Nou stil de viatza (156)
Raspunsuri - Pagina 14
Delidana spune:
Doina, la multi ani pentru Oana-Mihaela si tie multa bafta la examen miine! 
Azi ma duc la sora-mea (e si ea Mihaela) si dupa-amiaza la scoala. Ne vedem diseara.
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor si multam de urari.
Pt toata gasca vesela: www.drinksmediawire.com/upload/images/cdp/grand/ChampagneJacquart-katarinaHD.jpg" target="_blank">SAMPANIE si www.youtube.com/watch?v=_9jhj4WUHNU&mode=related&search=" target="_blank">MUZICA
Mephala, da, eram la munca la ora aia.
Puskin, ti-am trimis mail-ul aseara. Oare cum de n-a ajuns? Il mai scriu o data.
Zuzilici, superbe pozele. Iar micutza, o comoara! Sa-ti traiasca!
La multi ani tuturor care isi serbeaza numele, inclusiv Mik
noastra!
Ce-mi sugerati sa-i pregatesc de mancare micutei pt we asta? 1 an si 3 luni...
Revin.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
tumpi spune:
Tzuni, Hopes, Olo
Oana-Mihaela de Nastad, Mihaela sora de Delidana
sotului Carinei, Corneliei si iubitului meu sot.
La multi ani tuturor care poarta numele de Mihaela sau Mihai, Gabriela sau Gabriel.
O zi frumoasa si distractie placuta celor care au sarbatoriti.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
am uitat cativa sarbatoriti: La multi ani Mik, Oana (Nastad) si surorii Deliei.
Tzuni, ft. bine arata sampania. Multumim!
Ce sa-i gatesti micutzei?
Va trebui sa incerci multe feluri de mancare, sa descoperi ce preferinte are. Teo (e mai mic c-o luna decat Maria Sara) prefera iaurturile, batoanele Doots, branza cu smantana, tocanitzele cu ardei copti si rosii, legumele, galbenusul, borsul, chiftelutzele, mai putin carnea, mamaliga, orezul si ficatelul.
Orienteaza-te si tu.
Ruxandra, ma incearca veselia cand ma gandesc c-am dat din una intr-alta.
Gusta, stiu ca trece greu, sunt pregatita....deocamdata ma simt bine.
Azi te odihnesti?
Ina, multumesc ca te-ai gandit la mine. Voi tine minte sfatul, eu sper sa-mi fi trecut.
Si pentru ca NU SE MAI POATE, incep de astazi Scarsdale. E pe gustul meu, mai modific pe ici-colo, in functie de preferinte.
Urati-mi bafta s-o duc pana la capat.
Mephala - Gusta - Cornelia
Tzuni spune:
Bafta, mephala! 

Tzuni
Tzuni - oLo - Mercedes 

gusta spune:
Bafta Carmen.Da azi nu fac nimic eu tin asa un pic la sarbatori si atunci azi e zi de odihna si sa ma uit un pic in magazine.
Tzuni eu iti zic ca Mara la varsta asta papa iaurt,branza,ciorbite,legume taiate bucatele,suc din fructe,lapte.Noi am incercat sa ii dam de mancare ca a noastra bineinteles ca pentru ea nu prea condimentat dar macar gateam pentru toti cam la fel.In schimb ii place foarte mult carnita de pui aia de pe ciocanel si sa il tina ea singura in mana si sa muste de pe el.Sper ca ti-am fost de folos.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Gusta draga, cum sa nu-mi fii de folos? Si tu si mephala. Mi-am notat deja, o sa confrunt si cu ce-mi spune maternala despre preferintele ei. Si la noapte stau sa gatesc
Maternala imi cam face probleme. N-ar vrea s-o dea....
Tzuni
Tzuni - oLo - Mercedes 

gusta spune:
Tzuni transmitei de la mine sa isi bage mintile in cap si sa iti dea printesa ca tu o sa fii o mamica tare buna.Si orice problema intimpini poti intreba si poate iti raspundem si iti e de folos.Da crede-ma ca inveti totul din mers si asta ti-o spune cineva care a facut un copil la 24 de ani si l-am crescut singur fara ajutor de la nimeni si uite acuma are 2 si 5 luni si imi scoate peri albi.
Marilena si Mara Augusta
Bfly spune:
La multi ani Tzuni, Olo, Mik si Hopes!
La multi ani sotilor Carinei, lui Tumpi si Corneliei! 
pentru fetita de Nastad si pentru sora Delidanei!
La multi ani tuturor celor cu numele de Mihail/Mihaela sau Gabriel/Gabriela!
Sa fie sanatosi si sa traiasca cu numele multi ani fericiti!
Zuzilici vremea la Constanta e de o "frumusete rece"! Cu alte cuvinte, e soare, dar e un geeeeerrr! Vantul bate moderat...deci ar merge de o plimbare scurta. E asa de vreo doua zile, pentru ca inainte am avut vreo cateva zile de ploaie, vant si nori grei.
Oricum iarna in Constanta nu e cine stie ce! Probabil stii si tu!
Delia eu am masina de spalat Whirlpool cu incarcare frontala si nu prea sunt multumita de ea. In prima luna dupa ce am luat-o s-a descentrat cilindrul din interior de face un zgomot infernal la stoarcere cu rotatii de 1000/800. Poate am avut noi ghinionul de a cumpara una cu defect...cine stie! Oricum inclin sa cred ca cele cu incarcare pe sus sunt mai bune.
Va
! Va doresc o zi frumoasa!
mephala30 spune:
Eu mi-am propus sa ies in oras, la cumparaturi, numai cu Iustin.
Sa casc gura cat imi place si cum imi place.
Fara sa ma zoreasca sotul. 
Mephala - Gusta - Cornelia