Papusa Oana Zavoranu Barbye
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by minoki
Draga Miha!vad ca esti membra de 5 stele dar vad ca si tu faci parte din grupul celor invidioase!E frumoasa e desteapta,are bani!
Zavoranca sub acoperire!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Natasa spune:
Minoki, cum zici ca e? Frumoasa, desteapta si cu bani??? Sa stii ca daca as avea ceva cu tine ti-as spune "asa sa-ti ajute Dumnezeu", dar nu-i doresc nimanui sa arate atit de oribil si sa fie atit de prost. Ok, o avea bani, dar daca si asta e o calitate...
Cristina_C spune:
Minoki, nu ne mai spune noua ce sa credem ca suntem in stare sa ne facem si singure o parere. Am vazut-o si-am auzit-o si stim ce poate si ce nu. Si e pueril sa ne consideri invidioase. Tu nu concepi ca altcineva sa aiba un sistem de valori diferit de al tau?
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
Luna75 spune:
afacerea cu papusa a adus profit sau nu ?
zace pe rafturi prafuite sau dimpotriva - s-a vandut ca painea calda?
dana n. spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Cu rabdare si perseverenta limita e cerul
Am vazut-o aseara pe Oana intr-o emisiune declarand ca s-a epuizat de mult stocul de papusi...asa ca cine mai doreste...nu mai are sanse
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by dana n.quote:
Originally posted by Luna75
Cu rabdare si perseverenta limita e cerul
Am vazut-o aseara pe Oana intr-o emisiune declarand ca s-a epuizat de mult stocul de papusi...asa ca cine mai doreste...nu mai are sanse
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
I s-or fi "epuizzat" si fanii
Daca nu-i cerere, nu-i nici oferta. Ca doar n-o opreste nimeni sa-si
reinnoiasca stocul.
kariguld spune:
zavoranca duhneste a prostie si limbaj vulgar. chiar figura ei exprima aceste lucruri!
a fi considerata frumoasa si desteapta si cu bani si cu....fara cuvinte!!!!
si am citit parca intr-un ziar, ca a castigat 35 000 de euro de pe urma papusii, iar urmatoarele bucati, le va face in China!!!!!!
atata timp cat vor exista oameni ca DD care au impresia ca o promoveaza (eu ma intreb ce promoveaza la zavoranca??? incultura? prostia?gura proasta? circul?), vor exista si oameni ca zovoranca. la fel cum exista si manele-le-le-le si multe alte bube ale societatii noastre!
Kari
blue eyes spune:
Zavoranca & Co oglindeste actuala societate, care, daca nu ar fi asa cum e, nu ar mai ajunge vedete d'alde Zavoranu. Ea, saracuta-si altele ca ea-face si ea ce poate, daca tot i se permite/cere.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
MadameBovary spune:
Mie imi displace personaju'... e buna de scandal, e buna de rating. Si cam aici i se opresc atributiunile din punctul meu de vedere ca vinde, asta nu e nicio noutate... orice face rating vinde! Zavoranca included deci... cumparati-o drept papusa, poate macar asa tace din gura
I never fake ... sarcasm