*** LA REDOUTE *** (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Denisabia, eu cred ca nici unul din produsele vanate de tine nu se pot purta pe vreme rece, asta daca stai destul de mult pe afara ( de ex eu utilizez transportul in comun pentru a merge la job...) Sunt cam 100% poliester si nu sunt dublate.
Nu stiu ce sa spun, sa mai zica si fetele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

denisabia si eu sunt de acord cu ce zice tonia...toate sunt poliester si deci destul de subtirele...fusta o poti lua doar cu cizme lungi si palton in sezonul rece ea este mai de primavara am luat-o si eu

oricum la ce preturi au pe site pantalonii astia si avand in vedere materialul din care sunt facuti nu se merita sa-i cumperi oricum...adik gasesti si aici la pretul asta si macar poti proba

cauta ceva din stofa mai groasa daca vrei pentru iarna eu am vazut ceva pe site

a primit cineva colet din 1 noiembrie? ca sunt nerabdatoare sa vad ce am cumparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Stiu ca sunt offtopic,dar nu mai am rabdare sa apara un raspuns la subiectul despre Quelle,asa ca va intreb si pe voi :

Vreau sa comand niste botine de la Quelle,dar marimile sunt in sistemul englezesc,adica 5,5 1/2,6,6 1/2,etc
Unde gasesc eu un tabel care coverteste marimile astea ciudate in marimi cu care suntem noi obisnuite,adica 36,37,38...
M-am tot uitat in catalogul Quelle dar n-am gasit.

Am gasit cu google,dar ma gandeam ca ar fi normal sa fie si in catalogul Quelle tabelul de conversie a marimilor,ca sa n-o dau in bara.
E undeva in catalog sau pe site si nu-l vad eu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

jasmine nu stiu in ce masura te ajut cu raspunsul meu...eu mi-am luat o pereche de pantofi decupati marimea 7 si eu port 38 aici...nu stiam nici eu corespondentul nr de aici dar am probat direct cand am fost plecata in tarile calde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Subeict nou!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput