Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
natynic spune:
Zoze, totusi nu inteleg in ce fel ti-a intors spatele dr ala-ma rog, daca n-ai chef nu povesti...
Elena-Midasnu, si eu stiu ca pana la solutia cerclajului ar trebui sa stai o vreme la patut (ceea ce pe vremea de afara e minunat!) ca poate se inchide. Poate iti da Ioana vreo solutie in Ploiesti daca nu te asteptam la Buc la un 3D, spune numa unde vrei si iti facem schema ca sa nu te pierzi!
, ai grija de tine
Lyvy, o fi placut in masina acolo, la tine, dar in Bucuresti...eu am ajuns sa am oroare de condus masina, ma stresez ingrozitor. Ma rog, cu vremea de afara nu prea voi mai avea alternative, mai ales ca taaare greu imi e cu hainele groase si grele care mai trag si ele de coloana mea si asa suferinda...Asa ca te invidiez, totusi incearca sa te misti, ne va fi tot mai greu sa o facem, plus nu uita ca in sarcina mai avansata apare riscul de tromboflebita si numai cu miscarea (plus picioare mai sus noaptea) il putem combate, cu masina in nici un caz...
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Maia37 spune:
Cory succes la amniocenteza maine
Simo vesti de la morfo?
ariel eu seara am picioarele umflate dar dimineata sunt desumflate deoarece pun perne sub ele cand dorm.Au inceput cam devreme sa se umfle
Mstela bine ai venit alaturi de noi!
Rox noi ne-am gandit la recoltarea celulelor stem.
mihutza pe fiica mea o cheama Andreea Alexandra iar noi ii spunem Andra iar ea e foarte incantata.
Kya ma bucur mult pentru bb-ul tau si este o mare mangaiere sufleteasca sa-l vazi cum raspunde la mangaierea sau glasul tau.Sunt topita dupa el de fiecare data cand imi raspunde!
Irina se mai intampla sa avem cate o zi proasta si eu de exemplu ieri am stat toata dupa-amiaza la pat.
Naty multa grija de tine si bebitza ta.
Zoze nu pot decat sa-ti spun:"tot raul spre bine".
Delphin ma bucur mult ca bb este bine si eu urmez joi.
ccris bine ai venit si ca sa le citez pe colegele randunele scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare![]()
lyvy e bine sa incerci sa mergi pe jos si eventual gaseste o companie placuta!
Clau frumoasa burticuta cu alunita ai!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
22+ cu
Vlad
bitza037 spune:
Ccris si Sadeth bine ati venit la odisee, sarcina usoara!!!!Sa trimiteti datele cum v-a zis Zozela !!!!!
Sovi, mami draga de ce nu ai strigat dupa ajutor, ca eu veneam imediat, pe bune.Si la curatat si la mancat, ca pestele este favoritul meu.Ce n-as da sa se duca si bitzu' la pescuit si sa vina cu tolba plina.
Kya,da eram la servici si pur si simplu mi s efacuse rau, m-am dus la o colega si mi-a dat 4 bucatele de ciocolata si mi-am revenit putin,dar capul.........imi vine sa

ca sa stiu macar de cema doare.
Ioana eu zic ca este foarte utila invelitoarea de la picioare,mai ales ca nasti in februarie,iar frigul mai tine cel putin o luna.Eu asa zic.Iar iarna urmatoare tot ai sa o folosesti chiar daca este bebe mai maricel, ca el cand sta in carut i se face mai repde frig.
Lyvy te anunt ca acelasi lucru il fac si eu,si nu este bine deloc.Azi chiar ne propusesem sa mergem cu masina pana la metrou si sa luma metroul, iar de und ecobor pana la servici este de mers cam 15 minute si ar fi excelent sa merg asa in fiecare zi,dar....inca ma lupt sa ma urnesc sin loc.
Ba chiar mai mult, am o lene(scuzati-mi cuvantul)de nici la servici nu prea ma deplasez, cand trebuie sa duc hartoage.|Chiar m-a certat o colega ca nu fac miscare deloc.Nu stiu ce am de am devenit asa comoda.
Clau ce buticuta frumoasa aiiiiii!!!!!ia sa o pupe mama sa nu se deoache

Naty si eu ieri l-am invitat pe bitzu la
dar dupa aia parca ma durea si burta si aveam un disconfort.....i-am zis in seara asta,ca nu mai vede cel putin doua saptamani.Desi si el imi zicea saracu sa nu-i facem rau puiutei.
IRINA 
+17

sufletel
natynic spune:
Clau, felicitari pt burtica, la mai mare (atat cat trebuie). Doamne, ce dragute ne facem cu burtica mare...
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
bitza037 spune:
Maia, ideea este ca nu am avut numai azi o zi proasta,si sambata la fel,si duminica trecuta,iar durerea asta nenorocita de cap ma tine de trei saptamani.Apare..dispare...ma tine cate o zi,cate doua,dispare iar apare......asa am patit si mai pun si pe seama vremii si pe faptul ca ma mai prinde cate un curent.SUnt asa sensibila!!!!ma feresc dar vad ca totusi nu pierde ocazia...
IRINA 
+17

sufletel
aliceionescu spune:
Fetelor, eu nu v-am mai scris de mult timp, intru, va citesc, dar raman mereu in urma... Acum am intrat pt ca stiu ca gasesc rapid la voi un sfat, o vb buna. In seara asta am facut o prostie uriasa si plang de 2 ore...Sa nu radeti de mine si sa ma va mirati de cat pot fi de proasta, va rog! La ultimul control la care am fost, descoperindu-mi-se o candidoza, medicul mi-a recomandat spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu si apoi ovule. Nimic deosebit pana aici. In seara asta am decis sa incep tratatm. Eu sunt f. obosita in ultimul timp, am un orar f. prost la scoala, fac naveta, azi am inghetat de frig (nu dau caldura in scoala inca), ma rog, chestii de astea. Am luat de la alimentara bicarbonat, fara sa observ ca era bicarbonat de amoniu si nu de sodiu! Am pus jum. de lingura in apa calda si m-am spalat, fara sa insist, destul de superficial, zic eu, dar intravaginal. Am introdus ovulul, apoi am vazut ca pe ambalajul bicarbonatului scria "de amoniu" si nu "de sodiu". Am inceput sa plang, m-am dus repede la baie si m-am spalat cu gel intim, am scos si ovulul si de atunci caut pe net sa vad ce prostie am facut, fara niciun rezultat...Ajutati-ma!!!! Ce-am facut?!?
clauclau spune:
Blankar, Zozela, Maia, Bitza, Naty, multumesc de aprecierea burticii, dar eu deja ma simt greoaie si parca nu mai am loc in pielea mea.
Cel putin dupa masa simt ca mi se rupe burta, nu alta! Iar noaptea deja am inceput sa nu-mi mai gasesc pozitie confortabila de somn si ma frichin intr-una si-mi zice sotul ca mai icnesc asa in somn. Ma apropii de trimestrul 3 si deja simt asta... Offfff!!!!
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
clauclau spune:
Dragelor, eu ma retrag la dormitor, nu ma simt bine deloc...
Noapte buna si vise frumoase sa aveti!
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
Uff..mai Naty..Crede-ma din suflet ca nu pot spune acum
..Sincer..parca mi-e si teama..Sa-mi aduceti aminte sa va spun atunci cand il voi avea pe BB in brate!
fata!
Irina-Sadeth este randunica veche de-a noastra-numai ca nu prea s-a aratat ea pe-aici..Asteptam datele lui Ccris!!
Alice tot ceea ce stiu despre cei doi compusi-este ca sunt folositi ca si agenti de afanare in alimentatie..Dar totusi..eu stiam ca nu avem voie sa facem spalaturi vaginale in sarcina..
Clau burticoasa!Somn usor mamico-tin pumnii sa gasesti pozitia cea mai comoda!!
Ela..
in 20 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
lyvy spune:
Clau, somn usor, frumoasa burtica
Bitza, dureri de cap am avut si eu de credeam ca o sa inebunesc, cam pana in sapt 20, dupa aia s-au oprit brusc si de atunci nimic. Eu luam Paracetamol simplu, cate 2-3 / zi, in zilele in care ma durea, e safe in sarcina, se poate lua fara grija.
, mari doamne suntem, cu fundul numai in masina.
Naty, merci de sfaturi, stiu si eu ca lenea nu face bine nici mie, nici bebe-ului, dar nu pot sa renunt la masina , m-am obisnuit rau de tot, si da ,cu traficul din zona imi permit sa fac plimbari de relaxare cu masina fara stress, pt ca drumul pana la servici e la 3-4 min cu masina, si mai fac ture de nebuna pt incalzire, imi place f mult sa conduc. De ex sapt trecuta, cand am iesit de la servici, am luat-o pe mama, si-am fugit la cumparaturi la 100 km dstanta, numai pt tratamentul sufletului, adica sa merg, si sa merg, si sa merg 
Bun venit randunicilor noi, va asteptam cu stiri si poze.
Apropo, Naty, unde-i poza ????[ispita ]
livi
+22
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe