Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
mary-lou123 spune:
Hai ca mai postez inca ceva, k mi-am dat seama ca m-am abatut tare de la subiect.![]()
In privinta "frezei", eu am mare noroc k am o prietena buna care face masaj si elipat, si saptamana trecuta m-a rasfatat cu un reflexo la talpi, si cu ocazia asta am efectuat si despadurire
. Va sfatuiesca sa nu va chinuiti singure, mai ales daca suportati ceara. La cosmetica e cel mai repid si eficient.
M-am uitat pe site la Euroclinic si m-am cam speriat de preturi- mi se pare destul de mult si nu sunt convinsa ca merita: 6000Ron nastere normala si 8500 cezariana
.
Am citit si eu putin de la mamicile de noiembrie-decembrie, si mi s-a cam ridicat parul pe mine, si de emotie si un pic de frica... maine poimaine ne vezi si pe noi nascand...
Vad ca voi deja va agitati de carucioare, scaunele si alte chestii. Eu inca nu m-am hotarat la nimic in afara de patut (da si ala parca vad ca ma mai sucesc de 3 ori pana in ianuarie). Randunoiu tot timpul cand il bag in sedintza zice "Lasa ca mai avem timp, ca nu nasti maine", si uite asa tot amanam in fiecare spatamana. Probabil o sa le luam pe ultima suta de metri, da sunt convinsa ca voi beneficia din plin de consilierea stolului mult mai experimentat
.
Uff, ce ma enerveaza vremea asta, imi vine sa zac in barlog toata ziua...
Pup la voi si mai palavragim.
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
23+
Creste Printesa lu' mama!!!
bitza037 spune:
Clau, mie imi pica net-ul si pana ma conectez dureaza o groaza, nu stiu ce are????Ca as fi stat la taclale.Sa vedem daca mai pica!!!!
Ioana

Kya,

bataita ce-i dau eu sotului tau ca te-a suparat
!!!!Nu stie ca nu are voie???/Eeeeee, comedie ca asta!!!!
IRINA 
+17

sufletel
natynic spune:
Buna, fetelor...
Am un somn in mine...Si deja am pe foc o ciorba de vita cu rosii, trebuie sa fac si o mancarica de inimi si pipote ca vine randunoiu infometat si n-am nimic gatit. Iar la 18.30 tre sa fiu la cabinet...Of, eu cand dorm???
Zoze, are balta peste (medici) si tu ai timp sa cauti. 
Mihutza, imi place mult Andra! (era o varianta si pt fii-mea, dar nu-i placea sotului). Si o serbati de Sf Andrei!
Succes randunicilor ce urmeaza a fi ecografiate!
Maine ar trebui sa fie gata rezultatul la triplul test, oricum sunt hotarata sa-l ignor dar ceva emotii am, recunosc. Amnio insa nu ma va convinge nimeni sa fac!
In prenatal as vrea sa intru din februarie (eu am DPN 8 aprilie), dar daca iarna se va arata grea in ianuarie poate fac cumva sa ma retrag mai repede, nu are nici un rost sa cad pe gheata pt o luna...
Kya, felicitari pentru bebe-fluturas! Am inceput si eu sa ma obisnuiesc cu usoarele lovituri, azi-noapte in pat al meu a adormit instantaneu cu mana pe burtik mea si aia mica a inceput sa joace in toate directiile, pana la urma i-am luat mana ca nu era chip sa adorm de atata frecus!...
M-ati distrat la maxim cu frezatul lui fofo! Nici eu nu o prea mai vad (deci devine treaba Omului, care e ff incantat!) cat despre pedichiura ce sa mai zic, au crescut unghiile mele ca Fat Frumos, ca n-am avut timp sa merg la pedichiurista...
naty 17+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Teo2rina spune:
va pup,dragelor, pe toate, fara exceptie. eu am reusit sa va citesc de ieri, dar am avut ffff multa treaba. sunt si putin trista, incerc sa nu ma gandesc ca se supara bebe Mihnea pe mine. si colac peste pupaza imi iese o masea de minte, cred, ca nici nu pot sa deschid gura de durere. si, deci, nu mananc. ca sa exprim si mai bine: azi sunt terminata, sper ca doar azi.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 24+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
clauclau spune:
Teo, cum a fost la munte? Te-ai relaxat si odihnit? Imi pare rau de treaba cu maseluta!
Naty, ce harnicuta esti! Dar parca ne-ai promis niste poze movalii, nu?
Eh, ia sa vedem!
De obicei, la noi se intampla invers, cand pune randunoiul mana, bebelina se linisteste automat! Mi-e si ciuda din cauza asta, caci in felul asta tati o simte rarut...
Bitza, sa speram ca nu mai cade net-ul ! Cred ca tot de la vremea asta urata!
Mary, si mie mi se par foarte mari preturile de la Euroclinic! In privinta frezurii la fofo esti norocoasa ca are cine sa aiba grija de ea!
La mine se ocupa randunoiul de-acum ca nu o mai vad si aseara cand am apelat la el era tot un zambet! ![]()
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
bitza037 spune:
Bubule ,merci mult de tot pentru ca ti-ai facut timp sa-mi trimiti PM

Mary ai dreptate cu ce ai spus mai devreme.
Clau sigur este de la vreme, m vazut ca asa patesc mereu.Mess-ul nici nu se mai conecteaza, macar.
Teo2irina imi pare rau ca esti si tu suparata.Mai dar ce se intampla cum este vremea urata afara gata si randunicile se pun pe supareala???
Pe mine m-a luat o ametela de-mi pica capul jos si ma doare capul,si parca si mainile imi sunt molesite,intr-un cuvant imi este rau.
IRINA 
+17

sufletel
Nicoleta spune:
Salut.
Uite ca intru eu mai des, sa va spun ca in Brasov e friiiig de ingheata pietrele... Si eu abia astept Baby Expo aici, deci va fi mai devreme decatam eu nevoie (voi fi in luna a 5-a abia atunci), insa cu siguranta voi cumpara cate ceva pentru copilul nr 1. Si ma voi delecta cu produsele pt bb2, urmand ca in primavara sa iau si eu una-alta.
Cat despre carucior, aveti grija sa incapa in lift, desfacut (eu am un carucior de la Stefan si pentru ca intre timp ne-am mutat... ne-am dat seama ca acum nu incape in lift... dincolo stateam la 1, nu era lift), deci caruciorul mare pe care il avem nu il voi putea folosi daca vreau sa ies eu cu bebe afara, eventual si cu Stefan. Asa... Si sa aiba cat mai mult confort, bebe sa poata sta drept in el, eventual sa puteti schimba pozitia manerului fata de bebe, apoi sa aiba rotile cat mai mari si "suspensii" bune, eu as opta pentru rotile care se pot bloca, poate chiar sa nu fie din acelea rotitoare, ca sunt instabile, se strica mai repede. In plus, daca are accesorii multe (aparatoare de ploaie, incalzitoare pentru picioare...) asigura un confort sporit. Asa, si sa urmariti, cand il transformati in carucior sport (in pozitia sezand) sa lase copilului destul loc, sa stea bine acolo, chiar mai grasun fiind :).
Sper sa va fie de folos impresiile mele de la bb1.
Nicoleta
16 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni 
Teo2rina spune:
clau,nu prea am avut timp sa stau la munte, am plecat sambata dimineata, spre pranz, de fapt si ne-am intors seara. mi-a parut foarte rau ca n-am stat mai mult, dar chiar nu s-a putut. degeaba avem cabanuta asta daca nu ne putem face timp sa ne relaxam acolo... sa stii ca si la mine cand pune sotul mana pe burtica sa-l simta pe bebe se linisteste instantaneu ca si la tine. cred ca va fi bine ca dupa ce se va naste noptile se vor ocupa sotii nostri de bebei. glumeam, bineinteles. nu stiu daca o sa pot lasa pe cineva in afara de tatic, bineinteles, sa se ocupe de bebe, este indelung dorit. cred ca dupa ce o sa-l nasc si o sa venim acasa o sa stau cateva zile bune si-o sa ma uit ca proasta la el, pana o sa realizez ce lucru minunat mi se intampla, Doamne ajuta! acum daca mi-ar intra cineva pe usa cu bebe sa-mi spuna ca gata, l-am nascut, as muri sau as lesina, cel putin.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 24+
Teo2rina spune:
si mie mi se par cam mari preturile la euroclinic. mai ales ca stiu ca se plateste separat pt camera. adik, impinsul natural costa o gramada. la cezariana nu zic nimic ca poate iti face o minitaietura si o cusatura de nu-ti ramane semn, dar oricum nu prea cred. da' ce, impinge dr. in locul meu?mai bine nasc in alta parte si platesc pentru recoltarea de celule stem, e cea mai buna asigurare de viata pentru bebe.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 24+
underqueen spune:
quote:
Originally posted by clauclau
In privinta frezurii la fofo esti norocoasa ca are cine sa aiba grija de ea!La mine se ocupa randunoiul de-acum ca nu o mai vad si aseara cand am apelat la el era tot un zambet!
CLAU23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
eu aseara am reusit singura...dar v-am mai zis ca burta mea nu e asa mare...si nici eu nu m-am prea ingrasat...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
23+ cu
Tudor Stefanhttp://bd.lilypie.com/55oOp2.png