Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
mihutza11 spune:
Buna dimineatza dragele mele!
am ceva de citit.. ca ieri am absentat, dar motivat... ca a fost ziua lui tati meu si l-am facut bunic si de fetita
...
in rest am o stare sufleteasca cam ca vremea acum... dar ma duc sa citesc ce am pierdut si sper sa imi revin...
pana una alta
stolul!
Mihaela
20+ cu 
Pozici
Bebitzu
Kya spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Va salut pe toate! N-am avut timp sa citesc din urma, dar am intrat repede sa va arat ce carucior super am gasit: http://www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?products_id=829
Imi place mult cel bleu cu gri. E de la ABC design, nemtesc, deci cred ca e f bun. Merita, ca e la un pret super!
Ioana23+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ioana pentru link.Eu doar cu 3 roti caut carut, dar pana acum am gasit la niste preturi maaaari. Deh, il mai vreau si 2 in 1 sau 3 in 1.
Edit, ca intre timp am mai citit: Multam Bubu, Delphin, Roxana, Claudia pentru ponturi. Noroc ca mai invatam si noi din experienta voastra.
Kya
cu
VictorA inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
kitzy spune:
Mihuta sa-ti traiasca tati tau si la multi ani fericiti!!!!!!!
Eu maine ma duc la eco, am emotii, sper sa vin inapoi si sa definitivez culoarea caruciorului![]()
In rest ma simt oarecum ciudat, mai am greata cateodata, burtica doar un pic se vede si imediat fac 4 luni. Vreo 2 zile la rand am avut senztii de greutate in burtik, parca se lasa cineva cu toata greutatea in ea. Sper sa primesc vesti bune si sa fie sanatos bb. Maine dupa-masa intru sa va zic vestile.
15+ cu posibil 
cami33 spune:
FELICITARI, CORY!!! Sa dea DD sa fie sanatos baietzelul tau(n-am nici cea mai mica indoiala)si sa scapi de stresul pe care l-ai avut pana acum
.
Bafta la control, Delphinutz, sa vii cu vesti bune!
Pup toate fetele si va urez o saptamana usoara.

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
18+
Luca
gbutucica spune:
quote:
Originally posted by Claudia81
Salut fetelor .Sunt si eu o graviduta in 18 sapt.As vrea sa intru si in discutii daca se poate
ajutor
am gasit-o ratacita in celalat capitol si m-am gandit s-ai uram bun venit. Bine ai venit la noi si scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare, sa ai sarcina usoara.
Mstela si tu bine ai venit , scrie si tu 10 mesaje sa scapi de moderare si sarcina usoara.
si pt restul buna dimineatza si zi usoara

Giani
23+
ca am dovadao fi chiar baiat?
gbutucica spune:
Mihutza , la multi ani pt Bunicul de fata, si pt tine un pupic
sa treaca starea asta.ba chiar mai multi

Kytzy , bafta si tie pt miine , tinem pumnii
Giani
23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
bitza037 spune:
Neata burtici!!!!!!
Cory
eu aveam si inainte dureri de coloana si de spate,nu stiu ce m-oi face cand creste burta mai mare.Efectiv mi se taia respiratia cand va scriam, si am inchis calc. in 5 secunde ca sa ma duc in pat.
Bubu nu stiu ce m-a apucat si m-am uitat la poze.Mi s-a facut rau ce am vazut

.Iti trimit un PM, sa nu ma ia fetele la alergat pe aici.
Ariel eu eram cu tensiunea, merci de sfat am sa-i zic maine doctorului.
Kitzy te asteptam cu vesti colorate maine,iti facem galerie

Mstela bine ai venit sa ai o sarcina usoara!!!!!!
IRINA 
+17

sufletel
RalucasS spune:
Buna dimineata
si va doresc sa aveti parte de o saptamana cat mai buna
,
Am citit tot ce ati scris pana acum
, dar nu va scriu pt ca am o stare de cacao de dimineata
.....
21+
Lucas
clauclau spune:
Neata randunici!
Ce urat e afara, tare-as fi ramas si eu acasa la patut cu telecomanda in mana!
Mult succes randunicilor care merg azi la eco si bun venit randunicilor noi care-au venit in stol! Sa aveti o odisee frumoasa alaturi de noi.
CLAU
22 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mami_papatot spune:
buna dimi gagicutzelor! Si eu am fost lipsa la apel in week-end , dar am avut ceva activitate ... sambata am mai avut putina treaba pe la munculitza si pe seara am iesit in oras cu prietenii ... evident la nefumatori pentru ca "ce nu fac eu pentru ala mic", asta ca sa-l citez pe cel care ne-a invitat (de ziua lui) si care este fumator ... pana la urma s-a dovedit o idee buna, pt ca din 15 cati eram doar 4 fumau ... si toti ceilalti erau mirati, ca ce minune s-a intamplat de nu mai stam in fum ...
duminica am mers la manastirea Pasarea (acolo unde am facut noi cununia religioasa)...a fost tare bine, o slujba frumoasa (mai ales ca nu mai fusesem la slujba de la Pasti), soare cat cuprinde , o stare de bine nemasurata ... am trecut si pe la Cernica, in cautarea unei lumanari de botez din ceara, si pe urma, florinelul m-a dus in Corica ... mi s-a pus pata de vreo saptamana pe un storcator de fructe ... s-a dovedit o idee grozava, este f bun , face mult suc si pulpa iese uscata ... azi dimineata, nici nu m-am trezit bine si am si bagt un suculet bun ...
si apropos de interdictii , am cumparat niste cra de dunare, si am papat prajit cu mamaliga si usturoi (facut cu iaurt cremos, sa fie mai usor)...yummi ... pe urma am dormit ca purceii si seara pe la 8 am mers sa-l sarbatorim pe bunicutzul , ca desi ziua lui a fost pe 30 , atunci nu s-a putut ... papat iar berbecut si tort diplomat de la cofetaria mea comunista ...
asa ca intelegeti de ce nu am avut activitate la ciripeala ... oricum, am citi noul capitol si m-am bucurat cu ceva povestioare de dragoste, cu vesti bune despre colorate si bebei frumositi...
spun si eu felicitari mamicii fericite si puiutului ei bun si drag, sa traiasca Mariuca si sa se faca mare si frumosa !
astazi ma duc sa iau sange pentru triplu test si sa ridic rezutatul la toxo si listeria ... sper sa fie totul ok ... o sa termin si eu salatica de boeuf ca doar ce am foert legumele necesare si o sa fac azi si maioneza (tot pe model clasic indraznesc si eu)...sper sa apuc sa mai fac ordine si prin sifonier ca e vraiste...
Diseara sper sa am si ru parte de sexi time, ca prea mi-ati facut pofta ...
Pupuri! ( a se observa semnatura, de astazi suntem si noi majori si poate cu ocazia asta o sa dam mai mult din picioruse, ca suntem cam puturositi!)
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png