Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aha .. si am uitat .. dupa plimbarea la ikea .. m-a durut spatele foarte foarte tare ... si ma durea si burtica .. asha parca aveam febra musculara ..

acu' burtica e bine .. dar spatele ma omoara ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Alina 023, imi pare rau ca ai cazut si mai ales ca nu te-a ajutat nimeni. Din pacate suntem fff departe de lumea de lumea civilizata.
o sa fiti socate cand o sa va spun ce am patit eu sapt.trecuta in metrou. M-am asezat pe un scaun liber, langa un nene care tinea geanta langa el. nici nu m-am asezat bine, ca imi spune ca el tinea locul pt.sotie. eu ii spun ca sunt insarcinta si el incepe cu faze ca ce, nu am 80 ani, de ce nu stau in picioare, ca sotia lui e bolnava, sa merg sa ridic pe altcineva de pe scaun, etc... nu va spun ca am inceput sa plang de nervi, sotia lui ii spunea sa inceteze si el nimic. pana la urma s-a ridicat si au plecat in alt vagon.

Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

neata zuzici...am intrat sa va salut...si ma duc sa ma apuc de nitica ordine...
tina imi pare rau k ai cazut...da ma bucur ca nu ai patit nimik...

Cea mai optimista gravidutza!
26s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

IRINOUKA!

aaalooo! fata! ce tot scrii acolo???? io-ti ziceam, in completarea a ce ziceai tu, ca aici ma simt bine cu voi! ca dincolo ma simteam tuta proasta cu copil retardat pt ca se gasea mereu cineva atotstiutor si atoatecunoscator!

pe VOI va iubesc la nebunie!

acu ma intorc la citit, ca m-am socat cand am citit ce-am citit:)

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

irina 29 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Angeliq si Tinna S, multa, multa sanatate. aveti grija sa voi.
Gatta, eu nu cred ca nu as fi rezistat sa nu-i spun vreo doua vanzatoarei rele.
Raca, sper sa se rezolve cat mai repede problemele tale de la serv si sa te linistesti. si eu am inceput sa dorm mai putin, iar noaptea dorm chiar prost, ma tot intorc de pe o parte pe alta, cred ca in curand o sa ajung sa dorm in fotoliu.

Mari 27+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri, ce-am zis, ce-am zis???
m-am uitat si io in urma da' nu am inteles.
pup

irina 29 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Va pup, fetelor, va multumesc pt sustinere, din pacate tot super rau ma simt, nu am dormit deloc deloc azi noapte si sunt beata, sunt macar bucuroasa ca nu am facut febra si ca criza de astm sta in prag, adica nu s-a declansat si daca reusesc sa o tin mental pe loc e totusi ok. Am vb cu dr la telefon si mi-a dat tratment homeopat, s-a dus iubitul meu si le-a luat cand a venit dimineata acasa. Bebe saracul de el s-a miscat toata noaptea si a tot sughitat, macar stiu ca e bine, puiul meu.

Tinna S, sa stii ca e un virus nasol in Cta, exact aceleasi simptome pe care le-ai descris tu le am si eu.

Va pup si va multumesc mult, mult, nu stiu ce m-as face fara voi.

Miri, sa stii ca si eu am incercat sa vad ce a spus Irinouka dar ea saracuta nu a spus nimic ...

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Doamne, fetelor, harnicute sunteti! Abia reusesc sa citesc din urma si voi incepeti deja un nou capitol! Sunteti niste mamici foarte energice!

Felicia, 25+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Neatza Zuzici !

Va doresc o saptamana frumoasa ...in ciuda vremii de-afara !

Nemary , nesimtirea este peste tot in jurul nostru ...ma ingrozeste cateodata cand vad cat de rea este lumea , cum am ajuns sa ne mancam intre noi ca niste animale. Parca in provincie nu este chiar asa...

Ellenuta , la durerile de spate am observat ca singurul remediu este odihna. Eu cum fac efort , cum ma doare...ieri am stat in picioare toata ziua , am facut piatza , mancare , curatenie...si aseara nu ma mai puteam misca . A fost un adevarat chin sa fac un dush. Sotul meu a zis ca ma bate daca nu stau cuminte...

Raca , iti dorec ca numele Razvan-Gabriel sa fie cu noroc pentru bebelul tau ! Si ...cu scrisul incoerent...da-i bataie , de-aia suntem aici , sa ne ascultam una pe alta si sa ne sprijinim...nu ne obosesti deloc.

Vreau sa va intreb pe cele care aveti deja experienta alaptatului...ati folosit careva pompa manuala de la Primii Pasi ? Am vazut in Cora , arata bine si este la un pret f. mic , vreo 500 mii. Ma batea gandul s-o iau , ca am vazut ca una identica de la Avent este vreo 2 milioane , insa nu stiu cat e de buna ?

30+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

neata fetelor. de sambata am intrat si noi la AMR si sincer ma apuca o frica.
azi mergem la ora 18 la eco sa ne vedem puiutul si poate de data asta ne arata si putza. speram ca nu va mai fi rusinos/rusinoasa, ca vrem sa stim si noi ce ne aduce barza

30+
poze

Mergi la inceput