Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
creata2008 spune:
Miri - Giova a dat quote la mesajul tau in care ii explicai Irinoukai de ce ai renuntat la celalalt forum. By the way, eu nici nu stiu la ce te referi exact, poate ne explici.
Deci colega noastra nu a zis nimic... uite mai jos secventa care te-a zapacit pe tine. 
quote:
Originally posted by Giovaquote:
Originally posted by miri_mik
irinouka, vezi tu, de aia am renuntat la celalat forum, pt ca la un moment dat aveam senzatia ca toate sunt mai destepte decat mine - ceea ce n-ar fi fost grav - ca toate au bebei supradotati, iar ca al meu e efectiv retardat.asa ca, undeam vazut atata "deshteptaciune", m-am lasat de forum:) da aici imi place. mai zboara uneori cate o replica prost interpretata, dar nu sunt rautacioase, si se restabileste repede echilibrul. ceea ce e sanatos, de altfel:)
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Buna tuturor mamicilor!!
ma scuzati ca ma bag asa intre voi, dar am intrat sa citesc vesti despre Miri, pestisorul auriu si cand colo ce vad?
Miri eu nu cred sa te fi jignit cineva de la noi, sau sa-l fi vorbit de rau pe Bruno, care de altfel e o dulceata de baiat.
Imi pare rau daca ai impresia ca toate suntem destepte, atotstiutoare si rautacioase. Chiar zilele trecute va admiram in poze si ne-am bucurat ca vei avea tot un baietel. poate mai citesti pe la noi, sau poate nu. Uite ca noi te citim si suntem curioase sa aflam vesti despre voi.
Ne pare rau daca ti-am lasat asa o impresie proasta...sa inteleg ca nu mai intri defel la noi, si ca atare nu mai faci parte din grupul nostru. mare pacat!!!
Sarcina usoara si o nastere la fel iti doresc.frumosului Bruno.
Nasteri usoare va doresc tuturor!!!
Sa aveti parte de bebei sanatosi, cuminti si mancaciosi!!
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
gattasalvaje spune:
Remiclea , bafta multa la eco !
Da' instinctul tau de mama cam ce-ti zice despre sexul puiului din burtica ? Eu una am fost 100% inca din primele zile de sarcina ca am o bubulina mica. Nici nu concepeam sa fie baiat.
30+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
creata2008 spune:
So, 'neata! Mi-e foameeee, am citit mai putine pagini azi si inca nu mi-e somn. Voi ce faceti?
Am retinut cateva lucruri deosebit de importante si as vrea sa le spun cateva cuvinte fetelor:
Anca - sa-ti traiasca Mariuca, sa fie sanatoasa si frumoasa si desteapta! Sa fie intr-un ceas bun!
Bubuleana - te stiu de la aspirante, daca nu ma inseala memoria la ora actuala... Ca atare, felicitari si sa fie cu noroc, bucurie si... cu ochi! 
Laura - ai pus o intrebare foaaaaaarte taaaareeee... Chiar nu m-am gandit la faza cu cercelusii. Nici cand ii dam gauri, nici cine ii cumpara, nici daca vor fi din aur, argint sau platina, nici nimic. O sa ma pun serios pe studiat problema, multumesc de deschidere ochi. 
Lala & Alina & Tinna - waaaake up, fetelor, si aveti grija de voi! Lasati acrobatiile diverse si aveti grija de voi si de copilasii vostri. Cum ar fi sa nasteti cu piciorul in ghips? Mare atentie, va rugam!
Si nu in ultimul rand... Honey. Draga mea, m-ai surprins intr-un mod deosebit de placut si te-am apreciat si mai mult de cand am citit ce ai facut pentru soldatii respectivi. Pusa alaturi de nesimtirea unor oameni din tara, fapta ta m-a lasat fara grai si mi-am dat seama ca fetita noastra nu vine totusi intr-o lume complet parazitata. Sper ca toata tranzitia asta germano-americana sa iti fie usoara, drumul cu avionul sa ti se para scurt si acomodarea la noile lucruri din viata ta sa fie "smooth", ca sa vorbim deja "americaneste".
Ai grija de voi si sa ne auzim cu bine cand vei fi din nou online.
fata!
Azi am intrat in saptamana 30 cu Mariuca. Sa-mi pun amr-ul, sa nu mi-l pun... Neah, mai copilaresc un pic!
Creata 1 cu Creata 2 in 30+ azi
Maria Ilona
irinouka spune:
miri, creata, ange, fetele...io nu m-as mira sa fie niste probleme cu ce se scrie si ce apare. ieri, de pilda, cand am postat mesajul despre rautatile care se impart pe alte sectiuni ale forumului, am incheiat scriind "rele mai sunt ia o pauzarile astea". si in loc sa apara ce scriam eu, aparea exact asa: "rele mai sunt ia o pauzale astea". jur, ca doar nu-s nebuna. am chemat si-o colega de birou sa se asigure ca n-am io vedenii. eu scriam ceva in campul mesajului, dadeam TRIMITE iar pe forum aparea chestia cu "ia o pauza". pana la urma am reununtat la propozitia cu pricina.
sa mor daca mai pricep ceva.
oricum, miri, de orice natura ar fi fost mica neintelegere, n-a fost decat atat - o neintelegere. 

irina
29
Rares
ginnette spune:
Neata fetelor,
Sper ca sunteti bine toate (inclusiv acrobatele
)
A nascut Anca (ancadragoman)!
Sa-i traiasca printesa !
Cand ma gandesc ca mai avem asa putin.....
Roxana
31+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 9 SAPTAMANI!
irinouka spune:
quote:
Originally posted by irinouka
miri, creata, ange, fetele...io nu m-as mira sa fie niste probleme cu ce se scrie si ce apare. ieri, de pilda, cand am postat mesajul despre rautatile care se impart pe alte sectiuni ale forumului, am incheiat scriind "rele mai sunt ia o pauzarile astea". si in loc sa apara ce scriam eu, aparea exact asa: "rele mai sunt ia o pauzale astea". jur, ca doar nu-s nebuna. am chemat si-o colega de birou sa se asigure ca n-am io vedenii. eu scriam ceva in campul mesajului, dadeam TRIMITE iar pe forum aparea chestia cu "ia o pauza". pana la urma am reununtat la propozitia cu pricina.
sa mor daca mai pricep ceva.
oricum, miri, de orice natura ar fi fost mica neintelegere, n-a fost decat atat - o neintelegere.
irina29
Rares
aaaaaaaaaaaa!!! m-am prins, uite ca s-a intamplat din nou.
cred ca e chestie de moderare. eu am scris m_u_i_e_r_i in loc de femei si cred ca s-a autosesizat ceva pe-aici ca as vorbi urat. :-)))
irina
29
Rares
zeririlouiza spune:
Buna zuzelor, eu ca de obicei de acasa nu am timp sa stau joi am fost la doctora apoi dupa ce v-am scris voua m-am culcat ca eram franta, vineri am colindat ploiesti din lung in lat sa cautam un coltar de bucatarie finalmente ne-am luat canapea de colt la sufragerie, chiar daca stam aici de anul trecut din septembrie mai avem lipsuri ca la orice inceput
si apoi in wekend daca sotul a statr acasa am colindat de colo colo am si lenevit, sper ca voi sunteti bine eu am sa icerc sa recuoperez macar putin si revin va pupic
Louiza
29s + 
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
creata2008 spune:
Chiar asa, vorbesti urat! De fata cu atatia copilasi! ![]()
Nu, neintelegerea a fost de alta natura. Am explicat mai sus ce s-a intamplat, de a crezut Miri ca ai zis tu ceva...
quote:
cred ca e chestie de moderare. eu am scris m_u_i_e_r_i in loc de femei si cred ca s-a autosesizat ceva pe-aici ca as vorbi urat. :-)))
irinouka spune:
da-da, creata, am inteles si faza aia. cred ca miri mi-a atribuit, din greseala, mesajul scris de giova. sau ceva de genul asta. :-) oricum, se intampla! :-)))
irina
29
Rares
ginnette spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Chiar asa, vorbesti urat! De fata cu atatia copilasi!
Nu, neintelegerea a fost de alta natura. Am explicat mai sus ce s-a intamplat, de a crezut Miri ca ai zis tu ceva...quote:
Las' ca asa le "calim" urechile ! sa fie pregatiti pentru jungla!
Roxana
31+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 9 SAPTAMANI!

Marco (6 ian. 2006)