Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioana sa stii ca nici Diana nu vrea sa mai manance branza si mai demult baga la greu,mai ales cascaval.Branza topita cred ca ar vrea,dar nu am mai cumparat defel eu.Eu de cate ori am facut omleata am pus asa cascaval razalit in ea,dar eu asa pun de obicei.Si noroc ca ii plac ouale indiferent cum.De obicei le fierb moi - 3-4 min de cand incep sa fiarba.Si il mananca cu linguritza,il zdrobim intr-o farfurioara si mai pune si paine in el ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

RALU cum le cheama,de pastele din porumb zic?
Aaaa sa va mai zic ceva,stiti ca eu tot ii dadeam nuci Dianei,ca ziceam ca-s energizante.
Azi chiar am citit intr-o revista ca sunt super indicate pentru cresterea poftei de mancare ,pentru copiii mai slabuti si mai anemici
Hai ca era sa uit, DENISA baga nuci,ca scrie si ca-s super bune si regleaza problemele la glanda tiroida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ralu sa stii ca si eu m-am gandit ca e ciudat gris cu lapte dimineata dar dupa aia am vazut ca la gradinita de ex le da...
Noi ne-am schimbat enrom programul de masa si cantitatile.
Acum bea la 7 cand se trezeste 200, maxim 250 lapte (si inainte bea cel putin 330),pe la 9 papam un fruct sau un iaurt de 125 gr sau 2 cremwursti sau 2-3 felioare de parizer/salam Victoria(e inebunit dupa cel de la Unicarm).....ideea e ca papam putin la 9, pe la 12-12.30 papa supica/ciorbica maxim 300 gr iar pe la 17 iaurt/gris cu lapte/orez cu lapte/ clatita , in jur de 300 gr. La nani, la ora 21 mai papa 200 lapte
Stiu ca e destul de ok dar inainte papa mult mai bine, adica avea 3 mese de aprox. 300-350 gr si 2 mese de lapte (600 lapte in total)......acum papa doar 2 mese si gustarea de la 9 si numai 400 de lapte/zi.......
Macar papa si el mai cu placere sa zicem, desi in prima faza cand ma vede cu farfuria in mana incepe sa urle si o ia la goana....de multe ori imi aduc ceva sa mananc EU la TV si cand me vede, crede ca-i dau lui si dispare urgent, urland

eu ma gandesc ca pe masura ce cresc papa mai...putin, adica nu le mai este foame atat de repedesau care-i explicatia?

Si ce am remarcat, al doilea copil papa diferit de primul, adica daca primul a fost papacios al doilea e mofturici si invers.
Ex: Alex al Denisei e mai mofturici iar Emma papa excelent, Razvan al Brandusei papa bine iar Ana era mai sclifosita, Roxanica Danei parca papa mai bine decat Oana..........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetele mele se joaca: Oana e mama si sta cu o papusa atarnata-n brate, iar Roxana e tata. Si mama il trimite pe tata la servici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Acum imi dau seama ce mesaj alambicat am trimis, sper sa intelegeti ceva!

Voiam sa va spun ca al meu copil mananca la greu ciorbita de pui/vita a la grec, acrita putin cu lamaie. Cred ca doar ciorba din asta ar manca!!!! Si sunt convinsa ca nu suntem singurii dar ma omoara cu fixatiile, are 3-4 feluri de mancare care le papa si nu vrea altceva, mereu le tot rotesc!!!! Ai vostri ce fixatii au (poate ma mai inspir)............a si trebuie sa incerc si eu sa-i fac paste ca poate avem si noi succes, deocamdata, alea cu branza nu-l incanta!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ioanaaaaa, cand te aud cu asemenea cantitati ma ia cu amateli. Ce e aia 2 cremwursti, frate? Ce e aia 300 de grame de ciorba sau alta mancare? Maxim maximorum 200 si cand le papa pe astea imi fac cruce. Norocul nostru este ca Tia asimileaza f bine si sunt convinsa ca nu ii trebuie mai mult.
Moni, strumfei nu ii plac nucile defel, ca i-as da si eu.
Cu noptile agitate ne laudam si noi de vreo saptamana si tocmai ce ma bucuram ca nu se mai trezeste plangand. Acum fac legatura cu ce mi-a spus doctorita, ca in perioada eruptiei e imunitatea mai scazuta in gurita (ultima tura de afte+herpes a fost inainte e canini si inainte avea aproape nonstop). Cu siguranta datorita eruptiei a facut si nenorocita de stomatita si se jeleste noptile+lipsa de pofta de lapte si papa.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Ioana, eu asa am crescut, grisul cu lapte il mancam fie la masa de dimineata, fie la cea de seara.

Fetele mele mananca bine amandoua, doar ca au gusturi diferite: Roxanei ii place dulcele, pe cand Oana le prefera pe cel sarat si cel acru. Roxana inca bea cu placere laptele, iar Oana nu l-a mai baut de la 8 luni.

Eu a trebuit sa le fac programul de masa asemanator pentru amandoua si am luat orele din programul de la camin:
- dimineata in jurul orei 9:00
- gustare la ora 11:00 (de obicei un fruct)
- la pranz 13:00-13:30
- gustare de dupa-amiaza pe la ora 16:00-17:00
- masa de seara pe la 20:00-21:00
- Roxana isi bea laptele de seara in pat, la culcare si asta e destul de tarziu, pe la 22:30

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_ene

Fetele mele se joaca: Oana e mama si sta cu o papusa atarnata-n brate, iar Roxana e tata. Si mama il trimite pe tata la servici ...

si a plecat "tati" la servici?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

si a plecat "tati" la servici?

Daaaaaaaa , dar s-a intors repede si l-a certat "mama".

- "Haide, tata, sa le facem un leagan in camera la fete".
"Tata" sta tolanit in fata televizorului.... "mama" il trage de mana si-l cara (la propriu) pana in dormitor, iara "tata" fuge si revine la televizor cu mama tipand in urma lui...

Ma duc sa le imbrac si sa le scot afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Dana, tare frumos trebuie sa fie sa iti vezi spiridusele cum se joaca. Sunt convinsa ca Oana ii stimuleaza foarte mult imaginatia si Roxanei. Uff, abia astept si eu si tot spun ca voi avea fetita, mai ales ca asa imi iese si in calendarele chinezesti.
Ioana, eu am inteles mesajul tau. Fixatiile noastre sunt cam asa: iaurt cu fructe, preferabil danonino pe care il cam evit, paste sub orice forma, ciuperci, ciorbe si supe, dar fara sa fie acrite, porumb, legume din alea congelate cu porumb, aaaa..si fasolea verde ii place la nebunie. Eu o fac f simplu si asa ne place mult de tot...o fierb si apoi o pun in tigaie cu un pic de apa si unt, pana ajunge sa se caleasca un pic de tot si pun o "tzar" e usturoi. E o adevarata distractie cum isi impusca bobitele in gura si apoi papa casutza de la bobitze.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput