Frezii, zambile, lalele, narcise - caut link foto
Raspunsuri - Pagina 3
Danelutza spune:
Am tot curatat pamintul de pietre, dar in spatele casei e muntele, nu prea avem sanse sa curatam tot. Am mai pus pamint, dar la prima sapatura, ies iar pietrele deasupra. Zidul din spatele lor l-a facut sotul, de cind am nascut, tot face ziduri si zidurile, ca sa poata urca odrasla din dotare si sa nu mearga pe burta ca acum doi ani. Dar sa stii ca ies floricelele, la zambile si la narcise nu am mai apucat sa le fac poze. Merg foarte bine si gladiolele, crinii si... capsunile
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Ramona J spune:
ML, ati cumparat tiller? Ce model, sinteti multumiti? Deocamdata o sa inchiriem si noi unul, ma gindesc daca o fi cazul sa cumparam.
Am cumparat compost, mai trebuie! Macar am inceput sa ne miscam, abia astept sa arate din nou intr-un fel.
Eu am avut 2-3 lalele amarite, ca am pus bulbii prin ianuarie. Sper sa fie mai bine la anul.
Dar am primit niste poze de la ai mei:
http://good-times.webshots.com/photo/203431100091252628uJoJoc
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Danelutza spune:
Ramona fa albumul public, ca nu se vad pozele.
Edit: sa arat si eu o poza cu casuta mea din tara, ca sa vedeti ce mare de lalele imi bucurau ochii. Poza e scanata, deci imaginea e un pic... trebuia o poza mai din avion
http://family.webshots.com/photo/2302049310080132939FCDXlC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*
Ramona J spune:
Danelutza, cred ca este. Mai incerc, poate am gresit eu cind am pus link:
http://community.webshots.com/user/ramonaj50
E vorba despre pozele din albumul intitulat RO. Sper ca merge de data asta.
Danelutza spune:
Acum se vad pozele, asta e superba http://good-times.webshots.com/photo/2032431100091252628uJoJoc
Am pus si eu o poza la celalalt mesaj, dar nu-i asa reusita, deh de pe vremea cind nu aveam aparat smecher.
Ramona J spune:
Uite ca si altii au multime de lalele!
Am vazut pozele tale, e superba gradina! Trebuie sa vii la subiectul despre gradini, am sa-ti pun atitea intrebari! Vreau si eu smochin, nu stiu unde l-as mai pune dar tare imi doresc unul!
Ai o multime de flori frumoase, cam toate pe "wish list" a mea. Eu sint incepatoare intr-ale gradinaritului.
ML spune:
Daniela, multumesc, arata f. frumos si gardutul si lalelele, de fapt sunt absolut SUPERBE lalelele voastre. Pai cum sunt plantate fratilor ca eu mai aveam putin si-mi dadeam sfarsitul cu sapa in mana?!
Apropo de sapat si gradina... Ramona, n-am cumparat inca tillerul, azi a venit un nene cu un tractor cu un fel de tirbuson in spate si ne-a sferdelit vreo 40 de gauri in pamant pt. stalpii de gard. Iti dau de veste cand il luam. Voi ati inchiriat, sunteti multumiti? A sosit si compostul?
"Glasuri mici de randunici,
Viorele si urzici...-" (poze)
Ramona J spune:
Ne miscam cam greu. Am cumparat 8 cubic yards de compost si i-am imprastiat prin curte. Ce fericire pe buruieni, au inceput sa scoata capul prin compost! Weekendul asta nu putem face nimic. Simbata e garage sale in cartier si sint hotarita sa particip sa mai scapam de toate cite s-au acumulat (ooops, n-am luat inca permis!), apoi e Pastele.
Inca nu stiu ce tip de iarba punem, am hotarit sa mergem pe varianta cu seminte in curte, iar in fata vom fi nevoiti sa cumparam sod.
Oricum, etapa urmatoare e cu tillerul si la noi.
Ce fel de sol ai acolo, de ce se sapa atit de greu? Noi avem clei, nu cred ca este sol mai imposibil decit asta! De aia am si luat atita compost si dam cu tillerul, sa-l biruim intr-un fel.
speed spune:
quote:
Originally posted by MLquote:
Originally posted by speed
ah ML,tocmai ma minunam si eu de poza ta din concurs...
noi ne-am luat casuta noastra acum vreo 2 ani,avem si o bucatica mica mica de gradina dar eu sunt foarte nepriceputa in ale gradinaritului (am stat toata viata la bloc).toamna trecuta mi-am luat inima-n dinti si am infipt si eu citiva bulbi in gradina...dupa ce i-am ingropat mi-am dat seama ca probabil i-am pus invers asa ca prea mari sperante nu mi-am facut...dar spre surprinderea mea m-am trezit cu citeva zambile delicioase si cu citeva lalele ce se vor deschide in curind...o zambilica draguta,roz,statea mai mult culcata pe pamint decit dreapta (intre timp am mai citit cite ceva despre bulbi si se pare ca in primul an tulpina nu e destul de puternica si de aceea stau asa aplecate dar ca in urmatorii ani se vor inzdraveni) asa ca am taiat-o si am pus-o intr-un pahar cu apa in sufragerie...mi-a umplut toata casa de parfum...sunt tare mindra de zambilica mea
Trebuie sa fie acum la voi minunat. Spune, este verde verde ca in povesti?
Nici eu nu sunt priceputa la gradinarit, dar mi-a facut placere sa sap pamantul. Oh, zambilele! La noi au iesit abia acum. Ma uitam la ele ca seamana la inceput, cand floricelele sunt verzi si nedeschise, cu anghinarea din magazin. Hi, hi! Ei, ce bine ca mi-ai spus despre codite, nu stiam! Ai pus si alte floricele?
Sper ca azi, maine sa se deschida si narcisele. Freziile nu stiu ce au de gand. Abia le-au iesit frunzulitele si nu par prea fericite... Pe ele le asteptam cu cel mai mare drag. In schimb am cules toporasi (nu miros, le-au luat americanii parfumul ) si cateva floricele albe din padure.
"Glasuri mici de randunici,
Viorele si urzici...-" (poze)
daaa,e frumos ca in povesti )) iarba e verde tot timpul anului...si fiindca e clima blinda rezista bine si plantele exotice,e plin de palmieri in gradinile oamenilor asa ca iernile nu sunt mohorite...din punctul asta de vedere,ca altfel vinturile turbate te mina direct in pub ))
eu am crezut ca am pus doar lalele si zambile dar acum m-am trezit si cu alte floricele care habar n-am ce sunt,am sa incerc sa pozez vreuna zilele astea poate ma dumiriti voi...
aaa,si sotul meu s-a infipt sa planteze niste trandafiri acum citeva saptamini si de atunci tot bate grindina ....
speed spune:
uitati 2 poze cu floricelele neidentificate,oare ce-or fi?
http://good-times.webshots.com/photo/2035929520101722411RgSkeC?vhost=good-times
http://good-times.webshots.com/photo/2202522020101722411ZayQjP?vhost=good-times