Nou stil de viatza (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cornelia , anda multumesc de primire

alex al meu are azi 1 an jumate. zilele astea l-am si intarcat complet. pana acum nu ma gandeam sa tin dieta, am mai facut ceva sport..dar timpul asta....e cam greu sa-mi gasesc 20-30 min/ zi pt sport. desi am redus in ultima vreme aportul caloric tot ma ingras nu inteleg...sa fie oare si o cauza intarcatul?

voi ati cerut sfatul medicului cand ati tinut diete??

eu am mai tinut dieta o singura data in viata mea, cu vreo cateva luni inainte de sarcina. dieta Steak si am slabit cam 7 kg in cele 2 saptamani dar combinat cu sportul. a fost greu la inceput.....apoi mi-a placut....chestia a fost ca dupa aceea nu mai suportam carnea. desi dupa dieta am inceput sa mananc si alte alimente( nu am exagerat cu nimic si evitam grasimile si dulciurile) dar continuam cu sportul(cam o ora/zi) slabeam in continuare, pana am ajuns la kg dorite. dar apoi am ramas insarcinata si totul s-a schimbat. so, here I am cu vreo 10 kg extra de care vreau sa scap.
daca inainte erau distribuite uniform kg acum majoritatea surplusului este pe abdomen si ma deranjeaza de morrrrr.

momentan urmeaza cineva dieta steak? as vrea sa o incerc din nou, dar sunt sigura ca fara sprijin nu o pot face....sunt si cam depresiva de cand am nascut....si frustrata...si uite..se aduna toate...inclusiv kg pe mine

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

bun venit arleena..zi-ne si noua dieta steak...banuiesc ca e cu multe friptane,deja suna bine
Din pacate eu cel mai bine slabesc cu un regim lacto-vegetarian ,dar daca zici tu ca ai slabit 7 kile,atunci poate o incerc

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Arleena: acum am vazut ca si tu esti din Cluj. Cu atat mai bine, daca nu te tii de treaba urgent fug la tine si te pun la punct . Asa cum am spus mereu, eu personal nu sunt adepta dietelor pe o perioada anume. Eu cred ca a slabi sau a te mentine inseamna schimbarea treptata a modului de alimentatie si combinarea cu sport, regulat (zilnic pe cat posibil). Eu nu am tinut niciodata o dieta, dar de un an jumate am invatat incet incet cum ii place organismului meu sa fie alimentat.
Eu iti doresc spor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Dati-mi bataie dar de pofta am facut un tort de fapt acuma blatul e in cuptor.Numai puteam de pofta e clar ca dupa asta vor incepe regretele ca de ce l-am facut da vroiam ceva dulce si bun.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Mihaela !
La multi ani, Gabriela !
La multi ani, Mihai !
La multi ani, Gabriel !
La multi ani, Rafael !
La multi ani, Rafaela !

(nu se stie, poate e vreo Rafaela pe aici)

Va multumesc si eu de urari. Am gasit la job laptopul comandat si m-am bucurat tare.

Tzuni, ce bine imi pare ca ai fetita !

Bine ati venit , Olgutza si Arleena !

M-am intors din vacanta, a fost fain, n-am facut nimic exceptional. Da azi sunt la job.

Va pup pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik bine ai revenit! Cum a fost in vacanta?

Bfly, mersi pentru raspuns.

Multumesc de asemenea tuturor pentru urarile adresate sorei mele.

Eu tocmai am venit de la scoala unde am inghitit citeva bomboane de cioco (deh, am multe Mihaele in clasa), drept urmare acum nu prea am chef de mincare...

Arleena, bine ai venit in grupul nostru! Ce e dieta "Steak", o fi cumva gen Atkins? Nici eu nu recomand dietele ci schimbarea felului de a minca si multa miscare, chiar si urcatul scarilor si mersul pe jos daca altceva nu se poate.
Si eu urc la scari...acasa, ca stau la 3 si n-am lift, la metrou, la facultate pina la etajul 4...

Tzunica, eu sper sa fie bine...
Silitoare, da, ca numa' cind ma gindesc la examene ma ia cu friguri

Gusta, eu te iert azi ca e zi de sarbatorit.

Carmen, spor la cumparaturi.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, cum a fost la cumparaturi?? Ca sper ca te-ai intors. Ti-ai luat ceva? Sau la baieti?
Tzuni, mai esti prin zona?
gusta, vreau si eu o felie de tort. Eu zic ca e mai bine sa-ti satisfaci o pofta cand apare decat sa te umpli de frustrari si apoi sa dai navala in dulciuri.
arleena, felicitari ca l-ai alaptat pana acum. Eu zic ca dupa intarcat metabolismul tau a mai scazut si de aici stagnarea in greutate. Ai rabdare sa se mai regleze un pic organismul. Ia-o treptat. Ai insa mare grija cu starea depresiva ca eu am lasat-o asa pana am ajuns la psihiatru anul asta in mai.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bun venit, Arleena!
Promitem sprijin moral si rezultate frumoase. Daca vrei sa dai cateva date: inaltime, greutate, zi de nastere...uita-te pe prima pagina.
Am aruncat o privire pe dietele postate de Mamicadulce si am gasit dieta steak, e chiar prima. E un soi de daneza. Dura.

Am avut spor la cumparaturi, mi-am cumparat un parfum.

In alta ordine de idei, m-am descurcat bine si nu am facut foame in prima zi de Scarsdale.
Am mancat:
-o felie paine prajita
-sucul de la un grapefruit
-o pulpa fiarta cu cateva masline dietetice
-o conserva de ton cu lamaie si o felie de paine prajita

Gusta, asta este, ai comis-o! Mananca numai o felie si restul da-l sotului. Eventual trimite-ne si noua, .

Mik, bine-ai revenit! Ai reusit sa te odihnesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu azi am fost cuminte, pana la ora asta fara abateri. Si am avut o multime de dulciuri in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, te felicit!

Mergi la inceput