Nastere in apa

Nastere in apa | Autor: mactuta

Link direct la acest mesaj

Buna....sunt noua aici....graviduta in 17 sapt si imi doresc f mult sa nasc in apa. Cautand despre acest subiect am aflat ca se putea naste in apa in Romania la Victoria/Fagaras.Dar ac clinica a fost desfiintata. Am mai gasit despre clinica Eva Brasov dar nimic sigur.Si acum 20 min am sunat la ac clinica particulara si mi s-a confirmat ca se poate naste in apa:) dar nasterea este supravegheata de ac doctor de la Fagaras, dr Baiculescu/Baiulescu. Sunt f incantata, a ramas sa sun maine dimineata sa vb cu dansul pt o eventuala programare consultatie, d-na de la receptie m-a asigurat ca m-ar putea lua in evidenta chiar dc am 4 luni jumatate. Am intrebat de costul nasterii in apa si e acelasi cu al nasterii normale, 16 milioane. Mai este cineva care a nascut cu dansul de curand sau la clinica Eva? Eu sunt din Bucuresti si d-na de la receptie m-a informat ca sunt multe paciente inregistrate acolo pt nastere in apa venite din Buc sau alte orase. Ma poate ajuta cineva cu informatii? Multumesc si astept parerile voastre...