*Gravidute& Mamici de IASI* (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Oana, stai linistita, ca nu ma stresati..eu ascult din sfaturile voastre cu drag..ca nu e mereu ca in carti:)
any, mersi de sfaturi..ce sa zic acum, mazare,fasole, condimentat, mere nu am mancat! am mancat 1 castrevete murat, 1 portocala(azi..nu stiam ca nu se recomanda, stiam de fructele cu puf ca nu-s ok)..
supe, borsuri, cartofi, gratare, banane, branza degres, iaurturi degres..astea am bagat! ceai pt alaptare,nu:)
da, vad ca am lapte..nu stiu acum cat e de consistent..dar noaptea ma scol cu tricourile ude..mai ud si cearsaful de sub mine..dimineata m-am sculat si mi-am pus sutientul cu tampoane ca e nasol sa te scoli uda:))si sa mai dormi si putin:))
acum stiti ce am mai bagat? dulciuri..o fi ok pt bebelina? nu ciocolata..dar napolitane fara cioco, niste clatite, chec, placinta cu dovleac..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

kriss si eu am avut lapte it cuprinde dar ceaiul pt alaptare are chimion si chestii anticolici si trece in lapte si il ajuta pe bb fara sa ii dai decit lapte...si eu pateam la fel, tricou ud si tampoane care nu faceau fatza.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cristina si mie imi curgeau mult sanii la inceput! In parte era si vina mea! Dupa ce mi-am pus sutienul de alaptat si tampoanele mamare nu mai curgeau! De obicei cand alaptezi celalalt incepe sa curga! Daca e "strans" nu mai curge, decat cand e foarte plin! Si eu am invatat asta, ca nu am stiut!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Stefania- frumos vis, da vad ca in fiecare noapte esti "ocupata".

da... si asta se intapla de cateva saptamani...
imagineaza ce odihnita ma trezesc...
quote:
Originally posted by alynta27

Stefania, te trezesti "la realitate" cand vine bebe!

si eu cred asta....

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

poate sa imi spuna si mie cineva la ce ora se poate da mar cu biscuiti si o supa?
multumesc

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am lipsit cateva ore si abia am reusit sa citesc tot....
am o adevarata gospodina....eu astept sa mai creasca s-o pun la spalat vaseleasta daca nu-si face tati mila de noi si cumpara una.
kriss si eu am baut ceai de chimion si de busuioc si inca ceva dar nu mai tin minte. acel ceva erau de fapt niste picaturi-adica extract de... cam 2 cani pe zi, mai mult nu puteam.

acum trebuie sa ies la plimbare sa-mi inghete nasul...ordin de la denisa!
revin mai tarziu! mai am niste poze din bucatarie(interzis gravidutelor) dar le pun cand ma intorc

byu mar cu biscuite ii dadeam pe la 10, iar supa la pranz, si cateodata si seara dar mai rar

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Raluca,masa de fructe se da in general dimineata la 10-11,depinde de programul de masa al copilului.

Diana,eu astept pozele.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna dragelor! Vise mai normale gravidutelor!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am pus pozele...repet e interzis!!!
miha am facut un fel de trigoane umplute su sunculita si nu prea au iesit. aveau un gust ciudat si o sa vezi si din poze...nici ca aspect nu sunt stralucite. si nu stiu unde am gresit! probabil vroiam sa iasa la fel de umflate ca alea de la patiserii
noapte buna si de la mine! si vise dupa placul fiecareia!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Diana,din cate imi dau seama ai folosit foi de placinta si nu aluat de foietaj.Gresesc?Daca e asa nici nu aveau cum sa-ti iasa infoiate.Eu sunt convinsa ca sunt bune la gust,numai ca aspectul te-a necajit prea tare,cu toate ca mie mi se pare ca arata chiar f bine. Si nu spun asta doar ca sa te magulesc.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput