Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Eu as vrea sa se se nasca pe 6 ianuarie; dar dak se grabeste, macar sa nu fie pe 25 ec - ar insemna sa n-aibe ziua ei, adik chiar sa fie a ei.

Craciunul e al tuturor.

Dar, cum spune Anca, nu cred ca avem noi vre-un cuvant de spus.

Roxana 30+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 10 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Cum sa te lasam pe afara? Ca, dupa cum am inceput eu sa te cunosc, intri pe geam!!!!! Am trimis pe mail o propunere. Ne putem intalni la lansare si apoi, dupa ce se termina partea cu pozele, putem pleca sa mancam ceva si sa stam de vorba. Da-ti si tu cu parerea, sa vedem pe unde ne situam.

quote:
Originally posted by Ellenuta
vorbiti de intalnirea de pe 11 noiembrie .. vreau si eu!! nu ma lasati pe dinafara!! ca pot sa intru si pe geam ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

lala_d, pliz zi-mi si mie cum e povestea asta cu inducerea! am inteles ca te cheama la spital in ziua x la ora y si incepe sa-ti bage-n vena diverse, ca sa zic asa. oxitocina e baza, nu? dar ce altceva mai amesteca in cocteilul ala? si cat a durat travaliul?

ellenuta, nu-mi aminti de tiganul ala, imi vine sa-mi zdrobesc capul de monitor. ca drcau' s-a nimerit, fix asta iti lipsea zilele astea, uf!!! imi vine sa-l astept la aeroport cand se intoarce si sa il calc pe cap. si pt ce a facut, si pt ce patim la munca din pricina asta. :-) pup fata, pliz linisteste-te ca trece si ziua asta!

creata, chiar sunt calma, jur.

irina 29+ Rares

Mergi la inceput

Poate il ai... uneori lucrurile se aseaza asa cum trebuie.

quote:
Originally posted by irinouka
creata, daca am uichendul liber, cu mare placere vin si eu la lansarea studioului!

Mergi la inceput

Alina, ti-am trimis mail pe privat. Am vazut ca aveai PM-ul activat. :)

Fetelor, fug la masa... ca mi-e o foameeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creata ..

pe ce mail .. io nu am primit nimic ...

irinuka .. hai sa ne unim fortzele si sa-l zdrobim pe nenorocitul ala .. mi-a scos peri albi .. imi vine sa ma dau cu capu' de peretzi ..

unde mai pui ca au mai arestat vreo 2 pe la brescia .. furt .. pe bune, astia ma dispera .. ii luam la numarat si adunat si puricat acum ...

VREAU ACASA!!!!

31 EVA MARIA

AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ginette

eu vreau dupa 5 ianuarie .. mama vrea pe 5, ca e si ziua ei, o prietena fffff buna vrea pe 6, ca e si ziua ei .. pe 7 nu prea as vrea ca n-am de gand sa-i spun ioana .. dar, pana la urma va fi cum vor vrea ei ..

31 EVA MARIA

AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ellenuta,

Dak va fi dupa 6 ian, precis o sa intru in crize; cat priveste numele, s-a votat deja (de catre mine si tac'su), de cand am inceput sa ne gandim la copil (aveam si pt fetita si pt baiat - Serban) este Adela si asa va ramane, indiferent de ziua carui sfant se va naste.

Roxana 30+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 10 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetele...multumesc muuult de tot..am primit mesajele voastyre pe privat...si acum citesc mailurile de acolo..am ceva de recuperat..
Multumesc mult inca o data...am raspuns mai greu pentru ca am fost la masa...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 25 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor tocmai mi-a facut o prietena programare la Iosup, la Centrul Medical Unirea pt luni la ora 19
Imi spuneti si mie pe unde se afla si daca trebuie sa am la mine DVD sau CD?

31+ AMR 9 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput