Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:
M-a luat greata...nu mai avusesem demult. Cred ca vremea e de vina de ne e asa rau. Offf
N-am uitat de poza mov dar acum cautam cablul de conectare USB al telefonului la calculator, ca sa o descarc...A devenit tare micut apartamentul...
Ma intorc la ciorba...
Aa, Mary: reflexo nu prea e voie, nu mi-e clar de ce, ca si eu taaare as face, mai ales cand ma dor toate alea. Cat despre preturile la Euroclinic si mie mi se par uriase, mai ales ca niciodata nu poti sti ce incident apare, Doamne fereste, si ai mai dat si o caruta de bani. La Medlife cum sunt?
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
clauclau spune:
Teo, sa sti ca ai dreptate cu ingrijitul lui bebe cand vine pe lume. Asa am procedat si noi, nu am lasat pe absolut nimeni sa se ocupe de el in primul an de viata. Asta era tot ce-mi doream, sa am eu grija de bebele meu caci stiam cel mai bine pentru el, nu? Eu si tati bineinteles! Abia cand am inceput servicul la 1 an si 2 luni , nu am avut incotro si l-am lasat cu soacra mea sau cu mama mea. Oricum a fost tot timpul in familie, am avut mare noroc ca nu a trebuit sa angajez bona.
Asa ca inteleg perfect ce vrei sa spui!
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
clauclau spune:
Naty, la Medlife nasterea costa 2720 ron, atat naturala , cat si cezariana. Separat se plateste rezerva, 160 ron pe zi camera cu 2 paturi sau 320 ron , cu un singur pat. Asta este tot, in caz ca Doamne fereste nu apar alte probleme. Am calculat eu per total ca ar costa in jur de 3500 ron cu totul.
CLAU
23 + cu
Rebecca
mary-lou123 spune:
Naty facem "un fel" de reflexo, special pt gravide, adik nu se atinge de zoana rinichilor si nu stiu mai ce, intensiv la glezne ca sa nu se umfle prea tare si sa nu fie tzepene, fac pe zonele cu coloana si nu stiu mai ce, ea stie ca are f multa experienta si la grvidutze si la masaj de recuperare, dar nu va sfatuiesc daca vreti sa faceti sa va duceti oriunde, numai unde sunteti sigure 100% ca stie ce face.
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
23+
Creste Printesa lu' mama!!!
natynic spune:
Mary, atunci ma intereseaza!!! Nu ma vrea de clienta prietena ta??
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mary-lou123 spune:
Naty, pot sa o intreb, da stiu k e destul de ocupata. Depinde si unde stai, k ea nu lucreaza la salon... ori acasa la ea, ori la cliente...
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
23+
Creste Printesa lu' mama!!!
Kya spune:

cat de haioase sunteti cu frizura!
Reflexoterapie am facut si eu inainte de bebe, 11 sedinte. Doamne cat de bine ma simteam...! Si chiar m-a ajutat, sa stiti.
Eu stiam ca e buna si pentru
- nu e acelasi lucru ca la oamenii "normali", ci se stimuleaza anumite zone, dar e buna. Din pacate maseuza mea (avea niste miini de aur) lucreaza acum doar la un spa de fite unde costa sedinta 100 RON. Mult prea mult! Cand am facut eu am mers la un club unde plateam 30 RON.
Dar m-as duce si eu cu placere la cineva de incredere!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
lyvy spune:
Salutare frumoaselor cu burtici !!!
Va tot citesc, dar mi-e lene sa scriu !!!
Naty, ne tii in suspans, cu poza ta !!!
Am si o problema, aseara am facut si eu
, dar nu prea mi-a cazut bine, chiar m-a deranjat, oare ar trebui sa inchei acest capitol pana dupa nastere ???? Chiar daca initial mi-am dorit, pe parcurs a pieit treaba, si am avut si ceva sagetele dupa.![]()
Ati patit din astea ???
livi
+22
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Kya spune:
Lyvy, da, din pacate eu! Am rarit-o atat de mult in ultimul timp, incat aprope nici nu mai stiu cum e...
Ma deranjeaza destul de mult insa - un fel de durere combinata cu usturime. Asa ca am zis mai mult stop, nu stiu pana cand. Dar daca nu ma simt confortabil, mai bine o las balta.
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Nici mie nu mai imi place deloc sa fac
. Imi pare rau de randunoi, dar asta e...nu am nici-un chef de asa ceva, ma irita ideea din start!
CLAU
23 + cu
Rebecca