Electrocasnicele Beko
Am gasit aici la un magazin masina de spalat si frigider marca Beko la un pret foarte bun...insa prea multe despre aceasta firma nu stim...am vazut doar in ultima vreme ca au multe reclame la tv...
daca stiti ceva mai multe despre calitatea acestor electrocasnice va rog sa imi spuneti.
Raspunsuri
Annie80 spune:
eu am fost multumita de masina de spalat, adica, nu am avut probl cu ea, spala bine dar aici e implicat detergentul si programul de spalare si calitatea apei, altceva ce sa ceri de la ea ? doar dak ar calca si rufele as fi super multumita.
frigider, n-am avut de la ei, nu ma pot pronunta, dar vecina mea a avut si mai are, cred,si era nemultumita ca nu mai are stratul de gheata in congelator dar a priceput cum e cu noua generatie de frigidere
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity and stupids,specially those who think are smarts but have forgotten the "ass".
innaa spune:
Anni hahaha super tare vecina ta
cat despre masina de spalat ai dreptate sunt mai multe de care depinde "un spalat" bun...sunt curioasa ce parere are lumea despre ele...pentru ca nu e totusi un brand cunoscut...si din cate am citit eu pe net sunt fabricate in Turcia...asa o fi? am vazut totusi ca in Ro au preturi destul de maricele.
dumitrulaura spune:
Eu am masina de spalat vase de la beko si sunt multumita. E adevarat ca nu am cu ce sa compar pentru ca e prima masina de spalat vase pe care am achizitionat-o. Dar din ce am citit , beko a fost considerata cea mai buna marca cu cele mai mari vanzari in 2006 , parca, la categoria pret/ calitate. Adica la pretul pe care il au calitatea este destul de buna. Pana la urma le cumperi nu sa le ai o viata. La un moment dat o sa trebuiasca sa iei altele.
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by dumitrulaura
Pana la urma le cumperi nu sa le ai o viata. La un moment dat o sa trebuiasca sa iei altele.
pe mine asta ma seaca, aici am observat ca electro-casnicile tin un pic mai mult decat garantia, stiu ca si companiile tre sa aibe un profit si vanzari mai multe dar e cam a bataie de joc.
bateria la laptop sa dus la o sapt dupa garantie, Tv-ul la 3 luni dupa garantie. pai mama are un tv Nei din 92 si inca merge perfect si n-a vazut reparatie in viata lui....
scuze de off-topic
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity and stupids,specially those who think are smarts but have forgotten the "ass".
Alma2006 spune:
Eu am masina de spalat Beko, e adevarat de putin timp dar, sunt multumita de ea. Singurul lucru care ma enerveaza la ea este programul normal (ca durata) de spalare care parca nu se mai termina: aprox. 1h 30min. Cel scurt cam 45 min. Pana la Beko am avut un Diamant romanesc la care programul dura 50 min, neavand alte optiuni. A fost super bun dar...a sucombat.
Parerea mea: Beko e ok
O zi buna!
Deborah77 spune:
Inna, Beko e brandul firmei turcesti care a cumparat celebra fabrica Arctic. Se pare ca fac treaba buna. Produsele Beko sunt fabricate in Turcia si le-au pozitionat peste marca populara, Arctic. Eu am frigider Beko de 1 an. Arata bine si e foarte spatios. Pretul a fost bun. Imi pare ca e cam zgomotos, dar nu ne deranjeaza, nu doarme nimeni prin preajma lui :). In rest......ce ar trebui sa-mi placa la un frigider? Nu s-a stricat pana acum, isi face treaba....frigider..na.
tierry spune:
Eu am un aspirator de la ei de mai bine de 3 ani de zile si sunt foarte multumita de el!
nanna spune:
si eu am un Beko, aragaz, de vreo 5 ani jumate, abia aparusera. N-am avut nicio problema, si-a facut treaba super ok.
Apropos de off-topic: am un super frigider Indesit care face un zgomot...nici acum dupa ceva vreme nu imi vine a crede ca un frigider poate sa "raga" in halul asta...