Mamici de Martie-Aprilie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
gbutucica spune:
Ela , iubita, nu merita asa un stres(deoarece nu face bine nici lu bb si nici lu mami).Indiferent care sunt motivele poate nu a avut alta solutie si poate nici lui nu-ia foat usor sa ia o asemenea decizie.CAt despre tine pot sa te sfatuiesc sa ai rabdare ,pt ca inteleapta esti suficient,sa alegi un alt medic suficient de bun care sa te preia de aci in colo, cu sarcina in evidenta.eu nu pot decat sa-ti urez bafta si sunt convinsa ca va fi bine , hai puiule fruncea sus ca nu e chiar o tragedie, , cred ca stiu ce e in sufletul tau mai ales ca am inteles ca nu a fost chiar asa de roz de la inceput, dar va fi bine.Iti aduci aminte morala celor care au supravetuit in 11 sept ?Asa a vrut DD sa se intample, poate stie el de ce.multi pupi de la o moldo-arde-teleolteancasi cu mult TNT.

Giani
23+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
mihutza11 spune:
offf mai Ela imi pare rau sa aud asta, dar poate tot raul spre bine... te
de mii de ori si sunt convinsa ca o sa se rezolve!
CLau
daca tot sunt pe aici si strigai de zor..
Mihaela
20+ cu 
Pozici
Bebitzu
clauclau spune:
Mihutza,
ca mi-ai raspuns la strigat! As fi stat mai mult la taclale, dar vad ca randunicile lipsesc...cred si eu, la vremea de afara!
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
numeioana spune:
Fetelor, am citit postarile voastre cu privire la caruciorul ales de mine. Pai...sunt de acord cu tot ce-ati spus. E greu, dar usor de manevrat, chiar daca roata din fata e fixa. Stiu de la alte mamici ca cel cu 3 roti gonflabile e mai usor de manevrat. Ce sa fac daca mi-au picat ochii si sunt hotarata sa-l cumpar?? O sa-l parchez in portbagaj, ca sa-mi fie mai usor.
Ariel, ce carut cu 3 roti zici ca iei tu? Toate cu 3 roti sunt grele. Si are toate rotile mobile??!! Sunt curioasa! Arata-mi te rog o poza!
Anca, felictari pentru venirea pe lume a Mariei! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii in suflete!
Cory, felicitari pentru baietel!!
Ela, sunt si eu alaturi de tine! Oricare ar fi motivul pentru care esti suparata, trebuie sa treci peste, caci ai o mie de alte motive pentru care sa fii fericita!!
Roxana Clau, Simo, Giani, Mihutza, bitza, bubu, naty, kya, mami care papa tot, Nicoleta, rox dox...va pup pe toate!!
Ioana
23+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Dana Singh, sovi, kitzy, nu v-am uitat!![]()
Ioana
23+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Ela asa cum zicea si Mihuta, poate ca tot raul e spre bine
multi de la Victor si mami!
Clau si eu sunt pe aici...
Si ca sa va si povestesc ceva dragut: ieri cred ca l-am simtit pe bebe pentru prima data!
A fost ca si cum se rostogolea un fluturas... ca batai de aripi e mult spus.
Dragul de el, a venit si "m-a luat in brate" tocmai cand eram mai suparata - ma certasem cu ta-su si eram toata
... Asa ca pot sa consemnez oficial ca prima data cand mi-am simtit copilul a fost dupa ce am stat in parcare in masina vreo ora si am tras in plans zdravan, imi venea sa
, imi pleznea capul de durere, si aveam numai dorinte de
si
la adresa "galantului" de tatic.
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Kya, ce dragut, bebe Victor tine cu mami lui, ai vazut? Ti-a dat de veste ca e alaturi de tine
.
Ioana,
, daca ai pus ochii pe carucior, eu zic sa-l iei, nu mai sta pe ganduri!
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mary-lou123 spune:
Neatza randunici ciripitoare,
Cred ca pe vremea asta suntem toate cam zgibulite.. e urat si ploua, si mi-e tare ciuda ca azi sunt libera si probabil o sa stau sa clocesc in casa, k nici cainele nu imi vine sa il scot afara.
Am lucrat in week-end dar v-a urmarit si am citit tot ce ati postat. Imi pare rau, da eu chiar nu sunt in stare sa raspund la fiecare in parte, nu pot sa urmaresc chiar asa indeaproape.
Bun venit la odisee fetelor noi venite. Va facem si voua un loc pe crengutza asta fff aglomerata.
Chiar vorbeam cu matusa radunoiuliu, care e asistenta la neo-nato in cluj, si zicea ca are 45 de copii pe sectie.. si ca in urma cu cativa ani abia daca avea 20.. m-am emotionat tare mult cand am vorbit cu ea. Imi inchipui cum arata atatia ingerasi la un loc. In fine, idee e ca in Ro totusi a crescut totusi natalitatea, in comparatie cu perioada '90-2000. La mine la munca au nascut 5 (cinci) fete anul asta, mai este una care naste in decembrie, si eu in Feb, in conditiile in care in anii trecuti daca era maxim una pe an. Eu ma bucur cand aud ca lumea "civilizata" face copii. Poate suna a discriminare, dar mi se pare normal sa vrem sa avem copii cat mai multi in familii educate si care pot oferi copiilor cat mai mult sprijin. Eu daca as avea f multi bani, as face 5 copii si as infia inca 5. Cred ca este datoria noastra ca omameni sa dam societatii copii echilibrati, educati, competitivi, sanatosi, samd. E si unul din movivele pentru care nu mi-a trecut nici o clipa prin cap sa renunt la acest bebe desi nici eu nici randunoiul nu eram pregatiti si nu ne asteptam la asa ceva.. ce sa mai vorbim de planuit.
Dar daca Dumnezeu a vrut asa, cine suntem noi sa ne opunem?
In fine, in ultimele zile am urmarit indeaproape povestea cu romanii (tiganii) din italia. Mor de ciuda cand ii vad prin cartoane si prin intersectii cu cate 3 copii dupa ei. In ritmul asta o sa ajungem o tara de analfabeti, asta ca sa fiu blanda.
In fine, hai ca iar m-am intins cu povestile. Sunti sigura ca mai sunt si alte lucruri pe care am vrut sa le spun, da acuma imi scapa...
Pup tot stolul,
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
23+
Creste Printesa lu' mama!!!
numeioana spune:
Da, Clau, am pus ochii si nu mai stau
decat pana la Baby expo, ca vreau sa-l si pipai inainte si sa fac o proba![]()
Ioana
24+ si
David
bubu05 spune:
Iubitelele mele randunici, va pupacesc si eu repede!
Am venit acasa la 2, am papat si vreau si eu o ora de somn cat doarme puiu mic!
Bitzule, am dat si eu cu PM-ul in tine!
Sovi, vezi ca am scris acolo sub poza ce contine shaorma si iti faci tu acasa si e buna rau si mananci de crapi!
Zoze, imi pare rau ca te-a lasat balta nenea dr, dar gasesti tu altul mai bun!
Fetelor, eu am robot Siemens de 6 ani, mi l-au luat finii cand i-am cununat, e super-super bun, nu a prins nici un miros, ideea e sa-l speli imediat, nu sa-l lasi ore si sa-l speli, ca asa intra mirosul in plascticul ala. Si e cu de toate, cu blender unde faci supite-creme pt. bb mic si piureuri de fructe, cu storcator si cu multe cutite de-ti taie tot si in ce forma vrei. Eu sunt tare multumita de el!
Maine ma duc si eu sa ma intep pt. TT.
Hai ca va mai raspund mai tarzior, ca imi cad ochii in gura 

Oana
15+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze