Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ela, nu te supara prea tare ca-l deranjezi pe bebe. Doctori nu sunt???????
Naty, ai grija de tine si de micutza printzesa.sa te faci bine.
Mihutza, e super Andra. Imi place f mult. Si al meu sot ma bate la cap sa-l numim pe bebe Alexandru ca sa-i poata spune Andru.
Si eu am o problema cu alegerea carutului pentru ca mi-am luat 3 tzepe la Alex si acum as vrea sa fac alegerea buna de prima data. Pana acum am doua variante:
http://www.bubulici.ro/produs.php?produs=599
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010035
Oricum, astept si babyexpo poate gasesc ceva pe acolo.
Va pup pe toate

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, pup fata care a curatat atata peste, bine ca nu l-ai mai si gatit! Hai stai linistita si lasa nervii deoparte. Azi mai toate randunicile au fost intoarse pe dos...sunt sigura ca de la vremea de afara!

Ioana, mai este fix o luna pana la Baby Expo si o sa iei caruciorul mult visat! Si multe altele probabil.

Eu de carucior am scapat caci m-a anuntat din timp cumnata mea draga ( ne intelegem ca surorile ) ca o sa-mi trimita ea din State. A asteptat sa vada ce bebic avem in burtica si o sa-mi trimita o gramada de lucrusoare frumoase de bebe , plus carucior, scaun de masina, scoica. Iar patutul deja l-am cumparat, sta bine merci demontat deocamdata ca sa nu se umple de praf...

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mamiiiiiici la al 2-lea bebe, (dar nu numai)

nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebare? Ce contributii se retin la cei 85% din salariu pentru indemnizatia de maternitate (concediu prenatal si postnatal)?

Eu pana acum am obtinut 3 raspunsuri diferite ...

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

scriu pe fuga..sunt in bagaje!

Am primit unda verde! Ca sa citez dr. mea "BB perfect si magnific" Si dulce foc as adauga eu si cuminte si ascultator! A stat la toate masuratorile caci am avut morfo de trim 2 azi, apoi cand a venit si papa si Seb, s-a rusinat. Si-a pus manutzele la ochi si nu a vrut sa le arate fatza! Am fugit si va pupacesc pe toate!

Daca nu mai intru asta seara, intru cand ajung, pe miercuri seara, voir joi!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mary, si eu vreeeeeeeeeeeauuuuuu reflexo!!!
Ca sa-ti activezi Pm faci asa: te duci sus in stanga la Mesaje private si acitvezi de acolo.

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Buna seara, mai e cineva pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

sunt insarcinata in 14 sapt. si mi-as dori sa fac si eu parte din categoria mamici de randunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cami, ce tepe ai luat la Alex? Si cum te-ai hotarat la carucioarele astea doua?? Stii, eu am zis ca n-o sa-mi iau niciodata carucior babideal, pt ca am vazut mai demult o mamica intr-o farmacie cum se chinuia sa intoarca carutul marca asta, si rotile pur si simplu nu vroiau sa se intoarca, desi nu erau fixe! Apoi m-am mai intalnit cu ea in oras si avea aceeasi problema.

Carutul de la Graco arata f bine, dar pe langa faptul ca e 1000 RON, are 15 kg!!! Mi se pare prea scump... Produsele Graco sunt bune, dar scumpe. Adica au si carucioare mai ieftine, dar nu au roti duble in spate. Sper sa avem noroc de un carut bun, ca tine si de noroc, sa stii!!

Eu, de ex. am incredere in produsele ABC Design, caci sunt nemtesti, dar ma rog sa am si putin noroc

Ioana
24+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pentru fetele carora le place carutul Terra 3. Am scris un mail nemtilor de la abc design si i-am intrebat de ce nu apare modelul asta pe site-ul lor. Mi-au raspuns ca asta este si motivul pentru care este mai ieftin: carutul nu face parte din colectia noua (care sincer nici nu-mi place!!), este un model mai vechi. Pentru mine e excelent, pt ca este modelul care imi place si daca e ieftin e cu atat mai bine.

O intrebare: considerati necesara invelitoarea pentru picioare??? Daca nasc la sfarsitul lui februarie o s-o folosesc? Merita s-o cumpar? Este 75 RON parca.

Ioana
24+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, si la mine mergea bine cand aveam varsta ta in sapt., dar acuma maica , nu mai merge....

livi +22 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput