Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
mimonix spune:
Buna dimineata la toate "burticile"
V-am citit toate povestile , va urmaresc pas cu pas
.N-am mai scris pentru ca n-am avut o stare tocmai buna, adica...sunt cam ciufuta in ultima vreme, dar sper sa-mi treaca repede
.
Sa va spun intai ce s-a mai intimplat:
La ecografia morfologica de trim II bebe nu ne-a aratat decit
, asa ca am putut vedea clar si de nenumarate ori ce ascunde el acolo
.E un baietzoi mindru de comoroara lui ca toti baietzoii 
In schimb fatzuca si-o tinea pitita in placenta, mai tragea cu ochiul
din cind in cind si atit. A fot masurat bine-bine si e totul foarte in regula cu el.Avea cam 350 g si 21 de saptamini pe 25.10 (data eecografiei), deci mai mic cu 1 saptamina decit calculul dupa UM.Si noi stim asta foarte bine, ca doar asa ne-a pindit si ne-a pacalit
.
Aoleo, sa schimb si semnatura, sper sa nu uit.
Apoi am primit unul din rezultatele amniocentezei (FISH) si e bun, nu prezinta modificari cromozomiale bla-bla.Si ne confirma ca e baiat, cu cromozomii lui cu tot .Asa ca, soacra mare scrie si pe mine.
Numele va fi Vlad Alexandru.Am mai vazut exact numele acesta la una dintre rindunici,
nu mai stiu care.Al nostru nume era ales de mult de tot, de cind a aparut il alintam Vladutz pentru ca am avut de la inceput un presentiment ciudat legat de faptul ca va fi baiat.
Deci bebe e bine-bine, asteptam totusi si al doilea rezultat de la amnio, analiza de cariotip pe toti cei 44 de cromozomi, care mai dureaza un pic.
Am vazut pozele voastre...sunteti fffff tinere si frumoase
Clau....frumoasa burtica..Sovi, fotomodel nu alta...Naty, super in rochita mov si m-am distrat teribil la faza cu numarul de pe tricou....Nu mai retin nume, dar toate pozele sunt f frumoase.
Am vazut si niste mincarici
yumi la o rindunica...mare lucru si gospodaria asta, pentru mine are inca multe taine, desi la mincat sunt campioana
.Raportez +10 kg, saptamina 23
Foarte frumoase povestile voastre de iubire si povestile liniutelor...ale mele s-au produs demult de tot, parca ar fi din alta poveste.M-au apucat nostalgiile citind , deh.Poate vreodata ma apuca cheful sa rafoiesc si eu multele file ingalbenite de vreme si sa depan o poveste de demult.Dar nu acum, ca v-am zis ca am o stare de nestare.
Ariel, nu ma provoca
.Stii tu ce si cum 
Bafta Cory azi la amniocenteza, mult curaj, iti tin pumnii sa nu te doara nici burta, "nici capul".
Felicitari pt rezultatele bune pentru maia si Ririan...am citit, m-am bucurat alaturi de voi...va pup
pe amindoua.
In legatura cu celulele stem, eu sunt de parere ca daca aveti bani pentru asta e bine sa va ocupati din timp. Nu e doar o moda, e o mare descoperire si nu se stie niciodata in ce directie evolueaza stiinta in anii urmatori.La urma urmei, nu doare si nu presupune niciun fel de efort decit financiar. E o firma la cluj, cord blood center.Poate mai sunt si altele, eu cu ei am luat deja legatura.
Mami, tare ma distreaza povestile din "spatele blocurilor" din Pantelimon. Imi pare rau ca e haz de necaz, incearca insa sa ignori situatia si sa o consideri trecatoare.
Zoze, nu mai fii suparata...please
.
Pupici la toata lumea
Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate
20+
mimonix spune:
gata si noua semnatura
Am uitat sa urez bun venit celor noi si sa urez numai bine Ancai pentru Mariuca!Sa fie sanatoasa si fericita
Gata
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru
23+
ririan spune:
Buna dimineata dragutelor!Incep prin a spune multa bafta la ARIEL la TT ,si sa nu te ingrijorezi chiar daca iese aiurea ca ai vazut ca si eu si MAIA avem pana la urma bebei sanatosi;tin pumnii si pt. CORY
la amnio!Si acum sa trecem la cele intime ca aici am destula experienta ca nu degeaba am 3 fetite si un baietel ,am muncit mult!Deci ,eu nu am avut probleme cu
doar la prima sarcina,tot asa cam-mi era teama sa nu fac rau la bb,dar doctora m-a linistit si a spus ca daca am pofta si ma simt bine sa o fac numai sa nu fie nu stiu ce pozitii eschibitioniste ,asa ca am ascultat si de fiecare data am facut-o chiar pana cu o zi inainte de nastere,acum la ultima sarcina am avut perioada de stres cu TT si amnio,ca numai acolo nu ma gandeam dar sotiorul meu venea sa ma tina in brate ca ma tot vedea plangand si suparata si pana la urma tot acolo ajungeam!Acum cred ca vreau sa recuperez ca am o pofta nebuna si el la fel chiar are niste idei (pe care nu pot sa vi le spun)asa ca daca nu merg la sala la sport ....
20+cu
Nicoleta spune:
Salut, mamici.
Numeioana, apropo de carucior, eu cred ca da, invelitoarea de picioare este foarte utile. Pai tu vei folosi caruciorul asta numai pana la toamna si atunci iti iei altul? Ca daca nu, atunci i-ati si din aia, o vei tot folosi si primavara, si toamna... si mai ales iarna, banuiesc eu ca e din acelasi material impermeabil ca si caruciorul, deci cu atat mai bine! Eu cred ca nu strica niciodata.
Nicoleta
16 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni 
cami33 spune:
Buna dimineata tuturor!
Clau, foarte frumoasa burtica! Si se vede ce mandra esti de ea...
Naty esti o splendoare in mov!!! Si te prinde super culoarea asta(dar sunt sigura ca stii asta deja)
Cory, nu am inteles f bine cand faci amnio dar eu ma gandesc la tine si tin pumnii sa fie totul ok cu bebe Mushat

Va pup pe toate si multa bafta fetelor care merg azi la bebe-control

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
18+
Luca
ririan spune:
FELICITARI MIMONIX,in timp ce scriam ai pus si tu mesajul,ma bucur ca este bine si mai ales ca este baietel ,de cand am aflat ca si eu o sa fiu soacra mare ma bucur de cate ori vine cineva cu aceeasi veste!

20+cu
mimonix spune:
Ririan 
La atitea fete frumoase trebuia sa aduci in gashca si un cavaler mindru foc
.Eu cunosc o familie din Bucuresti exact ca a voastra , adica 3 fete si un baietel .Acum sunt mari , dar erau tare frumosi impreuna.A avut "ala micu" 5 mamici, daca o socotim si pe bunica.Ca niste closti , toate in jurul lui.Acum au toti copii, e o intreaga gradinita de nepotei acolo...Super, super, super. Asa ca imi imaginez cit esti de feicita

23+
cami33 spune:
Felicitari pentru cuculetz, MIMONIX! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Numele imi place foarte mult. Ce parere are Teo ca va avea un fratior?
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
18+
Luca
mimonix spune:
Cami,
multumesc pentru felicitari.In ceea ce o priveste pe Teo, sunt doua feluri de manifestari:
1. de ingrijorare pentru linistea din casa si pentru felul in care vor decurge vacantele ei in viitor
si
2. de bucurie ca avind o noua preocupare spera sa-mi concentrez atentia in alta directie si ea sa capete cu ocazia asta libertatea mult visata la virsta ei 

Varianta 2 e mai noua , e rodul imaginatiei ei mai recente...are un zimbet strengaresc in coltul gurii cind vine vorba despre asta.
Iar noi, pina la momentul cu pricina, nu vrem sa ne gindim la asta.Ma distrez copios cind ma gindesc ca Vladutz o sa fie in inocenta lui un mic "turnator" si ma va tine la curent cu toate "libertatile" domnisoarei...Parca aud:Mamiiiiii, Teo face aia sau aialalta!
23+
sovietica spune:
Mimonix, soacra mare, bine ai revenit! iti doresc sa treaca nestarea repejor!
Si sa iti traiasca ficiorul 

Ce m-am amuzat cu scenariile tale intre Vlad A si Teo :)
Ririan, abia astept sa ne spui cum il va chema pe baietul vostru, ca tare interesante sunt numele fetelor...
sovi
15+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici