*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 20
addiana spune:
bravo cristina, sa ai parte de astfel de momente cat mai mult!....si eu astept o iesire in oras, dar se pare ca mai am de asteptat!
miha pe mine nu ma chemi la tort???![]()
kriss si eu aveam crampe si ne le-am gasit leac...treceau de la sine si apareau iar cand mi-era lumea mai draga
byu creste casi! e baiat mare!
noi am fost afara putin, parca e ceva mai bine decat zilele trecute sau oare m-am infofolit eu mai tare?!?!!![]()
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
kriss79 spune:
salut
ce faceti? sarbatoriti cu toatele?:)
Eu am iesit putin in supermarket, am lasat-o dormind cu soacra-mea si de la 5 doarme..azi a fost mai linistita..
Am luat si eu ceai pt. stimularea lactatiei..am citit pe el ca ajuta si pe BB..si i=am luat Gripe Water..ca tot se termina bonisanul..sa vedem cum reactioneaza la asta..ca la ceai am dat chix:)
Cris, f.frumos ca ati iesit amandoi..mi-as dori si eu..planuim pe sambata seara o iesire..sa vedem cine se inghesuie la stat cu fata:))
Cris, tu ii dai numai san?ceai/lapte praf nu?
va doresc o seara placuta si somnic usor!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
crismary spune:
quote:
Originally posted by licrisamirLA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!De mult timp va citesc , dar nu am indraznit sa postez...As avea mai intai o intrebare la voi, ca sa prind putintel curaj...cine a nascut cu d-l doctor Aursulesei?Eu am sa ma duc la el in curand , ca aici in Roman de unde vin , ginecologi sunt doar
tampitzei...Ce sa zik mai mult?Pt.o problema minora, m-au umplut de pastile idioate....care nu ma ajuta in nici un fel, dar multumesc lui Dumnezeu a trecut totul...Abia astept sa vin la Iasi...A facut cineva cezariana dintre voi?Cum este?De la 7 ani cand m-am operat de apendicita nu mai stiu cum e sa fii "taiat"...Ma incurajeaza si pe mine cineva?Bebe al meu cica are 17 saptamani dupa spusele doctorilor de aici, dar astept la Iasi confirmarea...Va pup, si sper ca ma primiti printre voi...As vrea sa intreb sexul saptamana viitoare cand ma suc la ecograf,oare se vede bine la 18 saptamani?Va pup
NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL
licrisamir, ma bucur ca ai "indraznit" sa postezi...pt ca si eu sunt destul de tacuta si tot din umbra le urmaresc pe fete. ma ajuta si invat foarte multe din experienta lor. De ce am scos nasul ?...ai pomenit de Dr. Aursulesei, adica "nenea" dr. care are grija de mine si de bebelusul meu . Eu sunt deja in 31 de saptamani si pot sa-ti spun ca la ecograful din 21 de saptamani deja s-a vazut ca e 100% baietel. Taaaaare mi-ar fi placut sa fie situatia invers, adica sa fiu eu in 18 saptamani si tu in 31 ca sa-ti pot pune eu nenumarate intrebari, dar...e bine si asa pt ca abia astept sa-mi tin puiul in brate.
Pupici si sarcina usoara.
Si nu in ultimul rand, vin si eu cu urari de
La multi ani pentru toate Mihaelele, Gabrielele, bebelusii si toti cei ce poarta numele Sfintilor Arhangheli.
31+
kriss79 spune:
licrisamir, da, eu am facut cezariana in urma cu 3 sapt. Nu ai de ce sa te temi, daca ai anestezie generala nu simti nimic, iar dupa, prima zi intr-adevar e mai nasoala ca nu poti sa te misti din pat si simti putin operatia..dar dupa aceea iti vei reveni repede daca bei multe lichide..daca mai ai intrebari te asteptam..
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ioana_77 spune:
Pupam sarbatoritele si sarbatoritii zilei! La multi ANi!
Vreau si eu, va rog, sa-mi reamintiti "scorurile" la o ceazariana, stiu parca Kriss79 le-a scris undeva, dar nu stiu unde. I-am promis unei cunostinte ca o informez.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
alynta27 spune:
Salutare!
Raluca ti-am vazut baiatul! Frumos mai creste!
Cristina felicitari pentru ziua minunata petrecuta alaturi de sot!
Licrisamir bine ai venit! Am auzit numai de bine despre dr. Aursulesei. Matusa mea merge la d-lui si e multumita. Si am auzit si de cineva care a nascut cu el si a fost ok! Ar trebui sa afli de acum sexul copilului!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
crisis81 spune:
Nu ma incadrez in peisaj dar vreau sa va arat ceva:
Am gasit asta pe net si se potriveste la toti copii pe care ii cunosc.
www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">GHICESTE SEXUL
DUPA VARSTA IMPLINITA A MAMEI SI LUNA CONCEPTIEI
Sper sa foloseasca celor care inca nu stiu sexul lu
dar si celor care il stiu deja ca sa il probeze sa ne spuna si noua daca se potriveste.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602928535480" target="_blank">[Ziua rezultatului, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szeged, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007, www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007 , www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666367220" target="_blank">Botez finutzu,
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666343022" target="_blank">Animalutzele mele!, Multe poze
In asteptarea ingerasului
mariussimiuc spune:
Am deschis capitol nou.
Eventualele modificari sau adaugari le voi face maine. 
Miha
si Robert 
licrisamir spune:
Multumesc tuturor celor care m-ati incurajat putin , dar si celorlalti ca ati avut rabdarea sa ma "cititi"...Am o mie de intrebari...mai intai ma gandesc la operatie...la apendicita , dupa 3 ore alergam in salon,abia se spalase pe jos...eram un copil foarte zbuciumat,si recuperarea a fost super usoara,dar acum?aproape 20 ani in urma, datele si greutatea s-au cam schimbat...o intrebare ma macina:daca am nevoie sa merg la baie,cine ma ia in brate?glumesc doar...mintea mea nu concepe sa mi se puna chestia aia rece dedesubpt...si mai e si rusinea...si ar mai fi o intrebare care ma roade, desi imi este putin jena sa deschid acest subiect,nu am pe cine sa intreb:dupa operatie presupun ca va incepe sangerarea,cine va avea grija sa am "ce si unde" imi trebuie?sunt poate prea pudica,dar greu imi imaginez altcineva sa se ocupe de igiena mea...desi in conditiile acelea, sunt ca si moarta cateva ore bune...Apropo de cezariana, cum se programeaza?Doctorul face ecografii repetate si ghiceste aproape data nasterii, si cu ceva timp inainte te interneaza, si poti alege o zi in care sa faci operatia?Si cu bebe cand ne intalnim?Tatal poate sa-l tina cateva minute in brate dupa ce il pregatesc in sala de operatii?Ce va papa el pan-i voi da eu laptic ?Ce va face el daca plange si eu nu sunt langa el?Cate si mai cate intrebari...Si inca altceva...in salon il avem pe bebe langa noi?si daca sunt 4, 5 mamici , 10 suflete...daca un bebe plange si il trezeste pe celelalt, si pe restul mamicilor totodata?Cum e cu rezervele acelea de 1 sau 2 locuri pt.care trebyuie sa platesti?Va multumesc pt.rabdarea de a ma citi, si sper ca cineva sa se indure sa imi raspunda si mie..........................................

tampitzei...Ce sa zik mai mult?Pt.o problema minora, m-au umplut de pastile idioate....care nu ma ajuta in nici un fel, dar multumesc lui Dumnezeu a trecut totul...Abia astept sa vin la Iasi...A facut cineva cezariana dintre voi?Cum este?De la 7 ani cand m-am operat de apendicita nu mai stiu cum e sa fii "taiat"...Ma incurajeaza si pe mine cineva?Bebe al meu cica are 17 saptamani dupa spusele doctorilor de aici, dar astept la Iasi confirmarea...Va pup, si sper ca ma primiti printre voi...As vrea sa intreb sexul saptamana viitoare cand ma suc la ecograf,oare se vede bine la 18 saptamani?Va pup