Nou stil de viatza (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

mephala, numa' sa nu casti gura la vitrinele cu carnatzi si shunci....

gusta, ii spun!

Delia, esti la scoala? Fata asta e chiar silitoare! Asa ceva...numa' in povesti mai vezi!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Dragele mele buna dimineata. Va multumesc ptr. urari si ptr.ca nu m-ati uitat la fiecare din voi.

Sa spun si eu La multi ani si sarbatoritelor de azi: Olo, Tzuni (sa-ti traiasca fetita si tu sa te bucuri de ea.),mik, si fetitei lui Nastad...daca am uitat pe cineva, La multi ani spun.
la multi ani si baietelului meu Eduard Gabriel, pe care-l iubesc nespus, si-l pup dulce.

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Carmen,distractie placuta la cumparaturi,sa-ti iei ceva frumos:)
Eu am azi la 5 interviu la scoala numarul 3 si acum 10 minute am realizat(dupa ce am cotrobait toate dosarele,sertarele si teancurile de prin casa) ca nu mai am nci o copie a CV ului si ca de bleaga ce sunt,nici in calculator nu e salvat. Imi vine sa ma impusc!!!!!! Imi ia vreo 2 ore sa-l concep din nou,nu mai pot de ciuda.
Eram ferm convinsa ca il am undeva,acum cateva saptamani i-am facut CV unei prietene dupa modelul meu si naiba stie unde am pus copia,cert e ca a disparut
Ma duc sa mai rascolesc o data,trebuie sa ma duc sa copiez niste diplome...asa sunt eu,pe ultima suta de metri

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Iuhuuuuu, gata l-am gasit,tot in calculator,dar ascuns bine de tot

Felicitari si de la mine Mihaelelor si Gabrielelor, va pup pe toate si va urez o zi minunata

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Multumesc mult de urari, sunteti toate niste dragute. Nu am primit de la rude atatea urari.
La multi ani Tzuni, Olo, Mik si Hopes!
La multi ani sotilor Carinei, lui Tumpi!
La multi ani pentru fetita de Nastad si pentru sora Delidanei!

Tzuni, cred ca cel mai frumos cadou pentru aniversarea asta e Maria? Nu-i asa? Ai stabilit ceva cu botezul? A ramas pe 12? Ca nu scapi de mine. Hai sa-ti spun si eu ce mananca Eric(1 an si 4 luni) cu drag: banana, mar cu biscuite/cereale, branza fagaras, iaurt simplu/cu fructe(il poti face tu in casa pe asta cu banana de exemplu ca e mai dulce), piure de cartofi cu 1 ou si putin unt, supa de pui, biscuiti de orice fel(fara cacao), napolitane(fara cioco), tocanita de cartofi cu/fara carnita de pui, compot, suc de portocale. Cam asta imi vine acum in minte. Eu zic sa nu te omori cu gatitul prea mult pentru 2 zile. Fa o supica de pui daca e. In 2 zile nu poti eperimenta prea mult. Dar daca maternala te-ar ajuta sa-ti spuna cu ce e deja obisnuita ti-ar fi mai usor.

Eu am muncit mult ieri dar a iesit totul gustos si aspectuos. din lipsa de timp ieri am mancat aiurea de tot: 4 chiftelute , 4 fursecuri, cateva alune de padure, 2 felii de sunca.

Azi am mai facut si niste ficatei la cuptor inveliti in sunculita afumata si napolitane.

Meniul de azi:
MD: ceai, cafea cu lapte
P: o portie mica de ficatei cu sunculita, castraveti acri
C: un baton de slabit.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Eu mi-am propus sa ies in oras, la cumparaturi, numai cu Iustin.
Sa casc gura cat imi place si cum imi place. Fara sa ma zoreasca sotul.

Oooo, vorbesti de "lucruri sfinte"....eu pana sa-i dau pe amandoi la cresa acum in toamna nu am stiut ce inseamna asta....decat sa mergi cu sotul meu la cumparaturi mai bine lipsa....PLIMBARE PLACUTA!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hopes

la multi ani si baietelului meu Eduard Gabriel, pe care-l iubesc nespus, si-l pup dulce.

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el. E tiz cu al meu. O fi si la fel de energic????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

vreau sa-mi schimb viata...nu mai suport grasimea de pe abdomen...azi m-am masurat si am o burta cum aveam la 6 luni de sarcina

ma primiti si pe mine?? ca am nevoie de sprijin moral....si nu prea mai am prietene de cand cu micutul....toate sunt ...ocupate

Mergi la inceput

arleena, bine ai venit in familia noastra!Cat are micutul? Ai mai tinut vreo dieta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Arleena: bun venit. Grupul nostru ne-a ajutat cred eu pe fiecare in parte sa slabim, sa ne mentinem si sa traim mai sanatos decat inainte.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput