Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
gattasalvaje spune:
Iulia , ai fost o nashica f. frumoasa si radianta
...iar pitikul este dulce foc...parca e un ingeras asa cum doarme el imbracat tot in alb !
30+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
creata2008 spune:
Fetelor... am cumparat revista Mami cu cd "Povesti pentru copiii cuminti" vol. 2. Fat Frumos cel ratacit, Praslea cel voinic si merele de aur, Ileana Sanziana. In total, peste o ora toate cele 3 povesti.
Si revista Super Bebe cu cd Super Bebe Music "Sunt fericit" vol. 1. In revista, am vazut un articol "Sarcina si animalele de casa - rpo si contra", tehnici de masaj, Lamaze.
Poate va intereseaza...
Shose spune:
Creatza felicitari de 30w!!
....nu mai copilarii si pune AMR-ul ca sa ne invatzam si noi
cu el.
Iulia frumosi ati fost si frumos fin ai
.
Despre cercei, nu stiu cum se procedeaza in alte partzi, dar la noi sunt cercelusi cum a zis Miri, sterili dintr'un material special. Se pun intr'un pistol si se dau gauricile direct cu ei. Cerceii raman o luna parca acolo, apoi cand gauricile sunt ok...poti pune de aur, sau de care doresti. Cei de la bijuteria dau gauricile. Daca explici ca sunt pt o bblusa mika, vin si acasa, sunt tare amabili.
all si sanatate la toate, mai ales la acrobate.
26+ 
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by raca
Fetelor am o rugaminte la voi. Vorbeati la n moment dat desre o firma care vinde hainute pt copii aduse din State. Una dintre voi (imi cer scuze dar nu mai tin minte exact cine era) daduse chiar un link catre catalogul lor de produse, numai ca eu, zuza cum sunt, l-am pierdut
Va rog tare mult daca il mai aveti sa-l mai dati o data.26+
Vine Barza!
Raca,uite link-ul
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/

Iulia
30+
IRIS MARIAwww.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
iulia82 spune:
Gattta,Shose multumim frumos
...nu sunt eu tocmai fotogenica,da tre sa recunosc cu toata modestia ca i-am facut concurenta finutul,fiind a doua "atractie a serii"![]()
Iulia
30+
IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
Gina M spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
Buna zuzelor!!!!
Cat de repede a trecut timpul!!! Nu-mi vine sa cred ce burtici mari aveti!!!
Am trecut pe la voi sa va urez din toata inima multa sanatate si nasteri usoare cu bebei frumosi si sanatosi!!!
si sa va dau o veste buna: tocmai am aflat ca sunt din nou insarcinata, adik am 3 teste foarte slab pozitive dar simt cu toata fiinta ca sunt gravii!!! sper ca de data asta sa fie totul bine
multi pupici tuturor si numai bine!!!
bubuleana
Bubuleano scumpa, abia acum am vazut mesajul tau!

Felicitari din inima pentru sarcina!

De data aceasta totul va fi bine - trebuie sa fie.Sa ai grija de tine si sa ne tii la curent cu evolutia.

32+
matgravidut spune:
salutare fetelor,
Am si eu o problema. Mi-am cumparat o pereche de blugi cu talia sub burta. Veneau bine in magazin. I-am pus ieri pe mine si ghici ce...?
Imi aluneca si se lasa intre picioare si ma enerveaza de numa'.
Nu mi-am cumparat prea multe lucruri de gravida, pentru ca sunt si scumpe si nu o sa le mai port decat cine stie cand sau poate deloc.
Eu nu stiu cu ce sa ma mai imbrac. Ce bine e acasa in capotel :(
Creata multam de informatia despre reviste. Chiar acum ii voi trimite un email mamei mele sa o rog sa mi le compere si mie.
O sa vina saracuta incarcata din Romania.
Monica-Matz 27+
Andreea Bianca
virgo spune:
Fetelor , ma intrebam daca sunt singura specie ciudata , voi mai
!?
Eu ... da . La greu . Ar trebui sa ne oprim ? 
Gina M spune:
matgravidut - nu poti sa-i duci inapoi sa-i schimbi cu altii?!
Aici, poti duce orice inapoi daca nu-ti place.Iti poate da credit in magazin in valoarea pe care o ai sau, daca doresti - iti da banutii inapoi.Incearca.![]()
32+
irinouka spune:
quote:
Originally posted by virgo
Fetelor , ma intrebam daca sunt singura specie ciudata , voi mai!?
Eu ... da . La greu . Ar trebui sa ne oprim ?
si, io, si io...
nu mi-a zis nimeni ca ar trebui sa ne oprim. spunea anca diana azi ca medicul ei i-a recomandat "mai rarutz, ca-i mai dragutz". al meu doctor n-a carait deloc pana acum.
irina
29
Rares