Nou stil de viatza (156)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Khris am fost in Santa Lucia. Ultimile 2 zile ne-a atins si pe noi furtuna NOEL si-a plouat incontinuu dra in rest a fost super. Isabella in prima zi a plans in nisip, in urmatoarele nu vroia in apa si pe la sfarsit n-o mai puteam lua de pe plaja decat adormita.
A fost super si mi-a prins bine concediul. In 6 luni Florin vrea dinou in Caraibe.

Ma bucur pentru Yasmine si felicitari pentru avansare. Se pare ca ai o sirena dansatoare pe patine. . Felicitari! Ma gandesc ca-n 2 ani incep si eu cu aceleasi postari, parca vad.

Tzuni recunosc ca n-am citit in urma dar please lumineaza-ma si pe mine. Cine-i Maria????

Carmen vizionare palcuta. Si daca tot m-am cantarit azi, te rog cand ai timp. pune si la mine 88.8 kg. Rusinica sa-mi fie!

O saptamana buna va doresc.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Acum am sosit si eu acasa, am fost cu maica-mea la supermarketul "Real" sa se uite de o bicicleta eliptica.
Are careva dintre voi asa ceva acasa?
Mi-ar fi de folos niste informatii...

Puskin, sint la engleza-spaniola.

Khristin, deocamdata e bine cu scoala. Deja incep examenele la sfirsitul lunii.

Carmen, .

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Zuzilici, pana vine Tzuni, iti zic eu, Maria e fetita lui Tzuni, pe ara abia asteptam sa ne-o prezinte.
Apropo Tzuni ai ales mobilierul?Nu ne mai tine pe jar vin-o si povesteste-ne.Stiu ca vei fi din ce in ce mai ocupata cu puiuta, dar mai baga un ochi aici si dane de stire.
Delidana, eu am asa zisa bicicleta eliptica, ca m-am uitat pe seituri in Ro si am vazut ce zic ei prin ea, doar ca eu o stiu de crosstrainer.
uite aici

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Dragelor, am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana frumoasa!
Am capul varza de atata legislatie(pe 9 noiembrie am examn), mai citesc vreo ora si ma duc la culcare.
Va pup

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tumpi da ce bine arati pe bicicleta. Multumesc de informatiile despre Tzuni.

Tzuni felicitari. Ceva poze cu Maria? Cat are? Please ceva detalii.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tumpi, mersi.
As avea nevoie de informatii mai concrete. Eu am vazut o bicicleta de la Orbitrek (mi s-a parut cam fragila - n-o vad pe mama facind exercitii pe ea ) si una de la HMS (mi s-a parut in regula dar prea usor de folosit, chiar si la viteza a 8-a)...nu prea stiu ce marci ar fi bune si unde sa le caut...

Doina, multa bafta la examen!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor! Eu am facut cafea cu lapte si ceai de fructe asa ca va astept dupa preferinta.
Carmen, acum am vazut ca m-ai bagat in podium. Multumesc, asta ma incurajeaza foarte mult.

Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 2 batoane Fitness(90 kcal/buc)
P: salata de varza cu rosii si putina branza
C: ficatei de pui la cuptor si catraveti acrii

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la si de la mine
Zuzilici, ce bine ar fi daca as arata asa,
Delidana,nu stiu ce sa zic despra marci, eu mi-a luat de aici un Buffolo, nu are vitezele numerotate, ci doar plus minus.
Daca vrei ceva mai bun, incearca Kettler, desi au si preturile pe masura.
Imi e asa de mila de a mea, ca sta si se pune praful pe ea,toata saptamana nu m-am urcat pe ea, a ajuns la fel ca si bicicleta din tara sa stea degeaba.Aia sta in tara degeaba, ar fi tb eu sa o vand de mult,ca nu o foloseste nimeni.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza si multumim, Cornelia, pentru .
Mai avem o saptamana de concurs.

Cornelia, de miercurea trecuta esti pe podium. Te-am felicitat si atunci, probabil n-ai bagat tu de seama.

Meniul:
-un mar
-o banana
-3 gogosari cu cas sarat
-ciorba de pui
-mere

Delia, si o saptamana usoara la facultate.

Ina, o saptamana usoara si tie cu mult spor la aranjat casa.

Nastad, spor la invatat si tie. Iti vom tine pumnii pe 9 noiembrie.

Tzuni, gata cumparaturile? Cum au trecut orele petrecute in compania Mariei?

Gusta, cum ai dormit? Ce planuri ai pentru aceasta minunata zi de 5 noiembrie?

Doroty, te salut si te astept mai des printre noi. Ce-ti face strumful?

Crystina, ai ramas scumpa la vedere. Cum se descurca Lilly, ii place la scoala?

Violeta, ai reusit sa te odihnesti week. asta? O saptamana placuta!

Sigrid, Tumpi, Olgutza, Carina, Puskin, Bfly, Mamicadulce, Roxa, Mik (te-ai intors din vacanta?)....., o saptamana asa cum v-o doriti.
Senina si cu kg in minus.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata fetele...sa fiu sincera azi mi-a fost frica sa ma cantaresc,asa mi-e o ciuda ca m-am ingrasat iar...dar deja m-am obisnuit.Cand reusesc sa slabesc ,atunci se intampla ceva,ori vine Pastelöe,Craciunul,ori trebuie sa mergem la soacra,ori ceva-ceva,tot timpul de 4 ani de cand ma chinui sa slabesc. Doamne sfinte,la raportul trecut aveam 75,acum cred ca sunt iar la 77 si zic si sarumana ca dupa atatea zile de fast-food se putea si mai rau.

Ieri am fost si eu la film cu fi-meu si am mancat o punga mica de floricele,a fost dragut,cu niste pinguini care fac surf.

Acu mi-am trimis baietu' la gradi si m-am pus cu kafelutza la calculator,era sa-mi stea in gat rau de tot cand m-am uitat pe cont sa vad cat am spart in total zilele astea.Mi s-a facut rau subit,mai ales ca abia a inceput luna si acusa vine "luna cadourilor" la propriu-pe 1 are Marc ziua,apoi mosu nicolae,mos Craciun,plus dupa traditia nemteasca in fiecare zi un fleac pt cupil ,plus ziua la sot pe 1 ianuarie. Ca sa nu mai zic de reducerile fabuloase din ianuarie,mi-am promis ca orice ar fi,anul asta nu ma mai prinde ianuarie relativ falita Bine ca am joburile cu scolile si-mi rotunjesc frumusel veniturile:)
Urati-mi bafta mare,joi am interviu la scoala numarul 3,poate incep si acolo vreo 2-3 ore pe saptamana,strang banii la ciorap pentru tzoale in ianuarie,cand bineinteles,o sa am o masura mai mica
Btw, mi-am luat blugi noi,marimea 40

Va pup,ma duc sa strang pe aici,dupa weekend e ca la nebuni la mine,plus 3 bagaje de desfacut si spalat....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput