*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
sunt cam ingrijorata..aseara am cantarit-o iar inainte de baita si mi-a dat inapoi ceva grame..vreo 60 grame..diseara am sa repet procedura..
S-ar putea sa-ti mai fi spus chestia asta...nu te mai stresa pentru cateva grame...importanta este greutatea acumulata intr-o luna,nu de la o zi la alta.Cantaririle astea nu sunt relevante,intr-o zi s-ar putea sa fi mancat mai mult,in una mai putin...Te stresezi degeaba,iti faci griji inutile...Invata sa n-o mai compari cu alti copii sau cu copiii din carti,fiecare copil este unic.

quote:
Alt bai: m-am sculat noaptea sa ii dau san si dreptul era tare ca piatra aproape..si aveam si parca ca niste noduli in partea de sus..ma apucase o frica de mastita..si ma doare tare sfarcul cand il apuca..desi ma dau cu garmastan in fiecare zi.. I-am dat san din dreptul sa mi-l goleasca..dupa aceea m-am dus sa ma mulg la baie..dar cand ma mulg eu..cad doar cateva picaturi si atat..m-am masat si spre dimineata iar i-am dat din asta..acum e mai bine..oricum cand ma apuca de sfarcul drept imi vine sa tip de durere..totusi nu am rana pe el..
Mastita o faci doar daca laptele stagneaza mult timp in san.Chiar daca doare pune-o pe Alessia la treaba.
Nici la mine Garmastanul sau Bepanthenul nu au avut efect...Eu am folosit cu succes pana la urma Actovegin,un unguent pe baza de sange de vitel.Beau si eu o cafeluta cu voi si ma duc la treaba...nici nu stiu de ce sa ma apuc...Poate cu mainile de
si sa sar in sus. Miha
si Robert 
byu spune:
Buna Cristina, crezi ca ma poti ajuta cu ce am vb ieri ca acum a adormit Casi si as avea ceva timp liber.![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by byu
Buna Cristina, crezi ca ma poti ajuta cu ce am vb ieri ca acum a adormit Casi si as avea ceva timp liber.
Byucu
CASIAN ANDREI
Poze
care din cristine?:)
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
aeperju spune:
pai da, de-aia ziceam...ca-l schimb noaptea si el face niste ochi...mama mia...apoi ioc somn...bag tzatza in gura si trage pana adoarme (de obicei merge asa dar uneori nu vrea sa adoarma si pace. iti trage cate-un zambet de-ala de te topesti si stai si te joci pana are chef iarasi de somn...)
emma
alynta27 spune:
Salutare!
Diana multumim de cafea!
La mine a fuctionat cu "mulsul" cu pompa si comprese reci. Puneam prosoape ude in frigider. Asa s-au calmat acasa. La spital m-am stors ca s-au intarit si dureau!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
byu spune:
quote:
Originally posted by kriss79quote:
Originally posted by byu
Buna Cristina, crezi ca ma poti ajuta cu ce am vb ieri ca acum a adormit Casi si as avea ceva timp liber.
Byucu
CASIAN ANDREI
Poze
care din cristine?:)
Crissintibun
Poze
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Byu
cu
CASIAN ANDREIPoze
ioana_77 spune:
Am intrat sa va salut!
SUntem nascuti si intorsi acasa de sambata, ne simtim tare bine. Au trecut deja si furia laptelui si ranile de la sani, vaz ca se discuta pe-aici.
Am nascut natural cu jumatate de epidurala, adica n-au au apucat sa-mi faca si a doua tura de anestezic, ca bb era grabit si a iesit, impins de contractii grozave provocate de occitocina![]()
bebe e un scump, cam are colici, dar nu plange f mult.
Avem si poze la semnatura.
pupam pe toata lumea
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
saryta spune:
Kriss 79 - si eu am folosit tot crema Actovegin ... si comprese cu apa calduta sau rece ... ai sa vezi ca trece ...
Ioana - sa-ti traiasca grasunelul ... e un frumusel si ce par negru are!...sunt invidioasa, la mine toate trei au iesit blonde ... si eu asa mi-am dorit macar una sa iasa bruneta ...asta e s-or vopsi. 
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ghinetz spune:
Ioana bine ai revenit.
Sa-ti traiasca printisorul! E asa frumos! Si grasunel. Cum l-a primit Maria?
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Ioana,bine ati revenit! Pupam grasunelul.
Offf...cand ma uit la pozele voastre parca imi doresc sa treaca mai repede timpul...Si nu-s decat a doua pe lista...![]()
Miha
si Robert