*Gravidute& Mamici de IASI* (11)
Raspunsuri - Pagina 10
anymony spune:
Salutare!
eu am avut azi curaj si am iesit afara dar mi se pare friiiiiiiiiiig!
am fost in Selgros la cumparaturi-au aparut ornamente pentru pom.
I-am cautat fii-mi un scaunel pentru ea ca ma dispera.se aseaza in carutul papusii si mi-e ca o sa il rupa. Stiti voi cumva pe unde gasesc ceva dragut? Am vazut in Selgros ceva gen scaun de sedinta dar era scuuuuuuuuuuump-cam 40 ron.
La Condore trag miine o fuga, vreau sa imi iau o pereche de raiati la 20 lei.
Si o noutate..pe 16 se deschide multiplexul la MALL.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Intrebati de medici dentisti...eu stiu pe cineva care are cabinet in Alexandru pe linga rondul lui 28-Adina Titea o cheama. are un cabinet fain si nu cred ca e scump. E foarte atenta. Eu imi puneam plombe la dr Pamfil, deasupra la fostul Orange shop vis a vis de BRD, dar imi lua cam 70 ron o plomba. La Adina am fost sa imi scoata firele dupa chistectomie si a fost f atenta -eu care aveam oroare de asa ceva. de acum cred ca la ea o sa merg.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
byu spune:
Am intrat si eu sa salut lumea.
SALUTARE TUTUROR
Casi doarme putin iar eu beau un ceai (pt lactatie)
Alinta27si eu i-am dat azi piure de morcov cu mar si tare i-a mai placut.
Voi ce medode aveti pt nani mult? Casi doarme cate 15-30minute
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
kriss79 spune:
salut
vad ca aveti o pofta la scris..cand eram graviduta si aveam timp nu erati asa active
acum..nu am timp eu sa va citesc pe indelete..
Am iesit afara..e frig tare..am inghetat..si am mers cu masina:)(desi in carti scrie ca nu ai voie sa sofezi in primele 4 sapt dupa nastere?dece? habar nu am..) maine iau si eu indemnizatia..numai sa ajung..sa am cu cine sa stea..
Eu i-am luat ceai baby calm..sa vad daca se ma linisteste..ca are crampe cam mari saraca..
Nu i-am mai facut poze in ultimele zile..ca m-a terminat..si nu am mai avut chef de pozat![]()
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Raluca m-am laudat degeaba! Acum doarme in medie 1 ora! Si uite asa imi face toata ziua! Si minunatia ma trezeste la 8! Pe la 9 mai doarme 1 ora, dar eu nu o mai prind, ca sunt trezita de-a binelea!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
anymony spune:
La noi a mers foarte bine cu Gripe Baby Water, un flacon cu o girafa pe ea. Sab simplex fara efect. iar ceai nu i-am dat decit dupa ce nu am amai alaptat-o
ideea e ca eu m-am abtinut de la multe mincaruri care o puteau deranja, si nu mi-a facut colici aproape de loc.
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by anymony
La noi a mers foarte bine cu Gripe Baby Water, un flacon cu o girafa pe ea. Sab simplex fara efect. iar ceai nu i-am dat decit dupa ce nu am amai alaptat-o
ideea e ca eu m-am abtinut de la multe mincaruri care o puteau deranja, si nu mi-a facut colici aproape de loc.
si de la ce te-ai abtinut? zi-mi si mie..poate ma abtin si eu:)
hai ca plange..fug:)
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
kriss, cand mai plange BB, nu ai de ce sa fugi. Doar daca ai lasat-o pe marginea patului si crezi ca se poate intoarce singura. Sau daca crezi ca si-a tras patura si nu mai poate respira. Sau...Vezi, sunt multe motive pentru care trebuie sa fugi. Altfel...nu vad de ce sa fugi. Mergi incet. Sau termina ce ai de facut, dar vorbeste cu ea, sa te auda ca esti aproape. (Sa ne spui daca te deranjam cumva cu atatea sfaturi cum sa nu fii stresata)
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Diana - da ce fetita harnicuta ai,nu mi-o imprumuti si mie sa ma invete sa fac fursecuri?
Da ce pofta am...pai gravidutele,
cred ca deja au dat fuga la magazin sa isi cumpere ceva bun...
Stefania- frumos vis, da vad ca in fiecare noapte esti "ocupata".![]()
Alynta- buna metoda cu adormitul, si al meu tot mar cu morcov a mancat azi.
Byu- si Domi tot asa doarme, vreau si eu metoda pt somn mai lung.
Kriss - si eu am codus dupa 3 saptamani, nici nu stiam ca nu e voie,dar nu s-a intamplat nimic.
Any- multumim pentru informatie.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
anymony spune:
Kriss, nu am mincat mazare, fasole, muraturi, condimentat deloc, portocale nu prea, nici mere, mai pe scurt numai pe supe, cartofi, gratare, fripturi, banane, brinza si smintina la greu. am baut ceai pt alaptare de la humana si fares