Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
gatta
sunt ff dragute lenjeriile de la 4 ace .. dar du-te si in carrefour orhideea .. sunt ffff dragutzele .. eu mi-am luat de acolo una si cred ca mai merg sa iau una. imi pare rau ca nu i-am facut poza, e la mama, mi-a spalat-o ea .. la alea ferreti mi-a pus sotzu' interzis .. spune ca-s prea scumpe .. dar poate ma fofilez eu cumva pe langa el .. macar sa iau una din aia de vreo 250 ron din home and design mall care-s tot asa dragute ca astea de ka feretti.
si du-te la film!! 
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
danybv spune:
Am noroc ca durerea asta de burta nu tine mult , ma lasa pe urma iar ma ia , prima data m-am gandit ca poate sunt niste contractii dar nu am de unde sa stiu pana ce nu ma consulta un dr .Oricum daca vad ca ma doare mai tare si persista poate merg la spital sa vad ce am .Desi pana acum slava domnului ca nu am avut deloc probleme cu sarcina. Abia astept sa scap de sarcina .
Ce sa facem asa suntem noi menite femeile sa dam nastere de prunci si sa suferim cate putin .Dar va trece si asta cat de curand.
29 +
Lala_D spune:
gattasalvaje precis ai trecut chiar pe langa depozitul de la babyconfort.
Uite aici indicatiuni :
- cand vi pe Calarasi e un semafor chiar in fata universitatii Hiperion.
La acel semafor trebuie sa intri pe straduta de langa universitate ( faci stanga sau dreapta in functie de directia din care vi dar este important sa intri chiar pe strada pe care ei au intrarea principala )
Strada asta se numeste Popa Nan.
Cand ai intrat pe strada mergi incet ( daca esti in masina ) si ai sa vezi pe STANGA cum se face o straduta , treci de ea si urmatoarea straduta pe stanga este o fabrica cu intrare cu bariera ( cu plata )
Aia e fabrica Sidex si in interiorul ei este depozitul. Te indruma portarul.
N-ai cum sa ratezi straduta asta ca e plina de masini parcate.
Ca distanta de Hiperion este cam de 200 m.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 9 saptamani!
Ellenuta spune:
dany .. pai tocmai asta e .. acum e perioada cea mai linistita .. sa vezi dupa aia ce vine .. in ciuda spatelui care ma omoara, eu imi doresc ca bebelina sa stea acolo cel putin pana la termen .. dupa aia, nu vom mai avea liniste .. si sincera sa fiu ... ABIA ASTEPT!!!
suunt nerabadatoare s-o vad, s-o tin in brate .. sa vad daca seamana cu tati .. eu asa sper!!!!
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
danybv spune:
Ellenuta Sa dea Dumnezeu sa semene cu cine vrei tu .Eu la prima sarcina m-am rugat sa-mi dea Dumnezeu un copil sanatos si sa semene cu taty si Doamne Doamne m-a ascultat si mi-a dat un baietel sanatos care seamana cu taty leit.Cu mine nu seamana deloc.Acum ca o sa avem fetita sa speram ca va semana tot cu taty.Stii ca se zice ca baietii seamana cu mamele si fetele cu tatii dar uite ca totusi mai sunt si exceptii.Indiferent cu cineve vor semana sa fie ei sanatosi si noi sa nastem cat se poate de repede si sa fim bine .
Ellenuta spune:
dany .. cel mai important e sa fie sanatos .. dar mi-ar placea sa semene cu tati caci el are ochii albastri si e blondutz .. bine si eu si el am fost super blonzi in copilarie .. dar vreau sa aiba ochii lui tati!!! sa fie o frumushica!!
31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
matgravidut spune:
Mi-e mi-a spus sotul azi
"Hai sa-ti dau un pusic Sumonica mea"
Da' pupiciu a fost bun.
Monica-Matz 27+
Andreea Bianca
Ellenuta spune:
monica .. sumonica ..
ce i-a dat prin cap sotzului tau
.. si io cand l-am auzit pe al meu .. auzi tu puiu' gras si schiop .. 

31+
EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC