*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 19
byu spune:
Neata
Multumesc de reteta.
Sotul meu e Mihai
si cumatrul meu e Gabriel
(asta pt ca n-am bani).Tortul l-am mancat de alaltaieri ![]()
La multi ani tuturor celor cu numele de Mihai, Mihaela si Gabi, Gabriela 

Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
addiana spune:

la multi ani! miha, michelle, gabiarama si bebe mihai de mexxa si tuturor mihaelelor si gabrielelor! bineinteles si barbatilor sarbatoriti azi!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
mihamora spune:
Oana - multumim frumos, plecam toti 3 ,intradevar o adevarata aventura, sper placuta.
Borcanele de la hipp (bio), deocamdata doar cu fructe.
Da Diana o sa ne intoarcem cu poze![]()
Ce tare esti Stefania, scrie o carte
Ioana - sa-ti traiasca minunea, e tare scump!
Saru'mana pentru urari Monica. Fara tort la mine.
Multumim Oana,
.l;
Multumim Byu - la multi ani sotului si cumnatului!
Multumesc frumos Diana
.
La multi ani bebelusilor, mamicilor si taticilor de bebelusi care isi serbeaza azi ziua numelui, sa va dea DD tot ce va doriti !
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
lilvs spune:
La multi ani si o zi minunata va doresc si eu, dragi bebelusi, mai mici sau mai mari, dragi mamici si dragi tatici care va serbati astazi ziua numelui.
Lili,
35+
Tudor Cristian
licrisamir spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!De mult timp va citesc , dar nu am indraznit sa postez...As avea mai intai o intrebare la voi, ca sa prind putintel curaj...cine a nascut cu d-l doctor Aursulesei?Eu am sa ma duc la el in curand , ca aici in Roman de unde vin , ginecologi sunt doar
tampitzei...Ce sa zik mai mult?Pt.o problema minora, m-au umplut de pastile idioate....care nu ma ajuta in nici un fel, dar multumesc lui Dumnezeu a trecut totul...Abia astept sa vin la Iasi...A facut cineva cezariana dintre voi?Cum este?De la 7 ani cand m-am operat de apendicita nu mai stiu cum e sa fii "taiat"...Ma incurajeaza si pe mine cineva?Bebe al meu cica are 17 saptamani dupa spusele doctorilor de aici, dar astept la Iasi confirmarea...Va pup, si sper ca ma primiti printre voi...As vrea sa intreb sexul saptamana viitoare cand ma suc la ecograf,oare se vede bine la 18 saptamani?Va pup
kriss79 spune:
salut
La mul#355;i ani!" tuturor celor care ast#259;zi, de S#259;rb#259;toarea "Sf. Arhangheli Mihail #351;i Gavriil", î#351;i serbeaz#259; ziua numelui!!
BINE AI REVENIT IOANA!!! Bun venit Stefan!!
Am vazut pozele..e grasunel si e paros..si tare scump. sa va traiasca!
si eu am auzit doar de fulguiala de ieri..ca nu am scos nasul din casa..
asta noapte a dormit de la 20-01..destul de bine avand in vedere ca a durut-o tare burta si a plans vreo 3-4 ore ..era obosita la greu cred..dupa aceea am mancat si pe la 2 si un pic iar somn pana pe la 5 jumate..papa si somn pana aproape de 9..dupa 9 dimineata insa..nasol, urlete, cauta san in continuu..abia acum la 12 a adormit..cred ca de oboseala:)
Nasol e ca am si eu niste crampe..dar nu stiu de la ce..
Drum bun Michelle!!
Ati facut sau ati fost vreuna la cumatrie/nunta la rest La Palia?as dori pareri..
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
BUNA!
La Multi ani Mihaelelor si Gabrielelor!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele sf Mihail si Gavril.
Oana vii la o portie de tort? ![]()
Miha
si Robert 
crissintibun spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR! Sa aveti parte de o aniversare minunata in care sa va simtiti cu adevarat speciali si sa fie o zi memorabila!
Eu azi sunt f fericita din mai multe motive:1)Am avut o noapte f frumoasa:Ami a dormit f bine si ne-a lasat si pe noi sa ne odihnim.
2)Ieri am avut parte de o iesire deosebita cu sotul in oras si ce e mai tare e k vine mama si maine sa stea cu printesa si iesim iar
.Si Ami simte cand mami e fericita si e mult mai linistita.
3)Azi sotul a venit mult mai devreme de la serviciu si datorita lui Ami care a fost somnoroasa
am putut petrece si noi amandoi odata timp prin bucatarie:el a fost bucatar si eu ajutor.Nu am mai facut asa ceva de cand eram gravi.
Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)
Poze