*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 9
addiana spune:
quote:
Originally posted by slimatei
...ce o fi si cu visele astea...
hormonii...in timpul sarcinii o iau razna!!!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
Nonna76 spune:
Diana iti doresc sa-ti aduca mosul printre altele si o masina de spalat vase-asta exista nu trebuie inventata ca cea de umflat sini.![]()
Stefania sa stii ca George Clooney e cam batrin si stii cum se spune-la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, asa ca e muuult mai bun sotul.
Dar el saracul ce-o fi visat?![]()
Mie mi-a fost cam mila de al meu pe perioada sarcinii ca a cam stat pe uscat ,de revansat n-am reusit nici acum.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cafea?Cafea?Mai este?
Diana,ceai nu vreau ca-i bleah...
Poate mai tarziu,dar neaparat cu lamaie. 
Ella,promit ca poze nu va mai arat,dar macar impresii putem schimba?

Stefania,zici ca l-ai visat pe George? Hmmm...Daaa...cred ca hormonii-s de vina...Mama lor de hormoni..mie nu-mi aduc un vis cu Al Pacino,imi aduc cosmaruri. ![]()
Monica,daca nu-ti place sa mergi in vizita venim noi la tine. ![]()
O saptamana minunata tuturor. O fi chiar asa frig afara? Ca trebuie sa ies...
Miha
si Robert 
alynta27 spune:
Salutare! Urata vreme!
Am invetat o noua metoda de linistit bebelul: leganatul in carut! L-am spalat pe roti si l-am bagat in camera! Acum a luat somn in el!
Ma gandesc sa pun si eu de o cafea! Ma gandeam ca abia astept weekend-ul viitor! Sa avem companie! Sincer mi-i cam urat numai cu David! Simt nevoia sa mai socializez! Si cum afara e urat, nici nu prea ies! Azi sper sa ajung in Kaufland pentru cumparaturi! E goool frigiderul! Si pampersi trebuie! Al meu are acum 8kg si ceva. Ma gandesc sa trec la nr.4. 3-ul e fix! Si trebuie sa-l schimb mai des ca se umple rapid! Trebuie sa fac si papa! Incep cu cafelutza! Dar le i-au incetisor!
Azi i-am dat baiatului pentru prima data morcovel! L-am combinat cu mar! I-a placut!
Diana ma bucur ca te-ai simtit bine in vizita!
Slimatei de la sarcina ti se trage imaginatia bogata!
Ella salutari si tie! Vad ca "deschizi" diminetile!
Mariusimic mare e Dumnezeu! Fii optimista!
O saptamana excelenta tuturor!
...Azi am fost mai vorbareata!...
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
ghinetz spune:
Buna dimineata! (cam tarziu, dar am o scuza: noapte alba, sa aproape; a avut Victor chef de distractie)
Diana, sa-ti traiasca gospodina. Mama-mama ce minunatii ati gatit voi acolo. Ce frumos! Ma faci sa mai visez la o fetita. O Ileana care sa ma ajute si pe mine in bucatarie. Uneori imi vine sa o fac acum - ma rog, nu la "procesul tehnologic" ma refer
- alteori spun: "lasa, sa-mi aduca baietii fete ca eu nu mai pot".Dar...cine stie ce-o aduce ziua de maine.
Gata, ma striga amicul. Vrea iar hranit. Si am si rufe in masina, mancare ioc - deci trebuie facuta - si n uar strica nici ceva curatenie. O le pot duce pe toate?1 Nu de alta, dar tare mi-e drag sa stau cu voi. Mult mai drag decat sa bucatresc sau sa 
Pe fuga, niste www.flickr.com/photos/12244302@N04/1803100883/in/set-72157601758664510/" target="_blank">poze cu noi
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
Oana draguti baieti! Cel mic parca e papusica!
Patul celui mare l-ai facut de comanda? De unde si cum? Ma intereseaza pentru David! Odihneste-te azi, sa nu "pici la datorie"!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
ghinetz spune:
Alina, patul e facut la comanda acum vreo 3 ani. La "Acasa", langa Billa. Dar daca ai proiectul orice firma de asta care face mobila din pal iti poate face.
Vezi, te ascult, nu ma stresez cu munca.
si multam de sfat. [alaobosit]

Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
aeperju spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by aeperju
neata fetele! sa aveti o duminica linistita!
emma
M-am lamurit si cu spitalul din Roznov cand am citit ca locuiesti in Piatra Neamt.
Frumos oras, mie mi-ar fi placut sa locuiesc intr-un oras langa munte sau in Constanta.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
ha ha. Da!
emma
slimatei spune:
sa inteleg ca de cand sunt insarcinata mi-a venit si imaginatia..?pai atunci raman vesnic asa..?
cel putin in postura de ast'noapte...![]()
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
alynta27 spune:
Stefania, te trezesti "la realitate" cand vine bebe!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele