*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 18
ioana_77 spune:
Inalnirea Maria - Stefan a fost impresionanta. Atata dragoste radia Maria, era fascinata, l-a iubit, mangaiat, dragalit, spunea ca-i face draga-draga. Nu se poate descrie in cuvinte.
Inca e in perioada de adaptare, nu-i place deloc cand plange, se sperie rau si plange si ea, o scoatem noi la capat cumva.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
alynta27 spune:
Ioana bine ai revenit! Frumusel Stefanutul vostru! Ai grija cu sanii!Sa nu scapi problema de sub control!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
addiana spune:
buna din nou!
bun venit stefan! ce-mi plac bebeii cand dorm ca "oamenii mari"...cu mana sub cap(obraz)
nu mai tin minte de unde stiu o povestioara haioasa...vine mami cu bebe mic de la maternitate...bebe mic plange...fratiorul mai mare vazand ca noapte dupa noapte cel mic tot plange "mami, nu-l ducem inapoi la spital si luam unul care nu plange?!!!"![]()
miha nu te grabi...imediat trece timpul!
ati vazut primi fulgi? eu am primit deja comanda sa cumpar sanie!!!!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
mariussimiuc spune:
Eu ce-am aflat de la voi ca a nins...
N-am scos azi nasul din casa...
Miha
si Robert 
addiana spune:
miha au fost niste fulgi micuti...mai mult lapovita!
noapte buna!
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
byu spune:
Addiana da-mi si mie reteta de rulada de cascavaaaaaalll ca arata super....
Bine ai revenit si refacere rapida, Ioana. Scumpel tare Stefanel, sa-ti traiasca sanatos.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
addiana spune:
neatzaaaa! trezirea si haideti la
ceai, ciocolata, 3 in 1...
byu reteta e luata de pe un forum unde e un subiect cu retete in imagini- numai bun pt incepatoare ca mine
...oare fac reclama??? mai bine iti trimit pm!
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
Nonna76 spune:
Miha!
Mihamora!
Toate dorintele voastre(importante) sa se implineasca.Copii sanatosi,soti iubitori,soacre discrete,sanatate multa.... si cadouri frumoase.
Ce tort ati pregatit azi?
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
ghinetz spune:
La multi ani pentru Mihaele, pentru Gabriele, pentru Mihai si pentru Gabriel!
Cum le stiu pe Miha si pe gabiarama, mai bine nu intrebam de tort ca sigur au unul super delicios. Si mi-e o pofta!!! Si ma gandesc si la gravidutze...
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"