Nou stil de viatza (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Vad ca v-ati sculat vesele si cu chef de vorba.

Am si eu o intrebare pentru voi: ce masini de spalat aveti si ce recomandati? Cu incarcare frontala sau superioara?
Trebuie sa-mi cumpar o masina de spalat si as avea nevoie de pareri...ma uitam la cele din gama Whirlpool...va astept cu sfaturi.
Multumesc.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, eu am Whirlpool, 1000 de rotatii, clasa AA, incarcare verticala. O am de 2 ani de zile si sunt ft. multumita de ea.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Am o lene de ma doare.....

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

eu am un somnnnnn....altii ce mai au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu numai pot de frig am deschis si centrala si nu ma mai incalzesc.Sa chem oare olandezu acasa sa ma fugareasca un pic in jurul mesei si sa vedeti ce ma incalzesc eu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Carmen, mersi.
Din pacate n-am prea mult spatiu pt masina de spalat si nu trebuie sa fie mai adinca de 50 cm. Ce-mi place mie e prea mare. A ta ce model e?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delia, eu am www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/2904/whirlpool_masina_de_spalat_cu_incarcare_superioara_awt_5100" target="_blank">modelul asta.

Gusta, baga niste exercitii sa vezi cum te incalzesti.

Mergi la inceput

Pfuu, e prea adinca, 60 cm...
Mersi oricum. Am deschis subiect pe tema asta, poate am mai mult noroc.

Gusta si mie mi-e cam frig, ma duc sa ma infasor in halatul meu cel mare si pufos.

Edit: uitasem sa-i raspund lui Khristin.
Eu fac "Psihologia Educatiei" si deocamdata discutam despre cum invata oamenii pe diferite grupe de virsta. In anul 3 vom face practica in scoli generale si licee. Sa vezi atunci distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Nu mai vb de frig, lene, chestii in astea ca ma apuca si pe mine
Tocmai am venit de afara ,unde ploua si bate vantul, e urat rau de tot si mi-a inghetat si.
Am bagat un Kefir ca nu mai papasem de mult, desi un ceai s-ar fi cerut.
Tot ma gandesc ce sa-i fac sotului maine de ziua lui.
Pana la urma chiftele nu mai fac, ca mi-a venit o pofta de mamaliguta cu branza si smantana, asa ca am schimbat meniul.
Acum fug sa aranjez putin pe aici si mai revin.
Gusta, ar fi o idee cu alergatul, nu numai ca te incalzesti, dar si slabesti

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neatza gagici! Ce mai face gasca vesele de pe forum? Pana in prezent vad ca s-a mai dezmortit atmosfera si v-ati pus pe scris.

Mephala pozele le-am postat pentru toata lumea insa Delidana a fost cea care m-a intrebat de ele de aceea i-am raspun ei. Intr-adevar ZIsa e o rasfatata si jumatate. Cred ca-i timpul pentru alt ca s-i mai cada pernele de sub poponet fiica-mi. Nu mai stiu, trebuia sa mai dau si eu raportul? Sau incep de la concursul urmator???
Sunt convinsa ca Tzuni ne va scrie romane despre Sara si sincera sa fiu, abia astept.

Tzuni pentru melodii. A doua m-a lasat masca. E pentru prima data cand vad si eu un barbat dansand la bara. Mersi si de sampanie. Sunt convinsa ca esti mai darnica decat am fost eu cu pozele si dai la toata lumea.

Violeta ma bucur ca mi-ai dat vesti despre tine si Dordia. Ea a renuntat la postarile pe subiect? Sau e prea ocupata? Su tu? Ce s-a intamplat cu fata care ne scria in fiecare zi fara exceptie si nu era asa de posomorata ca acum? Esti bine?

Khris mersi de aprecieri si asa cum am mai spus pozele sunt pentru toata lumea care are timp sa le vizioneze. Dar tu ai ceva poze mai noi cu Yasmine? Apropos ti-am zis ca Yasmine l-a cucerit pe barbata-meu. Din tot copii de la petrecerea la care ne-am intalnit ea a fost singura care l-a impresionat in mod deosebit. cat despre filmul care vrei sa-l vezi, l-am vazut deja si e mai mult un documentar care-ti va da de gandit. Ati ajuns la intalnirea DC pana la urma?

Ioana pupici. Ce-ti face papusica? S-a mai cumintit sau tot asa pusa pe sotii este?

Puskin chiar mi-a fost dor de tine. Ce mai faci tu? Tot asa mult muncesti? Mai ai timp si de sufletelul tau? Cand te hotarasi la un mic si scump?

Gusta multumesc! Si zi asa a venit frigul si-ti vrei olandezul inapoi dupa ce ca deja a intarziat la servici. Dar daca alergi tu prin jurul casei, fara el, nu crezi ca te incalzesti? Parca tu ai zis ca ai un stepper? Sau o epileptica? Suie-te pe ea sa vezi ce te incalzesti. Arzi si calorii si te simti si in forma, dupa. Cum mai merge treaba cu Gradinitza? Te-ai mai impacat cu ideea?

InaC scuze de intrebare...dar la voi, unde anume, ninge? Sa ai pofta la masa de pranz, doar pe jumatate.

Cornelia spor la bucatarit si inca de pe acum iti urez sa-ti traiasca sotul sanatos si fericit, La multi ani!

Tumpi cum adica faci chiftelutele la cuptor? Pe pui in tava si le lasi in cupror? Si cum ies? La fel de bune ca cele prajite sau doar mai bune decat ele pentru silueta?

Bfly ca tot veni vorba de vreme, cum e vremea in C-ta?

Carina multumesc. Da ce meniu apetisant ai. cum faci salata de ardei? Sau e vorba de ardei copti?

Delidana buna dimineatza! Sa stii ca parca si eu tot Wirlpool am masina de spalat vase, dar am strigat-o atat de des Maritza ca nici nu mai stiu cum o cheama de fapt. Insa e buna. Am sa revin c-un mesaj mai adevarat dupa ce ajung acasa. Stiu sigur insa, ca-i cu incarcare frontala.

Doina daca ti-e lene relax, dar nu uita de examenul de maine. Iti tin pumnii.

Iaca am reusit sa raspund si eu pe ziua de azi. Fetelor o saptamana buna va doresc si distractie maxima celor care au ce sarbatorii maine.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput