Nou stil de viatza (156)
Raspunsuri - Pagina 12
carina spune:
Zuzulici: intr-o craticioara calesti cateva rosii cu sare si ulei de masline. Deasupra, adaugi fasii de ardei copt. Condimentezi dupa gust si la sfarsit adaugi cativa catei de usturoi (in functie de cantitate). Iese foarte bun si e foarte usoara ca si mancare.
Mai mi-am dorit sa ninga, asa ca mi s-a indeplinit dorinta si a nins vreo jumate de ora si in Cluj.
Si pe mine ma ia frigul cand ajung acasa dar dupa 20 de minute de banda, nu mai stiu ce arunca de pe mine. Asa ca fetele alergare rapid.
Delidana: ma pregateam sa ti-o laud si eu pe a mea masina, dar tot mare e :(.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Zuzi, ma refeream la masina de spalat haine, nu la cea de spalat vase. ![]()
Carina, asta e, mai caut. Am gasit pe net masini de spalat Indesit care nu sint asa adinci, au doar 40 cm, deci ar fi numa' bune. Are cineva marca asta?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Zuzi, ma refeream la masina de spalat haine, nu la cea de spalat vase.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Si pe aceea tot Maritza o s-o cheme cand am s-o cumpar. Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
Ciao dragele mele...am avut o saptamana de ccao si inca nu e gara
dar ce sa-i facem asta e mergem mai departe.
Era sa merg in delegatie la Bucuresti vineri, mi-am si luat bilet dar s-a amanat pe vinerea viitoare, asadar voi fi in Bucuresti incepand de Miercuri dimineata pana Vineri
.
Raportez cu intarziere tot stagnare, mi-e o ciuda de mor...am un feeling ca de saptamana viitoare incep sa scad.
va las acum si sper sa revin in curand 
carina spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Zuzi, ma refeream la masina de spalat haine, nu la cea de spalat vase.
Carina, asta e, mai caut. Am gasit pe net masini de spalat Indesit care nu sint asa adinci, au doar 40 cm, deci ar fi numa' bune. Are cineva marca asta?
Delidana: Prietena mea are un Indesit micut cu incarcare deasupra. O are de vreo 2 ani si e multumita de ea, doar ca acum de cand are bebel ar avea nevoie de una mai mare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Roxa, invata sa simti gustul saptamanilor de ciocolata,
, dulci si fine!
Fii optimista!
Zuzilici, atunci va urez spor la prestat si sa ne dai vestea buna curand.
Sau mai astepti sa scapi de cateva kg?
Ina, ai avut si clatite in meniu? ![]()
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Zuzilici, in lista te-am trecut cu greutatea pe care ai raportat-o la sosirea din Cuba. Daca simti c-ai mai scazut , te astept sa dai maine un raport.
Mephala - Gusta - Cornelia
ina C spune:
nu, mephala, nu au fost clatite ( doar supa de pui, pui cu smintina si ciuperci, saramura de peste si prajituri cu frisca).
mephala, sa nu citesti in paranteza!
va pup pe toate...ma doare capul groaznic si imi curge nasul non stop.
Nu iau nik...daca sunt insarcinata ( asta spun de 4 luni, m-am plictisit si pe mine, pe ceilalti nu mai spun)
noapte buna!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
justasmallkiss spune:
Buna seara!
Zuzi,tot o zväpäiata a ramas dar e mult mai intelegatoare si cuminte acum.Mai nou nu ma lasa sa o imbrac-dezbrac,imi spune ca poate singura...si chiar poate.Te pup si pe tine si printesica ta dulce.
Multi pupici si pt restul fetelor si puii lor.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
justasmallkiss spune:
Carmen am uitat sa intreb cum te simti?Ti-au trecut "problemele" ce le-ai capatat in urma antibioticelor?
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA