Nou stil de viatza (156)
Raspunsuri - Pagina 20
mephala30 spune:
Arleena, nu spune nimeni sa tii o dieta, ci doar sa mananci sanatos.
Puskin, de ce nu esti bine? 
Mephala - Gusta - Cornelia
violeta70 spune:
Buna seara!
Am ajuns si eu acasa, si cum am promis am intrat sa vad ce mai faceti.
Puskin , asa este, dar trebuie totusi sa mananc si cate un ou. O sa ma straduiesc. Am zis sa incerc niste oua ochiuri in apa, sau pe teflon.
Ancadragoman sa-ti traiasca ingerasul, sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc, iar tie multa sanatate si putere.
Nastad nu fi trista, ca o sa iei tu permisul. La cum se circula pe sosele, nu cred ca te vei bucura atunci cand vei iesi in trafic, sau cel putin te vei bucura la inceput. Iti spune o soferita de 14 ani.
Arleena bine ai venit intre noi. Sa fii sigura ca ai venit unde trebuie. Iti spune cineva care a slabit 20 kg. din ianuarie anul acesta, si nu as fi reusit fara fetele de aici. Pentru asta le sunt recunoscatoare si le multumesc. Pupici pentru toate fetele
.
In ce priveste dieta tinuta de mine, nu a fost o dieta anume ci un mod de alimentatie pe care mi l-am facut singura si dupa cum vezi a dat rezultate. Si binenteles asociata cu miscarea (eu merg la fitness de 2 ori pe saptamana). Oricum este bine ca esti aici cu noi si sigur vei reusi sa slabesti atat cat vrei.
Meniul de azi:
- 3 mere
- un castron de supa de legume cu fidea
- 2 eugenii
- seara am mancat si mananc in acest moment legume crude (varza rosie si morcovi, mai exact le rontai, atat cat imi permite dantura) cu putina sare.
Va doresc o noapte linistita si calduroasa.
Pupici 
Delidana spune:
Buna dragelor,
Doina, a doua oara e sigur cu noroc. 
Puskin, aici sint
. Vineri este o zi aglomerata, sint plecata de dimineata pina seara. Azi am reusit sa merg pe la Unirii sa ma uit de niste masini de spalat.
Tu ce-ai patit?
Arleena, multa bafta!
Carmen, trimite si la mine racituri ca mi-ai facut pofta. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Delia, as trimite dar nu mai sunt. ![]()
Cand mai fac, trimit una la Bucuresti si apoi ne atingem de ele. ![]()
nu te-ai culcat?
Delidana spune:
Stiam eu, erau prea bune ca sa mai ramina. ![]()
La fix m-ai ghicit, acum ma duc la culcare. ![]()
Pe miine.
Weekend placut tuturor!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
khristin spune:
Wow ce scrieti, se vede ca sint codasa grupului
La Multi Ani cu intarziere tuturor Mihailor si Gavrililor 
Zuzilici, multumim sotului de aprecieri
. Daca v-ati apucat de treaba s-aveti spor la lucru si sa ne dati vestea buna cat de curand
. Am ajuns la intalnirea DC-ului, se putea sa lipsim noi?
Nope, a fost fain, trebuia sa fi venit si tu....a fost multa lume (vreo 70 persoane), ca sa nu mai spun de o droaie de copii, n-am apucat sa ne socializam cu toata lumea, dar am reusit totusi sa asociem o fata nickului de pe DC
Isabella, ce face, a inceput sa mearga la gradinita? 
Mephala, ai dreptate ca n-am mai dat raport....daca sint chiulangioaica si nu trec din cand in cand pe aici? Eu nu stiu cand aveti voi atata timp, poate imi dati si mie sugestii
. Asadar, trece-ma cu 72 kg. Multumesc de actualizare 
Violeta, ai tu dreptate cu tinutul in frau al glucidelor si grasimilor, eu am o greutate destul de constanta de ani, chestia e ca dau vreo 3-4 kile jos, apoi le pun iar si tot asa, nu inregistrez nimic spectaculos, aia ma enerveaza
Eu pt. ca interactionez cu vreo 150 suflete zilnic, n-as reusi sa stau cu asa putine calorii in picioare, ca sa nu mai vorbesc de lipsa de energie.
Puskin, de ce erai ingrijorata? Count me in your club, si eu tot cu oboseala ma laud mai nou
Sper ca nu e nimic grav la tine 
Ancadragoman, bine ai revenit si sa-ti traiasca minunea cea mica si scumpa 
Tzuni, te asteptam cu vesti dupa crestinarea fetitei tale 
Delidana, a propos de masini de spalat eu am atat masina si uscatorul de la GE, de un an de zile, imi place ca sint voluminoase si eficiente atat dpv al consumului de energie cat si al apei, e cu incarcare laterala si cand ma supar, arunc inclusiv pilota de la pat, care e king
si nu ma chinui cu 5 incarcari in loc de una ![]()
In alta ordine de idei, aseara am fost la un masaj viguros si vom face de saptamana viitoare atat eu cat si sotul cate o ora/saptamana. Eu cu un tip, sotul cu o tipa
. In afara de asta, mi-am mai luat alt DVD Pilates care lucreaza pt. toate grupele de muschi abdomene, coapse, brate cu greutati usoare timp de o ora, cam 15 minute/fiecare grup. E destul de interesant, se pune accent pe calitatea exercitiului in loc de cantitate. Chestia e ca atunci cand vin obosita, nu mai am energia fizica necesara de care as avea nevoie.
Eu ma uit acum la o emisiune destul de draguta pe HGTV (Homes and Garden Television) pe care o urmaresc destul de constant, care prezinta diverse case de vanzare de oriunde de pe glob. De data asta e din Unchartered Territory si anume Romania
....se vindeau niste case de prin Breaza si Busteni cu vreo 37,500 pounds. Niste englezi erau interesati de proprietatile respective. Nu va mai spun ca avem niste prieteni apropiati care s-au hotarat sa se intoarca in RO
Hai ca m-am lungit cam mult. Un weekend frumos sa aveti.
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
nastad spune:
Buna dragelor si multumesc pentru incurajari!
ANCADRAGOMAN,felicitari , sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea!
Mi-a trecut supararea , cu atatia oameni care tzin la mine...era si normal sa-mi treaca.
Dupa ce -am venit de la examen am dat in plans, cred ca se acumulase stresul si am simtit nevoia sa ma descarc.Cand m-a vazut ca plang, Onitza mi-a zis#536;Mami ce plangi ca fraiera? Lasa ce ne cumpara tati masina roz...
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza dragelor.
Doina,imi pare rau ca nu ai luat din prima,dar nu te descuraja,sigur la al doilea examen o sa reusesti.E de inteles cu tot stresul care il ai pe cap,munca,copilasii si tot ce tine de familie si casa, sa nu reusesti sa acumuleti atat de multe "informatzii" intr-un timp atat de scurt.Tin pumnii in continuare.
Eu deocamdata am lasat-o balta,am luat o pauza cu invatzatul din lipsa de timp dar si a unor probleme care nu ma lasa deloc sa ma concentrez si sa bag la cap...
Eu azi sunt acasa cu pitica,sper sa o conving sa mearga la bunici,sa imi pot face si eu curatenie in casa.
Urez si eu cu intarziere un sincer "la multi ani" tuturor ce poarta numele de Mihail si Gavril.
Aaa,si bun venit fetelor noi.Olgutza mi-a luat locul cu mesajele luuuuungi.
Va urez un sf de saptamana cat mai placut alaturi de cei dragi.
Cate un pupic pt fiecare
PS:Carmen,sper sa nu mai existe o data viitoare,dar daca totusi o sa mai fi nevoita sa iei antibiotic,intreaba la farmacie pt ca exista niste pastilutze care le iei in timp ce faci tratamentul cu antibioticul si care nu dau voie sa se formeze "ciupercutza" enervanta.
Ce gatesti bun azi?Puisorii ce fac?
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
Neatza si poftiti la
. Raspund aici si apoi deschid subiect nou.
Ioana, probabil te referi la biotics, am luat odata cu antibioticele. Probabil imunitatea e scazuta. Sigur!
Baietii sunt bine.
De gatit, inca n-am idei....e dimineatza.
Spor la facut curatenie si week. placut. 
Olgutzaaaaaa, unde ai disparut?
Khristin, ok, voi actualiza lista. Si poti trece mai des pe la noi, stii ca ne fac placere mesajele cu 'povesti'.
Violeta, sa-mi spui cand te trec la mentinere.
Meniul:
-cafea, o felie de paine prajita
-sucul de la un grepfruit
-o conserva de ton cu lamaie, masline dietetice
-amestec mexican, o pulpa
crystina spune:
Neata fetelor!
"La multi ani" sarbatoritilor cu mare intarziere!
Eu nu reusesc sa tin pasul cu voi,..poate intr-o zi.
Tzuni, felicitari, sa fii o mamica fericita si sa va bucurati una de alta! Abia astept sa o vad.
PUpici la toate fetele! Weekend frumos!