Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Stau si ma gandesc... si filosofez. In acest maret mall langa care imi prestez activitatea ai multe variante cand vine vorba sa mananci. Eu, mama responsabila (desi daca ma vezi, nu s-ar zice! ), am zis sa nu mananc junk food. Prea mult. Si sa ma bazez pe mancare gatita. Si, ca atare, am evitat, cu exceptia a 3-4 dati, tot ce inseamna fast food. Si ma duc azi la un restaurant cu mancare gatita. Si dau comanda. Ca sa nu zic nume de mancaruri, ca poate va fac pofta. Printre ele, comandasem si o ciorba. Si tipa imi pune tot pe tava, cu exceptia ciorbei. Eu ii zic ca a uitat de ciorba. Ea zice "poate vrei un suc". Eu nu ma prind, ca deh, neuronu' era suspendat. Eu repet "si ciorbita, te rog". Ea nimic, bate bonu'. Intr-un final imi pica neuronu' de unde era suspendat si ii zic "auzi, mai bine nu-mi pune ciorba, ca si-asa mi-am comandat mult si iar nu mananc".

Si, in timp ce mancam singura, ca ai mei colegi au mancat azi ceva mai tarziu, filosofam, dupa cum ziceam la inceputul acestui mesaj. Nu mai bine mancam eu la kfc, ca stiu sigur ca ala e pui facut azi?? Daca tipa nu stia ca sunt insarcinata sau era rau-voitoare, chiar daca stia, ce ma faceam? Reiteram episodul spring time????!

Asta din ciclul "si toate mi se intampla numai mie"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

virgo

normal .. d-asta eu nu ii voi face gauri in urechi .. cand va vrea / daca va vrea .. o sa-si puna ..

;)

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Vad ca ati fost harnicute zilele astea,mi-a luat ceva timp sa recuperez din urma

in legatura cu cerceii,pe aici e traditia ca nasii de botez sa-i cumpere..iar daca n-o sa-mi placa o sa iau eu altii mai incolo.Oricum am de gand sa-i pun cerceii in maternitate,cand oricum copilul e debusolat de cate se intampla in jurul sau,asa ca 2 gauri in plus nu mai conteaza(din cate am inteles asistentele fac gaurile in urechi...contra unei sume de bani,binenteles)

Iar la capitolul PATE..eu am renuntat sa mai mananc dupa ce am citit pe eticheta din ce este facut...adica ficat ioc(deci nu-i risc de malformatii din cauza excesului de vit A,deoarece e ff mic continutul de ficat dintr-o conserva) si in rest monoglutamat de nu stiu ce sodiu ,carmin si alte porcarii...si in afara de pate am renuntat sa mai consum multe alimente luate de-a gata din comert si pline de binecunoscutele E-uri si alte cele..
daca chiar aveti pofta de pate am vazut pate pt copii fara conservanti si alte minuni;era la tub ,dar nu mai retin de cine e facut

Anca.Dfelicitari pt micuta Maria!
Bubu sa fie intr-un ceas bun!!! sa-ti creasca burtica mare,mare !

Iulia30+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Iulia , nu ne povestesti si noua cum a fost la botez ? Sau am inteles eu aiurea...nu in week-endul asta ai fost nashica ?

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna ziua fetele,
Am intrat si noi repede sa va dam o veste buna..am fost la eco azi..26 saptamani...si avem 930 g...suntem chiar maricele..vestea buna buna e ca s-a marit colul..nu mai e scurtutz...la 35 mm de la 30...si orificiile toate "sigilate"...suntem happy happy repaosul a dat roade...
Mamicile care sunt consemnate la pat...sa stiti ca repaosul functioneaza daca ascultati ginecologul si stati 23 ore...LA ORIZONTALA...adik..daca tot stati acasa..nu faceti treaba sau plimbari..sau stat pe scaun..Va spun ca simt eu ca de atsa suntem acum bine..ca am avut rabdare si chiar am stat in pat....Va urez succes sa reusiti si voi..si sa ducem cu bine bebeii pana la sfarsit...Va pup si ..va doresc tot binele din lume.

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 25 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

gatta- nu vreau sa ma gandesc nici ca e fetita, nici ca e baietel, pt ca nu vreau ca mai apoi sa-mi fac procese de constiinta. nici nu vreau sa mai sper ca ne va arata putza daca pana acum nu a vrut
iulia- multumesc de urare

30+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

creata- bine ca nu ai dat peste alta tipa careia sa nu-i pese de sanatatea celor din jur. de data asta ai avut noroc
alina-felicitari pentru vestile bune. sa cresteti mari in continuare si sa stati cuminti in patut

30+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Iulia , nu ne povestesti si noua cum a fost la botez ? Sau am inteles eu aiurea...nu in week-endul asta ai fost nashica ?

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Gatta ..sigur ca va povestesc,dar am fugit un pic sa pap ceva.Deci..a fost tare emotionant pt mine,dar nu asa greu cum m-am asteptat.Piticul a fost asa cumintzel,a dormit mai tot timpul...am avut noroc ca nu l-a scaldat,doar l-a stropit cu apa pe cap asa ca n-a trebuit sa-l dezbrac de toate hainutele.Ma bucur tare mult ca am avut sansa sa botez un copil,a fost asa frumos..
In rest petrecerea reusita,sotul meu (ca de obicei) le-a tras la babaciuni un strip-teas..a facut 45 ron...si eu acuma sunt RUPTA ,de-abia stau,ma dor toate oasele posibile,dar is cumintica azi in patut si-o sa-mi treaca

Pun aici cateva poze,ca restul nu sunt gata
http://entertainment.webshots.com/album/560332642uHCaRM

Iulia30+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Fetelor am o rugaminte la voi. Vorbeati la n moment dat desre o firma care vinde hainute pt copii aduse din State. Una dintre voi (imi cer scuze dar nu mai tin minte exact cine era) daduse chiar un link catre catalogul lor de produse, numai ca eu, zuza cum sunt, l-am pierdut
Va rog tare mult daca il mai aveti sa-l mai dati o data.

26+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alo, alo!

am revenit de la scoala, hop cu ochiul vijilent pe voi...

anjelik, raceala, neraceala, cele mai grave pt astm sunt atacurile de panica. ia-o usor, nu e capat d elume. stodal cu miere, bai fierbinti cu sare la piciorushe si incredere ca trece raceala asta fara hiperventilari! pusi ca sa iti dau un pic de incredere:)

irinouka, am reluat x pajini din forum, si-am inteles unde fu buba. am crezut ca mesajul giovei l-ai scris tu de fapt. si nu pricepeam cum ai putut intelege fixpe dos ce vroiam eu sa va spun:) din fericire giova e una din fetele pe care le regret, mi-era si imi e drag de ea, si ar mai fi vreo doua-trei. insa, din pacate, asa se intampla, odata amoarea franta... nu mai e cale de intoarcere. pupici lui marco daca cumva mai povestiti:)

louiza, ai avut dreptate cu pisicii... gramada pe acvariu. dar aucm s eproduce o tragedie in direct, peshtishorul negru, trage sa moara...nu inteleg de ce, vad ca pana m-am intors d ela scoala apa s-a cam tulburat si acu imi sfarm creierii sa nu moara toti:(

am dormit doua ore azi noapte. am scris un articol pt scoala si de oboseala n-am mai putut inchide ochii. raca spunea parca ceva despre insomnii... ciudat ca totusi eu ma simt fresh dar stiu ca dcaa nu ma culc pana vine bruno acasa...si maine iar scoala...oooooof, ma duc sa ma trantesc in pat:)
pusici si pe deseara.

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput