Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
Anca.Diana spune:
Ce fac fetele?
Angelique cum te mai simti, esti bine? Fetele acrobatele sunteti ok? Sper ca DA!
Eu am fost la doctor azi. Bebe e sanatos si cu o saptamana mai maricel. Cantareste 1300g.
Mami a luat 10 kg pana acum si e super anemica si cu calciul la pamant. M-am bagat pe Tardyferon.
M-am mai programat la morfolofie de trimestrul 3 pe 4 decembrie la doctorul Albu, in maternitatea Giulesti.
De data asta nu am mai ratacit lista cu intrebari pentru doctorita asa ca va scriu si voua FAQ de graviduta :)
1. Pot sa ma vopsesc? R: Nu. Eventual sa folosesc un nuantator/sampon, ceva mai light.
2. Contact sexual mai am voie? R: Cat mai rar posibil.
3. Pot sa mananc zilnic ciocolata? R: Mai bine nu. Daca simt nevoia sa mananc dulciuri sa mananc fructe mai dulci, prajituri facute in casa, gemuri, dulceturi.
Cam atat! 
Anca D.
27+
Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
Ellenuta spune:
fetelor cu bebelushe ..
eu m-am gandit bine si nu vreau sa-i pun cercelushi .. tati a spus ca sunt nebuna de legat ca fetizele trebuie sa aiba cercei .. eu o sa refuz la spital sa-i faca gauri in urechi .. uite asha ..
oricum, stiu de la fetiza nasilor ca se fac gauri in spital insa nu se pun cerceii imediat ci se tin niste ate in urechi .. nu stiu de ce .. abia dupa cateva zile, puteti sa le puneti cercei ..
gatta .. eu eram 100 % sigura ca e baiat .. si uite ca e 90% fetita .. asa cum spune nenea dr .. 
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Ellenuta, si noi am avut acele ate rosii in urechi. Pentru ca pe vremea respectiva nu existau cercelusi antiseptici si antiinflamatori. Tineai atele, dadeai cu fluocinolon pe urechi de mai multe ori pe zi si dupa o saptamana-doua, in functie de cat de repede se vindeca, puteai sa treci la cercei.
Eu nu stiam ca se fac gauri in urechi in spital... eu ma gandisem la un moment dat la pistolul acela de gauri. Nu stiu exact cum e, ca a doua gaura mi-a facut-o bunica mea (Dumnezeu sa o ierte!) cand aveam 14 ani. Cu ac inrosit si urechea dezinfectata cu spirt. Si am purtat ate cateva zile si apoi am trecut pe cercei.
Dar Laura mi-a dat de gandit si o sa incep sa fac o mica cercetare de piata.
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetelor cu bebelushe ..
eu m-am gandit bine si nu vreau sa-i pun cercelushi .. tati a spus ca sunt nebuna de legat ca fetizele trebuie sa aiba cercei .. eu o sa refuz la spital sa-i faca gauri in urechi .. uite asha ..
oricum, stiu de la fetiza nasilor ca se fac gauri in spital insa nu se pun cerceii imediat ci se tin niste ate in urechi .. nu stiu de ce .. abia dupa cateva zile, puteti sa le puneti cercei ..
gatta .. eu eram 100 % sigura ca e baiat .. si uite ca e 90% fetita .. asa cum spune nenea dr ..31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC![]()
virgo spune:
Fetelor , de ce nu lasati copila sa decida , cand o fi mai marisoara , daca vrea sau nu gauri in urechi !? Chinuiti bietele fete inca din fasa cu bijuterii , parerea mea .
Vedeti ce bine e sa faci baiat ? Nici capul nu ma doare .
Ellenuta spune:
nasha mea a nascut la maternitatea bucur .. acolo i-au facut bebelushei cercei in urechi!
dar poate n-o fi la fel peste tot .. habar nu am ..
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
virgo ..
nu mai sunt vremurile de altadata cand doar fetele aveau gauri in urechi ..
cand ti-o veni flacau cu vreo 20 de gauri in urechi .. sa te vad atunci ..
lol
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
zeririlouiza spune:
Miri frumoase poze frumos burtic, si ce-ti spuneam eu de pisici si acvarii? Bine ca ai scapat de soacra si sa stapanaesti perdelel sanatoasa
Angelique, sa le stapanesti sanatoasa sunt superi dar ce facea acea bricheta langa incaltari
acum am vazut si celalate poze iti vine sa le mananci hainutele
cu intarziere bb-yasmine sa-ti traiasca sa fie cuminte si mancacioasa
alina023 bravo pentru bagajelul de spital
Mari nu te mai supara ca o sa gasesti tu
lala20 meriti bataita ce cautai pe scaun lasa cataratul, eu le le las si cand il prind pe sot il pun sa faca anumite chestii
Honey, mai ia si o pauza nu te obosi prea mult ca ai nevoie de energie pentru bebe iar cu sotul
al meu nu se tine de mine dar rade de se sparge de cate ori trebuie sa ma rasucesc in pat sau sa cobor sau cand ma asez la masa la fel cu burticu meu
Monica docdecap, drum bun ai grija de tine si de bebe, si sa stii ca mi-a placut mult taz dar zuza de mine uita de la mana la gura tot si nu te supara pe noi ![]()
Anca felicitari sa-ti traiasca sa fie sanatoasa sa creasza mare
Miky baby, mie nu a avut mama timp sa-mi faca maioneza (e ceva ce eu nu fac) si am cumparat din aceea facuta gata cu praf de oua eu nefiind imuna la toxoplasmoza nu am voie la oua crude, si cred ca daca pui mai multi castraveciori se pot inlocui gogosarii
Trimit asa pana apuc sa citesc restul ca sunt abea la pagina 8 voi avansati si eu sunt aglomerat al scarbici
Louiza
29s + 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by remiclea
neata fetelor. de sambata am intrat si noi la AMR si sincer ma apuca o frica
.
azi mergem la ora 18 la eco sa ne vedem puiutul si poate de data asta ne arata si putza. speram ca nu va mai fi rusinos/rusinoasa, ca vrem sa stim si noi ce ne aduce barza
30+
poze

MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!!Felicitari pentru AMR.Iti tin pumnii sa va arate bebe ce ascunde intre picioruse
Iulia
30+
IRIS MARIAwww.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
ginnette spune:
Referitor la cercei, si eu vreau sa-i fac in maternintate (pe acelasi principiu: macar e mica si nu sufera asa de tare.. sper eu)
Si o sa-i bag cerceii mei, pe care mi i-a bagat mama, cand aveam 6 luni (si mi-am miscat capul si am o gaura mai sus si una mai jos
); imi plac ca sunt, o inimioara.
Asta pana la botez, cand ii cumpara nasii.
Roxana
31+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 9 SAPTAMANI!
virgo spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
virgo ..
nu mai sunt vremurile de altadata cand doar fetele aveau gauri in urechi ..
cand ti-o veni flacau cu vreo 20 de gauri in urechi .. sa te vad atunci ..
lol31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC![]()
Mai , din partea mea poate sa-si puna si-n limba daca are pofta . Dar macar sa fie din proprie initiativa , nu ca asa a vrut mama/nasa/bunica/catelul/purcelul .

.