Strumfi de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
aylin_tarcan spune:
neata!
intrebare intrebatoare: voi cand puneti laptic la congelator, de cepuneti? pentru situatia in care plecati si ramane altcineva cu copilul sa aiba ce sa ii dea? sau pentru vremuri grele de zero productie?
si alta intrebare intrebatoare: ce medicamente am voie sa iau? in principal analgezice. adica sa zicem pentru dureri de cap, masea, burta...cam astea ar fi...
ca am avut o noapte de plans de durere de masea si am luat un paracetamol si no spa. ca nu am stiut daca am voie algocalmin (pe prospect scrie ca se intrerupe alaptarea 48 de ore)
si acum vreau sa stiu daca mai patesc o chestie asemanatoare (nu neaparat masea) cam ce am voie sa iau si in ce cantitate....daca stie cineva.
noi suntem tipatoare iar, iar nu mancam dar tipam. nu vrem nici mancare, nici somn, nici joaca, vrem pur si simplu sa plangem!!! iar eu sunt capie!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
cristina26 spune:
Nu am gasit nr de telefon al lui Samuray_lady or samadhi, le are cineva?
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
mychydutza spune:
brazuca LA MULTI ANI!!! , sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!
Carmena mi-a placut teribil cum gandesti despre subiectul : DIVERSIFICARE. asa am de gand si eu: sa-l diversific atunci cand o pofti el la alte alea decat lapte! intre timp cred ca-mi trag soacra in tzeapa daca ma mai streseaza cu chestii de genu: "da-i si altceva! nu=i dai suc????????".
andrei manca de vreo 2 zile ca spartu. abia fac fatza Tzitzy si Mitzy(cele 2 bidonashe cu lapte), la cerintele lui. s-a trezit si azi noapte pe la 3 sa mance, ceea ce n=a mai facut de sapt bune! o fi in puseu? hehehe
*mihaela*
ghinetz spune:
Buna dimineata!
Sa-mi fie rusine. V-am promis cafea de dimineata si... Noroc de Nonna. Pai cine sa se trezeasca daca azi noapte am avut program de distractii? L-am culcat pe Victor in patut pe la 9, dupa baie. S-a trezit la 12, a papat bine si a adormit din nou, tot in patut. Am zis ca o sa doarma acolo pana dimineata. Ei, as! La 2 s-a trezit iar, a mancat o tzatza (si nu culcat), l-am pus in patut (parea ca doarme, asa ca m-am intins si eu si am atipit), dar s-a trezit. A mai mancat (tot bine), dar nu a mai fost chip sa adoarma. L-am luat la mine in pat si a adormit sugand. Apoi s-a mai trezit la 4 si la 5. Iar de la 5 am dormit amandoi pana la 9 (Noroc ca Stefan a ramas la mama aseara) Pai zi si tu, karligutza, curat puseu de crestere! Dar puseu de alintat oare nu exista?! Asa ca, Lia, cred ca azi noapte am fi putut sa ne conversam la un telefon, daca tot am avut porgram de veghe.
La multi ani, brazuca!!!. Mai asteapta si scaunul urmator, Poate nu e nimic. Sa ne spui. Ma gandesc la tine.
Astept si eu poze de la Luna. Si mai vreau si de la alte mamici, de la toate. Chiar daca uit sa va mai spun cat de frumosi sunt toti puiutii, sa stiti ca-mi face mareeee placere sa ii admir.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
X-ray spune:
la multi ani corina!fa examenul lui kk, fi atenta daca se mai repeta episodul,i-ai temperatura sa vezi daca face febra.si linisteste-te putin ca asa o agiti si pe ea.
cristina cu bb-lashii de la odiseea asta cu siguranta lumea va fi mai frumoasa.
aylin eu am pus lapte pt perioada cand nu voi putea alapta din diverse motive cum ar fi:ma imbolnavesc,plec de acasa o zi...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
brazuca25 spune:
Multumesc inca o data pt urari fetelor! M-am mai linistit putin si o sa ma duc sa ii fac coprocultura la IOMC azi sa vedem ce iese. Deocamdata ea doarme fara nici o grija si nu pare sa o deranjeze ceva la burtica.
Pentru ca tot vorbeati de lipsa de somn, si Denisa a facut asta la fix 3 luni. Acum la 3 luni si 2 saptamani deja a dormit azi noapte de la 22.30 pana la 7 azi dimineata. Un record adevarat! Noroc cu degetelele alea ca pacalesc foamea in somn asa si sta fata pana dimineata si suzeteste la ele!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Cok spune:
Buna fetelor!
sunt o mamica de iulie 2007 ( 15 iulie ) si vreau sa va salut pe toate ....Ana ( minunea mea ) este acum putin infundata si nu mai stiu ce sa-i mai fac sa scape de mucisori; vine pediatra dupa-amiaza ...sa vedem ce mai zice.....
la voi cu ce a trecut si in cat timp?
Sa-mi zica si mie cineva cu ce sa incep diversificarea; si cum; si cat; sunt cam stresata din aceasta cauza....ca nu am unde sa citesc concret ce si cum? eu cred ca ea este pregatita si pt altceva decat Milupa...pe 15 face 4 luni....imi este teama sa nu gresesc....oricum tb sa fie sanatoasa tun cand ii introduc un aliment nou, nu?
Agri spune:
Buna ziua tuturor si scuze de disparitie dar se pare ca nu prea imi iese faza cu organizarea timpului.
Sanatate multa lui Tudor Jadi si tie multa putere stiu cat e de greu.
Despre noi ce sa va spun tocmai am implinit 4 luni, 7.600kg, sambata am botezat-o si papa exclusiv san, avem ceva probleme cu constipatia si isi suge degetele mari, doarme bine si este ingrozitor de cuminte, nu plange decat cand ii este foarte somn. Acum ca a inceput vremea proasta sper sa am mai multa vreme sa forumesc.
Va doresc multa sanatate voua si puiutilor vostri si va pup cu drag.
ghinetz spune:
quote:
Acum la 3 luni si 2 saptamani deja a dormit azi noapte de la 22.30 pana la 7 azi dimineata.
Waw!!! brazuca ce bine suna! Nu trimiti si la Iasi esenta de asta, de BB somnoros?
quote:
Noroc cu degetelele alea ca pacalesc foamea in somn asa si sta fata pana dimineata si suzeteste la ele!
Stii, si eu ma gandeam ca poate se trezeste de dragul de a suge, nu de foame. Desi, daca ziua sta la san, dar se hilizeste la mine, mai suge putin, mai admira peisajul...noaptea trage din tzatze tot.
Anca, bine ai venit. Si tu si "minunea ta". Despre diversificare s-a discutat f fain si competent - spun eu - in capitolul trecut. Citeste ca o sa-ti placa. Si o sa te informezi corect. decizia de a incepe diversificarea insa iti apartine tie si medicului tau. Noi pe aici am cazut mai toate de acord ca pana la 6 luni BB nu va bea decat lapte.
Si despre muci s-a discutat, tot recent (ca sa nu te trimit cu capitole muuulte in urma). In principiu...pune ser in nasuc, ca sa se inmoaie ce e pe acolo. Metoda: intorci copilul pe o parte si pui ser in nara superioara. La fel procedezi cu cealalta nara. la mine a avut efect metoda asta. Apoi, daca e cazul scoti cu o pompa. Si daca chiar e cazul foloseste "batista bebelusului". Tot de comun acord suntem pe aici de parere ca "batista" asta miraculoasa nu prea trebuie folosita in exces, deci doar cand e musai nevoie.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"