Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Lista celor care nu o mai doresc pe membra BiancaS:
1. Toanca
2. Ingrid
3. Anam
4. Monica
5. Lorena
6. T Ioana
7. Denisa
8. Astery
9. Irina
10. Ralu
11. Janina
12. Anasebe
13. DanaEne
Lista membrilor care doresc ca Biancas sa ramana
1. Anasol

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Dana imi amintesc de cand eram gravi si ne-ai pus prima oara o poza cu Oana - vaaai ca de atunci tot la aia ma gandeam ca vreau si eu exact asa o fetitza si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Idei spectaculoase pentru masa de dimineata nu am.
Cam asa le dau eu:
- lapte cu diverse tipuri de cereale (intotdeauna am cel putin 2 tipuri de cereale in casa) / gris cu lapte si gem / orez cu lapte
- ou fiert cu branza topita
- omleta cu branzica rasa
- cremwursti
- iaurturi cu cereale
- branzica Fagaras

Moni, ma bucur ca a functionat

Mergi la inceput

Dienutza mea e inca la mami,zice ca n-a mai dormit asa bine ca ieri noapte,adica s-a mai faztait si a scancit in somn,iar acum dimineatza tot cu mana in gura era,atat ca nu era miorlaita.Maselele astea,macar de-ar iesi odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana mi-ai dat o idee cu omleta+cascaval ras. Eu sunt necajita ca nu papa deloc cascaval sau branzica, de nici un fel. Dar pt ca-i place omleta f mult o sa-i rad cascaval si eventual o fac ca pe o clatita si o pliez in 2 ca sa se topeasca acolo cascavalul.
Cu depistarea ID-ului cred (sper sa nu ma insel, si daca ma insel intr-adevar sa nu se supere) ca Anca(Acina) a fost cea care a "depistat-o"

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Dana, sar'na de iedei, os a incerc si eu unele pentru ca se apropie de gusturile Anastasiei. cereale si eu am cel putin doua feluri, dar mereu i le combin. Mi-a tot zis si mama sa ii dam gris cu lapte/orez cu lapte dimineata, dar mie mi se parea ciudat sa ii dau dimineata, sa stii ca o sa incerc.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Si Roxana a inceput sa aiba din nou nopti mai agitate, probabil ca si la ea tot de la maselutze i se trage.
Asta-noapte totusi a fost ceva mai bine.

Noi ieri am fost in vizita la finii nostri la Ploiesti.
Tare bine ne-am simtit, a fost relaxant si foaaaarte placut sa schimb putin rutina.

Acum mergem la socri la masa de pranz, iar de maine... o luam de coada... acelasi program STAS.
Uf!

Mergi la inceput

IOANA da mai,ai dreptate cred ca Acina a depistat-o,Daniela din Eforie doar mi-a trimis si mie linkul de pe forumul celalalt,asta imi amintesc bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ioana, nici strumfa nu papa branza defel, eventual branza topita+dinn aia pentru copii o linge cate un pic. Daca in omleta o papa si am mai avut succes cu branzica in paste pentru ca astea ii plac ff mult si le papa si goale. Fetelor am gasit niste paste superbune din porumb, merita incercate.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Ralu, eu am preluat multe din felurile de mancare pe care le primeste Oana la camin dimineata. Orezul si grisul cu lapte sunt printre cele mai dese.
Lor le mai dau la gradi sandwisuri cu muschiulet sau cu cascaval. Dar eu le pregatesc la fel pentru amandoua, iar Roxanei inca nu i-am dat mezeluri.

Ioana, sa stii ca se topeste super cascavalul in omleta... e tare gustos.

Mergi la inceput