Nou stil de viatza (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

BUna seara!

Sunteti la petreceri?Sau cu burta in sus dupa petreceri?

cornelia, felicitari!
mephala, de asemenea!

Mik, "La multi ani!", sa fii iubita!

carina, cred ca vei fi salvatoarea echipei...alaturi de doroty.

eu sper din tot sufletul sa imi iau concediu peste doua saptamini.

pupici si noapte buna,ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Botezul fetitei va fi duminica de la ora 13 la biserica aflata la intersectia dintre Barbu Vacarescu cu Bulevardul Tei. Pe langa Parcul Circului. Cine vrea...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna ziua fete dragi! "La Multi Ani! tuturor celor care poarta Sf. Nume de Mihail sau Gavril.
si Mik, Tzuni, Hope & Olo

sotilor Carinei, Corneliei si Tumpi dar si sorei Delidanei

puiutilor scumpi si iubiti de Nastad & Hopes
Si noi sa traim pe langa ei si sa ne bucuram de viatza.

Tzuni multumesc de invitatie, dar am sa particip cu gandul. Sper doar sa ne postezi si noua cateva poze cu Sara de la fericitul eveniment.

Mephala daca nu sunt indiscreta, Ce parfum ti-ai luat?

Mamicutz cum a fost la interviu? Ti-au dat raspunsul pe loc sau "fierbi la foc scazut" ?

Arleena bine-ai venit in gasca vesela si spor la slabit! Wow! ai alaptat pana acum, Felicitarile mele! , Si fetitza mea are 1 an jumate dar dupa 6-7 luni eu n-am mai avut ce sa-i dau si nici ea n-am mai fost interesata sa primeasca.

Cornelia felicitari, Te tii tare pe pozitie. Bravos!

Mik cum a fost in vacantza? Ceva poze? Te si servici usor. Prima zi dupa concediu ...e ca lunea dupa weekend!

InaC ce planuri ai pentru concediu? Vreti sa plecati pe undeva?

Olgutza ai lipsit cam mult de la raport. Ce-ai patit? Sper ca n-ai "cazut" in frigider. Gandeste-te la colegele tale foarte "prietenoase" si iesi de-acolo repejor.

Doina bafta maine la examen.

Fetelor ce sa va zic, distractie placuta in continuare si beti cu masura ca maine tot la servici trebuie s-ajungeti.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Zuzicule,am contractul acasa pe masa,am zis la tip ca ma mai gandesc,il citesc in liniste acasa.
Pe de o parte ma doare capul de cata treaba si umblatura am deja,dar pe de alta platesc binisor,castig experienta si au si renume care ar da tare bine in CV ul meu. Dar dat fiind ca n-am pic de help cu cupilul,macar cineva pe care sa ma pot baza ca sta cu el(si nu imi cere mai mult decat castig) cand am curs...nu stiu zau ce sa fac.
Pana la urma o sa semnez contractul si sper sa am doar un curs/sapt maxim 2 si de pe la 4 jumate 5,altfel nu reusesc sa fac ceva.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Multumim pentru urari!

Copii dorm, eu n-am somn, insa am un morcov cu tot cu iepure.....!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

E gata /ceaiul. Trezirea!

Meniul:
-cafea si o felie de paine - la toaster
-sucul de la un grepfruit
-o salata mare de fructe (mere, ananas, banana, kiwi)
-o pulpa fiarta cu cateva masline, un ardei gras si o rosie

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Nastad, bafta si sa te intorci cu permisul!

Zuzilici, mi-am cumparat un set: Bleu marine pour elle, Pierre Cardin si lapte de corp - aceeasi marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata, sunt treaza demult.
Carmen, tare buna cafeaua. Eu am tinut Scarsdale prin februarie-martie si am slabit 5 kg atunci.
Tzuni, duminica acum, pe 11??? Sau duminica viitoare? Eu retinusem data de 12. Nu sti cum se numeste biserica? Fac tot posibilul sa vin sa-ti vad minunea. Promit.

Cu toata cumintenia mea m-am cantarit si tot 84 de kg am. Eu zic ca nu mananc mult, nici 50% din cat eram obisnuita.
Fug la bucatarie ca am pus pe foc o supa de pui si o oala de compot.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la ,
Mik, La multi ani cu intarziere si bine ai revenit din concediu.
Mamidulce, felicitari pt noul job.
Tzuni, mi-ar fi placut sa particip,chiar stiu unde e biserica,dar macar pt cele de departe , poate pui si tu niste poze.
Zuzilici , tu cred ca ma intrebai cum e cu chiftelele la cuptor.Ieri le-am facut pt prima data,diferenta nu e f mare, eu am vrut sa le fac in cuptor pt mine pt a evita prajeala.Acum nu stiu,ori ca le-am facut eu mici, ca asa le fac deobicei,ori le-am lasat prea mult fiinca aveam alta preocupare,dar au iesit cam tari.
Am nevoie de o cafea tare, sunt treaza de la 5, nu mai poci.

O zi buna va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi, am facut si eu ieri chiftele la cuptor. E a doua oara cand fac. Sunt mai tari si, sa recun oastem, mai naspa decat cele prajite. Le-am facut un sos marinat, sa poata manca si copiii.

Cornelia, eu zic sa lasi cantarul si sa continui sa mananci ca si pana acum.

Gusta, hai la cafea si spune: cat tort ai mancat?

Mergi la inceput