Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Alfa_anca
Elena bun venit pe aceasta lume! Multa sanatate si fericire

39+ si baby Kara

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BINE AI VENIT, BEBE ELENA. SA FII SANATOASA, SA AI NOROC, SA FII VESELA TOT TIMPUL SI SA ASCULTI DE MAMICA. FELICITARI, ANCA. TE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE ACASA!!!!!

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Anca ia zi cum mai stai cu contractiile?
Ne apucam sa facem galerie serioasa ori mai asteptam un pic?

39+ si baby Kara

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Ancutz, nasti? Iti doresc si tie si lui Vasari nasteri usoare, sa fiti sanatoase si voi si bebelusii...asteptam vesti si stam cu pumnii stransi!

Haide, Anca!
Hai, Vasari!

Dany26, daca ai colul asa de scurt, mai bine sa mai stai linistita in patut, e bine ca bebe sa mai stea putin!

Darleena, cred ca tu urmezi, nu? Si Ramo?

Roxxy, ce faci? Cum te simti?
Dany2007, azi m-ai cam lasat fara vesti despre ginerele meu!
Oare Roxana e acasa cu bebe George?

Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vali, draga mea, eu azi m-am cam trezit cu fata la cearsaf, asa fara motiv. Dorm din ce in ce mai prost, ma dor rau oasele de la fofo (ca sa nu mai spun ca aud noaptea cum paraie oasele, de parca ma desfac in doua), ma doare mijlocul. Astept din ce in ce mai mult sa nasc. 80 % ca voi naste prin cezariana (mai ales dupa durerile de fofo de azi-noapte, m-am convins ca nu rezist durerilor). Cam atat despre mine. Toane de gravida.....

quote:
Originally posted by vali_delide

Ancutz, nasti? Iti doresc si tie si lui Vasari nasteri usoare, sa fiti sanatoase si voi si bebelusii...asteptam vesti si stam cu pumnii stransi!

Haide, Anca!
Hai, Vasari!

Dany26, daca ai colul asa de scurt, mai bine sa mai stai linistita in patut, e bine ca bebe sa mai stea putin!

Darleena, cred ca tu urmezi, nu? Si Ramo?

Roxxy, ce faci? Cum te simti?
Dany2007, azi m-ai cam lasat fara vesti despre ginerele meu!
Oare Roxana e acasa cu bebe George?

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Vali eu sper ca pana miercuri sa se declanseze nasterea, daca nu, oricum miercuri mi-o scoate prin cezariana, desi eu as vrea natural.
Dar mai e putin oricum ai lua-o.

39+ si baby Kara

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Pai,Roxxy, cam asa cred ca o sa ne chinuim pana la nastere, cu durerile de oase, spate si ce mai avem.Cat despre insomnii si indispozitii,cred ca devin campioana.Intr-o saptamana cred ca am o noapte in care mai reusesc sa dorm (evident, cu intreruperile de rigoare).Si visez ingrozitor, azi dimineata m-am trezit si nu puteam sa ma opresc din plans, ma tinea tati in brate, stiam ca am avut doar un vis urat, dar nu puteam sa ma stapanesc.Si cred ca am speriat-o si pe pitica, pt. ca azi nu a mai fost la fel de activa ca in alte zile.
Asa ca,n-avem incotro, trebuie sa suportam cu stoicism, mult a fost, putin a ramas!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Vali eu sper ca pana miercuri sa se declanseze nasterea, daca nu, oricum miercuri mi-o scoate prin cezariana, desi eu as vrea natural.
Dar mai e putin oricum ai lua-o.

39+ si baby Kara

AMR 4 zile

Darleena, mai ai asa de putin...mie inca nu-mi vine sa cred, ramanem din ce in ce mai putine , si se inmultesc deja bebelusii si mamicile! Si nici nu o sa ne dam seama cand a trecut timpul si ajungem la clubul scutecelor!
Fetelor, si voi va emotionati din orice, ca mine? Ca eu imediat incep sa plang, pt. cea mai mica emotie! Si mi se spunea "femeia de fier"

Mergi la inceput

Fetelor, va doresc o noapte linistita si usoara, si somnic pufos...eu fug sa vad meciul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Roxxy si vali va multumesc mult de raspuns....totusi am fost azi la o plimbare de 1 ora jum,pt ca deja eram de 8 zile in casa din cauza racelii si nu am mai rezistat....dar nu cred ca e considerat efort...
Doamne ajuta sa mai stea bb meu macar o sapt...

FELICITARI ALFA_ANCA PT BEBICA GRASUNICA SI SANATOASA!!!!!!!!!!!!!!REFACERER RAPIDA!!!!!!!!

36+ ANDREI

AMR 2-3 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput