astept si pe tine sa imi zici cum e vremea ca aici e frig si ploua si ne-au avertizat ca vin ploi mai mari si mie tare imi creste inima cand anunta asa ceva ca sunt tare aproape de mare.
Marilena si Mara Augusta
ina C spune:
Buna dimineata, fetelor harnicute!
La noi ninge, iar copilul e in extaz.Eu sunt racita, ma doare capul si cred ca incepe si gitul.
Pina la ora asta am servit o cafeluta si o portocala.La prinz trebuie sa ies la masa si meniul a fost deja comandat, iar diseara trebuie sa iau copilul de la ziua prietenului lui, unde probabil voi fi pusa la masa.Parca toata lumea s-a coalizat impotriva mea si eu tare suparata sunt...( abia astept masa de prinz...)
va doresc o zi minunata!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
ina C spune:
mephala, tu sa nu citesti ce am scris intre paranteze...pupici.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
cornelia_laura spune:
Carmen, gusta, m-am trezit demult, inainte de 6
. Am dus copiii la "servici" si m-am apucat de treaba. Maine e ziua sotului care se numeste si Gabriel. Maine se serbeaza la servici si duminica acasa. Asa ca am multe de facut pentru vreo 50 de insi de la birou. Acum de exemplu am pregatit carnea pt chiftelute(din alea mici mici) si ma apuc de prajit. Mai incolo fac fursecuri cu stafide si prajitura cu visine. Am facut icre si salata de vinete. Si lista e mare. Dar sunt cuminte, promit.
Trag tare saptamana asta ca e ultima din concurs. Si de luni as vrea sa tin Daneza. Nu am incercat niciodata.
tumpi spune:
Salutare si de la mine.
Eu azi nu-s cum de am dormit mai mult, abia m-am trezit,liniste si intuneric in casa,nu am mai dormit de multisor atat.
Multumim Carmen de
eu acum ma delectez cu ea.
Am papat niste cereale cu musli.
Astazi am sa fac niste chiftelute, mie mi le fac la cuptor ca sa evit prajeala si sotului normale si sa vad ceva legume pe langa.
Gusta, vremea este asa si asa, adica nici nu mai ploua,da nici soare nu e,sper doar in we sa fie frumos, ca al meu vrea sa plecam 2 zile.
Ma credeti fetele ca eu nu stiu cum e cu caloriile astea, habar nu am cat mananc, adevarul e ca niciodata nu mi-a placut sa tin un regim in care sunt specificate gramajele, de aceea superdieta de ex mi s-a parut cat de cat ok si sunt sigura ca daca as tin-o ca la carte ar fi ok.
Revin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Tzuni spune:
Neata!
Va tot citesc din urma, sa ajung la zi ![]()
Mephala, Josephina
ramane la mine. E prima mea fiica.
Raport: stagnez, desi cad hainele de pe mine! Oi fi devenit mai inteleapta? ![]()
www.youtube.com/watch?v=oWHGqXY5jCk" target="_blank">PIESA ZILEI pentru suflete romantice....
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
mephala30 spune:
am actualizat lista, mai astept cateva rapoarte pentru a modifica si clasamentul provizoriu.
Cornelia, oooo, esti super ocupata. Spor la bucatarit.
Si sa ne spui daca ai reusit sa te tii departe de tentatii.
Khristin, da-ne si-un raport, nu de alta, dar n-ai mai dat de multisor. Sau am omis eu?
Ina,
, ok, stai linistita. Sa ai pofta! La Bt a nins dimineatza?
Tumpi, m-a sunat sotul si mi-a aspus ca ninge afara. 
Fiu'miu cel mic doarme si isi canta singur, prin somn. 
Bfly spune:
Buna fetelor!
Vad ca sunteti active ca intotdeauna! Bravo! Din pacate, eu n-am mai avut timp sa intru in ultimul timp...m-am apucat de oarece activitati care-mi mananca tot timpul. 
Intr-o rapida trecere in revista am observat ca ni s-a alaturat si olgutza...bine ai venit Olgutza! Spor la slabit!
Eu m-am alarmat aiurea saptamana trecuta. Se pare ca eram umflata nu stiu de la ce, pentru ca in urmatoarele 2 zile mi-am revenit la 70 kg. Acum dragutzul de cantar imi arata 69 kg! ![]()
Dar ma astept in curand sa arate un pic mai mult pentru ca rusii sunt pe aproape.
Deci pentru raport: 69 kg. Am reusit sa dau si eu 1 kg jos concursul asta. Nu e chiar rau, nu?
Va
pe toate! Si
mephala, tumpi, ina C, olgutza, mamicadulce, gusta, nastad, doroty, cornelia laura, tzuni, violeta, sigrid si pentru toate fetele!