Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Desi urasc sa fac asta, mi-am reprogramat tot la cabinet si nu mai merg, mi-e tare rau, am facut o hipoglicemie urata, nici nu mai vedeam bine, m-au apucat si niscai contractii asa ca raman acasa, mai ales ca e vremea care e. Orice las deoparte ca sa-i fie bine bebitzei...
Mary, activeaza-ti si tu PM ca sa vorbim afaceri de reflexo

naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty da cum reusisi cu contractiile? Ai grija de tine si de bebita. Si lasa ca la cabinet poti sa te duci si altadata. In primul rand tu si sanatatea ta sunt importante.

P.S. Multumesc inca o data mult de tot!

Bitza si tie iti era rau. Tot la munca esti, sau cuminte acasica in pat? Sper ca a 2-a varianta e valabila.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

activez, da nu stiu de unde,,, HELP!

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
23+ Creste Printesa lu' mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nu pot sa zic ca nu mi-am dorit, de multe ori il poftesc pe randunoi, dar cand se intampla imi trece pofta, si ma deranjeaza.

Cred ca grija pt bebita, ne facem sa simtim asta, chiar daca teoretic sex-ul e indicat pana in luna a 6-a,si cica ne face bine si bla bla bla, eu nu mai pot.

livi +22 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Cat despre , eu am uitat cum este, pt ca randunoiului i-a intrat in cap ca deranjeaza bebelusha, si am mai vazut si un film (knocked up) unde personajul principal credea la fel, ceea ce i-a intarit convingerea si mai mult, si de atunci nimic nu se mai petrece la noi in dormitor, si nu e nici un chip sa il conving, plus ca de multe ori ma simt ca un zepelin... si imi piere si mie tot cheful. Ma consolez cu gandul ca o sa recuperam dupa aia

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
23+ Creste Printesa lu' mama!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sadeth spune:

Buna tuturor mamicilor-randunici :)

Mi-era dor de voi fetelor. A propos de subiectul lansat, am trecut si noi printr-o perioada in careera exclus. Aveam dureri (usturime) si o permanenta teama ca ii fac rau fetitei. Acum m-am calmat de tot, pentru ca intre timp m-am pricopsit si cu o infectie urinara si nu mai suport nici sa merg la toaleta daramite altceva..
Astept sa iasa sumarul de urina sa vad ce antibiotic imi da medicul. AM inteles ca o data intrata in a 5-a luna (20 saptamani)riscurile sunt mai mici.

Voi ce pregatiri speciale faceti pt bebe-i? Zugraviti camera? Ati cumparat ceva hainute? V-ati decis asupra numelui?
Noi stim numai ca o va chema Ioana Atat. Desi consult tot felul de site-uri si ma uit dupa carucior, patut si altele asemenea, nu ma gandesc sa cumpar nimic inainte de nastere, din superstitie.

Va imbratisez cu drag Multa sanatate voua si puilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Chiar ne face bine? Habar n-aveam!
Stiam ca daca ai trecut de termen si nu mai vrea bebe sa vina, este recomandat, pentru ca sperma provoaca contractii.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, foarte bine ca n-ai mai mers la cabinet, importanta esti tu acum si bebelusha. Ai grija de tine!

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Salutare randunici!

mi-a fost dor de voi,am fost plecati pana in Austria si nu am apucat sa citesc din urma doar cateva pagini
am vazut niste hainute de bebe ca m-am indragostit de ele,dar nu am cumparat numai niste haine pt. mine ca nu ma mai incape nimic

NATYsper sa te simti mai bine
ELAe nasol sa te lase dr. nu stiu ce a-si face ca m-am obisnuit cu el,dar poate gasesti unu mai bun
pup toate randunicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salutici! ma inscriu si eu in randul randucinilor ciufute astazi! Deja m-am luat de randunoi la telefon, ca au fost in we o gasca la pescuit si nimeni n-a vrut stiucile alea sa le duca plocon la nevasta, decat EL, toata prada! si nu stiu daca stiti cum sar si se lipesc solzii de stiuca! la cat sunt eu cu bazinul si salele in pioneze, aia imi lipsea. Si cand m-a sunat sa imi zica sa gatesc peshte pt toti de la firma (vo 10 pe putin), nooo ca mi-a sarit mustarul! eu l-am curatat, sa il gateasca cine vrea. asa ca s-a contramandat.
As da un regat pt cateva guri de cafea sa imi treaca presiunea asta de la vreme, da mi-am promis sa nu beau mai des decat odata/sapt o juma de cafea.
in rest, ma ocup cu mancatul tot la 2 ore. nu stiu daca n-o fi mai bine sa imi fie greata! tre sa ajung sa iau polen si migdale si alte seminte, poate imi mai trece foamea. deja am mai pus 1 kil intr-o saptamana.
A, si inca ceva: imi joaca memoria niste feste cum nu mi s-a mai intamplat!

Zoze, o sa il rog pe soarele de pe strada ta sa ti se arate, ca sa nu mai fii suparici stii cantecelul ala cu "podul de piatra s-a daramat"?
Si-apoi: "vom face altul pe rau in jos/ Unu mai trainic si mai frumos"
las ca gasesti tu un doc mai trainic si mai bun!
Clau, multzam pt info de Medlife.
Mihutza, si mie imi place (si) mai mult Andra decat Andreea.

Noi recoltam stem la bb2, ca mai lasam si pt atunci niste investitii.
Ioana, succes in achizitionarea unui carutz beton, pe care sa nu regreti nici o clipa ca l-ai luat
Kya, e buna si legea compensatiei, nu? Ma bucur ca l-ai simtit pe Victor!
Bubu, cu durere iti spun ca nu vad ce ai scris despre shaorma cel mai posibil din vina mea, ca nu ma pot concentra.
Bitza, si mie imi pica netul des si inexplicabil (eu am click-net) si am schimbat priza la sugestia providerilor, ca se pare ca "palpaia" curentul. acum e brici.
Fa un dus rece sa treaca moleseala
Marina, inseamna ca iti vine mintea la cap? cand si-a gasit maseaua sa iasa! mai bine iesea odata cu dintii lu Mihnea, ca sa empatizati mai bine. Promit ca trece repede!
Nicoleta, multam pt sfaturi de cumparat carutz. am notat.
livi, imi pare rau de experienta ta de aseara! eu in locul tau n-as pune punct doar ca n-a iesit bine odata. mai schimbati tehnica eventual. La noi vad ca inca merge bine (verificat tot aseara), mai rarutz, mai incetutz si cu multa delicatete.
Naty, bine ai facut ca ai amanat! asa, menajeaza si cuscra si nora, ca ne place de ele mai mult intregi :) Sa dea DD sa iti treaca repede!
Va pup pe toate!

sovi 15+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput