Timisoara, Impreuna! (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Helauu nu plecati ca pun poze cu noul look.

Gattttaaaa,poze noi la semnatura!

Bey invatati-ma si pe mine cum sa fac sa nu mai atarne carnatul asta si sa dau doar numele si clik pe el

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bine anduco , dar sa nu ma faci sa ma scol degeaba

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ando...imi tineam ochii in 4 scobitori si tot dau de azi dimineata refresh la mail... acu inteleg...pot sa ma culc pana maine la 9, aha...bun...atunci ma duc ...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Laura formula este cam asa: [url=*carnatul*]POZE[/url] si in loc sa pui * sa pui " si o sa iti apara doar POZE sau ce vrei tu sa scrii
SPOR LA TREABA!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

aidutz scoala si tu pe la noo jumate si bea si o cafea...preventiv

tu laurico arati ca scoasa din cutie. place culoarea, place freza, esti beton ....aaaa....da sa faci bine sa muti prajiturile alea la coada albumului ca drept in ele m-am infipt

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

asa doris mama, baga si tu cutzitu-n rana ca nu-s destul de ca sa zic asa.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aida, fii serioasa draga, ca au mai incercat si altii sa explice carnatul... daca la fata ii place piftie? ce vrei?

Bun si asa...?

Laurelu, super mama...cu super fata...

Gata ...ma striga omul meu...da stingerea, ca de cand stau cu voi noptile, nu ma mai pot trezi la 7, deci implicit, nu-l pot trezi pe el, deci implicit, intarzie la job, deci implicit suna colegul disperat dupa el, eu raspund si ma intreaba : Ce faci, Doamna Bungau? ti-ai trimis omu la munca?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Doris asa sta treaba la voi ... eu doar las bilet la al meu sotior : "Scoala-ma te rog! Pupici cu bazdaci" fara ora si fara sa ii spun seara si ma scoala de cateva ori pana e ora convenabila

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Laura serios daca eu stiu unde ai pus pozele , ca eu nu le-am gasit .Da te rog un link direct de pe poza

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Doris-Alina
CIUFULEASCA DOLORES

Aida, fii serioasa draga, ca au mai incercat si altii sa explice carnatul... daca la fata ii place piftie? ce vrei?

Am ras de m-am spart si tot nu am inteles cum sa nu mai am carnatzul ala Cre' ca de la freza mi se trage

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput