Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

De Craciun si de Revelion? Acasa! Cumparam artificii, baloane, decoratiuni, ne strangem gasca mare - prieteni si familie - si sarbatorim!

Nu poti sa compari sarbatorile intre ele, fiecare are ceva special, dar cred ca pot sa spun ca anul acesta voi avea cea mai tare petrecere de ziua mea, acesta va fi cel mai frumos Craciun, iar revelionul va fi unul special. Va fi primul an in care nu-mi vom mai pune dorinta sa avem un copil. Pentru ca ea deja s-a implinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ceska,

Ai dreptate; si pt mine vor fi speciale sarbatorile anul asta.
Vom face brat cu siguranta, chiar daca apucam sa punem varful si instalatia (astea le punem primele) si apoi plecam la spital .

Si noi la fel: revelion romantic in doi ; oricum, de cand ne cunoastem, n-am facut niciodata revelionul doar noi doi, ci cu gasca.

Insa anul asta avem o scuza.

Roxana 30+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 10 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Mitzu-bishu, verifica adresa de mail comuna. Propunerea e pentru 11 noiembrie, dar te anuntam cand ne apropiem de aceasta data ce s-a decis exact.

Ne bucuram ca te-ai intors, chiar daca el fugitivo. Eu te-am retinut, pentru ca avem aceeasi data de UM, 16 aprilie si, teoretic, ar trebui sa nastem cam in aceeasi perioada.

Nu-ti face griji, ca bebelul neindentificat sigur e bine!

Pupam pana data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata .. IO NU AM MAILUL COMUN SI NICI PASSUL .. :))

bine spuneti .. sarbatorile astea vor fi cele mai frumoase petrecute vreodata!!! si nici nu concep sa nu facem bradutz .. sa-l asteptam pe bebe cum trebuie .. si vorba cretei .. o sa fie primul an cand nu ne punem dorinta sa avem un bebe caci ea s-a implinit deja .. o sa ne rugam sa fim sanatosi si noi si bebe!!

si asa ca amanunt legat de dorinte .. noi incercam de vreo 7-8 luni sa facem bebe si nu ne iesea .. la cheful monstru dat de tati cand a implinit 30 de ani (pe 11 aprilie, dar petrecerea a fost pe 14), tati si-a pus prima dorinta sa facem bebe .. SI S-A INTAMPLAT IMEDIAT .. CHIAR IN NOAPTEA ACEEA .. coincidenta sau nu .. mai mult, cu doua spatamani inainte de a ramane insarcinata, o doctorita mi-a spus ca nu pot sa raman insarcinata caci nu am ovulatie, ca-mi trebuie tratament etc .. eram disperata .. am plans zile in sir, dar apoi m-am resemnat. mi-a dat sa fac analizele hormonale .. si culmea .. ziua 10 a picat fix de Paste si n-am putut sa le fac .. PARCA SE ANUNTA BEBE
.. poate intr-o zi o sa postez toata povestea lui bebe .. caci eu am intrat mai tarziu in clubul vostru si n-am apucat sa va povestesc ..

hai ca-mi dau si lacrimile cand ma gandesc ..

31 BB EVA MARIA

AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Hello, hello!

Ce de lume nouaaaaa!!! Nu stiu daca ma mai tineti minte, dat fiind faptul ca in ultima luna am intrat de 2 ori pe forum . Problema e ca sunt foarte ocupata cu scoala... Vad ca ati scris de zor... Nu am timp sa citesc din urma din pacate. Laura Ioana, ce burtica mare si frumoasa ai! Sa iti traiasca! Eu sunt foarte ingrijorata ca pana acum am luat numai 8 kg... Si am burtica mica-mica si in rest nu m-am ingrasat aproape deloc - port cam aceleasi hainute. Nu stiu ce ma fac; pe doctor il vada abia peste o sapt. ca e ocupat (nu mai stiu nimic de bb de o luna...). Sper sa fie bine. Pup pe toate fetele si daca va mai intalniti ... Nu stiu, dati-mi si mie un PM ca mai intru din cand in cand pe mail, seara, cateva minute... Sper sa va vad si eu in curand!

Mishule , eu zic sa stai molcum si sa nu te stressezi , ca nu esti singura ! Si eu am luat doar 8 kile , am si eu burta destul de micuta , desi bebe e un golan mare si lung , si mie imi vin hainele de la inceputul sarcinii . Eu zic sa te bucuri . Atata timp cat nu te simti rau si-ti prieste , de ce sa te ingrijorezi ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mitsu bine ai revenit! Multumesc pt laude, ma faci sa rosesc E foarte bine cat ai luat pana acum, daca citesti mai in urma, vei vedea ca sunt fete care au luat numai 4 kg. Si eu am 8,5 kg luate si inca port hainele dinainte de sarcina (cel putin pantalonii imi vin fara probleme - ii inchei sub burtica).

Fetelor ceva repere pt CMU Unirea? Pe langa ce e? Ca sor-mea stie unde-i bld-ul dar nu stie unde-i centrul medical.

Lala de care caseta tre' sa iau? La telefon i-au zis prietenei mele ca sa aduca DVD, dar nu ma las in baza lor.

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Laura, scuze ca ma bag in discutia voastra, dar te-am vazut ingrijorata in legatura cu vizita la CMU.

Eu am fost luni la Iosup si mergea foarte bine DVD-ul - vezi ca trebuie sa cumperi dvd -R (e un tip special de dvd, dar se gaseste peste tot. mai comune sunt cele + R).

CMU este pe Bd Unirii cum mergi dinspre Piata Unirii spre Alba Iulia pe stanga. Daca iei autobuzul din Unirii mergi doar o statie si e aproape.

Daca mai ai intrebari sunt aici. Eu de ieri am intrat in prenatal si am timp sa bantui pe net . La noi la odisee (noi-dec) se someaza un pic

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Mitsu bine ai revenit! Multumesc pt laude, ma faci sa rosesc E foarte bine cat ai luat pana acum, daca citesti mai in urma, vei vedea ca sunt fete care au luat numai 4 kg. Si eu am 8,5 kg luate si inca port hainele dinainte de sarcina (cel putin pantalonii imi vin fara probleme - ii inchei sub burtica).

Fetelor ceva repere pt CMU Unirea? Pe langa ce e? Ca sor-mea stie unde-i bld-ul dar nu stie unde-i centrul medical.

Lala de care caseta tre' sa iau? La telefon i-au zis prietenei mele ca sa aduca DVD, dar nu ma las in baza lor.

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Anka In saptamana 33 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici

caseta normala VHS - d-aia de video!!

ca punct de reper .. tu vei intra de pe E 85 prin Colentina .. mergi tot inainte .. tii drumul drept cam 10 kilometri .. vei trece pe langa carrefour, kaufland, bucur obor .. apoi intri pe mosilor .. cand ajungi in capat la mosilor (e o cofetarie imperial pe dreapta .. o tii inainte - nu cursul drumului caci acesta face dreapta, pe o strada cu sens unic .. mantuleasa se numeste) .. cred ca mergi vreo 2 km pe ea .. cand ajungi la un semafor, faci dreapta dar te incadrezi pe banda stanga ca sa iesi catre unirii .. apoi ... dupa ce faci stanga .. treci de primul semafor, iar la al doilea faci stanga!!! acolo este bd unirii .. mai mergi cca 7-800 metri si vei vedea pe partea stanga la parterul unui bloc scris mare CENTRUL MEDICAL UNIREA ..

sper sa fi fost destul de explicita ..

31 BB EVA MARIA

AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anka saru'mana. Deci ma duc la magazin si intreb de -R, ok?

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

frateeeeeee, dar sunteti incredibile cu scrisul!! am intrat si eu sa vad ce mai faceti si gasesc vreo 3-4 capitole noi ..

nu am nici cea mai mica sansa sa tin pasul cu voi nici macar la citit ca nu am cum. si cu puiul mare si cu serviciul si cu gradi cu bona - pe toti tb sa-i am in vedere si nu reusesc deloc sa mai apar cum ar tb pe aici .

cand voi ramane ac va fi mai usor sper desi voi fi si mai obosita clar. nici nu vreau sa ma gandesc la cate nopti nedormite urmeaza sa le iau de la capat insa asta e...

la toate echo de pana acum copilul e super ok, Doamne ajuta! numai la sex nu ne-a mai confirmat ca e fetita, am ramas doar cu verdictul lui Iosup de la 14 sapt in care eu am mare incredere, mai ales ca stiu perioada conceperii
oricum nu mai conteaza... sanatos sa fie!

hai pupici si nu stiu cand va mai revad pe aici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 26

Mergi la inceput