Crisa, o fetita luptatoare-cont paypal

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corynutza spune:

Ne bucuram foarte mult ca ati vazut-o pe Crisa la Povestiri Adevarate, ea s-a descurcat de minune cand au venit reporterii sa filmeze si a spus multe poezii si cantecele.Este o minune de copil si spera din suflet ca Mos Craciun o va ajuta sa scape de furtun, pentru ca din "nefericire" Mos Nicolae nu a ajutat-o si i-a adus multe jucarii.Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de Crisa si de familia ei si imi doresc din tot sufletul sa stranga cat mai repede suma necesara si sa mearga in Belgia.

Reportajul de la Acasa Tv il puteti viziona si aici http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestiri-adevarate/noutati/la-povestiri-adevarate-o-fetita-bolnava-de-cancer-i-a-cerut-mosului.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chita spune:

Crisa a fost data si azi la povestiri si au arata ca suntem sustinuti de familia Slavescu parintii lu' Sebi.Speram sa strangem si ce a mai ramas cat mai repede.Inregistrarea o puteti viziona aici
http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestiri-adevarate/noutati/la-povestiri-adevarate-fetita-care-il-ruga-pe-mos-nicolae-sa-i.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

15 euro de la Simina si Alex, si 25 de $cad transformati in 16 euro de la Stefan M.
Multumim in numele Crisei .Sanatate pui mic, inca putin si ajungi in Be si scapi de furtunul nazdravan.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Dragele si dragii nostri!!!

Multumim pentru sustinere si vizionare!!

Multumim si Norei, parintilor lui Sebi, familia Slavescu, Beatrix, Soni, Dantje, Cristinei Felinar, Roxanei Georgescu si nu numai, multumim inca odata tututor !!!!

Speram sa fiti in continuare alaturi de mica Crisa!

Crisa zilele acestea e putin racita, speram sa nu se agraveze, dar ea continua sa invete poezii cu Mos Craciun si cantecele si copiaza toate cuvintele scrise pe care le vede.

Asta sera mi-a redat pe tastaura NUROFEN (vazuse pe sticluta) si DAYS.
Sa vedeti ce repede o sa invete cantecele si in alte limbi. Are si o memorie vizuala fantastica!!!!

Sanatate tuturor si pupicei de la Crisa!

Cristina, mama Sabinei

Crisa filmulete-http://www.mecenat.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Va scriu la drum de seara! I-mi pare rau dar pliculetul meu nu v-a mai ajunge! posta italiana, cea belgiana cine stie! Am plins , am vb cu Nora pe pm, nu e vina nimanui! fetele care au fost alaturi in cazul ceor doi copii -ingerasi acum- cu leucemie stiu ca si ie mi s-a intimplat sa nu primesc un plic de la Liana dar nu e vina nostra! Nora, te rog nu te simti vinovata! Ma simt deja eu1 Nu mi s-a mai intimplat! au ajuns oriunde si fetele o pot confirma! De pot incerc sa mai strig ceva ! Chiar daca lumea nu e corecta mereu , sper din suflet ca CRISA sa nu se impiedice in asta,si sa continuie drumul spre sanatatae si viata!
Cer scuze eu , pentru "mirsavia " unora"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Draga Soni,
nu trebuie sa se simta nimeni vinovat, cred eu!

Astfel de incidente se mai intampla!!

Doamne, Doamne are in continuare grija si de Crisa!

Cristina, mama Sabinei

http://www.mecenat.ro/

Mergi la inceput

Buna seara tuturor ,crisa este racita ,are nasucul infundat si se simte rau ,scuzati-ma ca nu am mai scris dar nu am mai avut timp ,desi am aparut de 2 ori la povestiri si odata la tvr 1 ,mari reactii nu au fost ,sincer sunt chiar dezamagita ,telefoanele nu au prea sunat iar in conturi nu a crescut foarte mult ,mai asteptam ,sincer nici nu stiu ce sa mai cred
Facand o socoteala si insumand toate conturile din belgia ,paypalu ,moneybookers ,ce avem acasa ,bcr ,ce am mai primit din strainatate prin servicii rapide ,toate la un loc avem suma de -15000 euro .
Inca 5000 de euro si crisa va putea pleca in belgia ,multumim ALINA 71 ,AURELIA 1278 ,SI TUTUROR CARE AU DONAT PENTRU CRISA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Vali, imi pare rau ca mititca e racita, speram sa-i treaca repede. Cat despre bani, hai ssa fim optimisti si sa speram ca se vor strange repede si ceilalti 5000 si veti putea veni aici.

Soni, asa de rau imi pare, habar nu am ce s-a intamplat. Barbate-miu spune ca e o mare prostie sa se trimita bani prin posta, ca pot fi detectati usor si ca rau am facut ca am ales o astfel de metoda. Am incercat sa-i zic ca au mai tot fost trimisi bani asa si au ajuns cu bine, dar...Pe de alta parte, eu inca mai sper sa vina, cine stie...

Asta este, noi mergem inainte, eu vorbesc oricui despre Crisa, ieri seara au fost niste prieteni la noi si mi-au dat si ei 60 de eur pe care o sa-i pun eu in contul pt Crisa, altii mi-au promis, sa vedem ce-o sa iasa!

Doamne ajuta si haideti s-o ajutam pe Crisa!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Stiu ce nasol se simte si cum s-au simtit altii ca mine! Nu e ca sint detectati! Cum au ajuns mereu ajuneau si astia! e ca sint cazuri nefericite! oamenii fara suflet si fara constiinta! Nu sintem toti egali!
am sa icerc sa mai fac ce pot! daca nu acu macar cind Crisa v-a fi in Belgia! Si am controlat ! adresa era bine scrisa! DA CINE STIE! DD E MARE SI VEDE!!
SANATATE CRISA! NU TE UIT!

DACA A-TI STI CE RAU STAU! Merci de intelegere da chiar nu am nici o vina!

Mergi la inceput

Draga noastra SONI ,te rog din suflet sa nu te simti vinovata sau altfel se mai intampla si astfel de lucruri ,stiu ca te ai zbatut mult pentru crisa mea si ai vrut sa o ajuti din tot sufletul si ai ajutat o mult sa stii ,ai o inima de aur si tare as vrea sa tinem legatura sa ti spun ce face crisa mea .
Si noi intampinam destule rautati din partea unor semeni de ai nostri care nu prea au inteles ca bunatatea e un lucru rar iar cine nu intelege suferinta unui copil e limitat ,suferinta nu se explica se intelege ,astfel de oamenii sunt peste tot ,dar slava domnului ca nu sunt prea multi .
In concluzie te rog sa nu pui la suflet acest incident si sa fii in continuare alaturi de noi ,pentru ca sper din tot sufletul sa -ti dau vesti bune despre crisa noastra ,si sa te bucuri alaturi de noi de sanatatea crisei ,multii pupici de la crisa ca sa nu mai fii suparata ,nu e vina ta .

Mergi la inceput